- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.241
Canim bu programda benim lh fotolarınin yanında yüzdelikleri görünmüyor nasıl oluyor yüzdelik görünümüKızlar ovulasyon testlerim böyleydi bugün, dün sabah ve öğleden sonra negatifti. Bugün sabah ve öğleden sonra ise bu şekilde, çatladı mi sizce?
Cok mu damlatiyor sunuz? Sanki dagilmis gibi olmus icinizin rahat etmesi icin birde bilinen bir marka da erken gebelik testi deneyebilirsiniz.ya o kadar çok kanda negatif gördümki artık adete kadar bakmıcam diye bu sefer kendime söz verdim ama insan cidden bu testlerde bulanıklık falan görünce sinir oluyor
Ben de öyle yapmayı düşünüyorumSuan da yapsan belli olur canım senin yerinde olsam hemen denersin ben regl dan 1 hafta önce test yapmaya başladım
Akıllı teşhis deyip hizalayinca yazıyor canimCanim bu programda benim lh fotolarınin yanında yüzdelikleri görünmüyor nasıl oluyor yüzdelik görünümü
Valla canım ben kaç kere yaptım ama hiç böyle çizgi görmedim olmasa buda çıkmazdı diye düşünüyorum bence varKızlar adete 5 kala yaptığım testim böyle prodoctor markada yalancı pozitif gören oldu mu hiç. Lütfen yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 3394917
Bide kaç dk içinde çıktıKızlar adete 5 kala yaptığım testim böyle prodoctor markada yalancı pozitif gören oldu mu hiç. Lütfen yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 3394917
e güzel darısı bize inşallahKızlar adete 5 kala yaptığım testim böyle prodoctor markada yalancı pozitif gören oldu mu hiç. Lütfen yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 3394917
Ay çok heyecanlandımm, eşime söyledim o da öyle hissetti ama benim için hiç farketmez 1 senedir bu anları bekliyorum ben sağlıkla hayırla olsun güzel ilerlesin bana yeterÇok sevindim, hayırlı olsun, sağlıklı bi gebelik olsun, sağlıkla kucaginiza alın inşallah, bence oğlun olacak
5 dakika içinde çıktı canımBide kaç dk içinde çıktı
Aminnn inşallah rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsinYaa n
e güzel darısı bize inşallah
Canim internetten baktığım kadariyla 4 haftalık senin şuan.Beta 1500 falan olduğunda da kese görünüyormuş.hanımlar bir şey soracağım değerim 100 çıktı kaç haftalık oluyor? Bir de benek ve kalp atışı ne zaman duyuluyor
Merhaba 9 yıl olacak evleneli. Aslında bir çocuğum var çok şükür 5 yaşındaMerhaba..Ne kadardır evlisiniz acaba? İlk aşılama mı olacak? Bir de sorun nedir acaba tam olarak sizde? Dr mfk ürünlerinden kullanmışsınız galiba etkili oldu mu? Çok soru sordum..cvplarsanız sevinirim
Hayırlısı kuzum aynen adet olalım önümüze bakalım artık diyorumyola devam kuşum üzülmek yok benimde 10. negatifti zaten regl belirtileride başladı bu ay yıne beraberiz
İnıfolic kombi gerçekten etkiliyor geçtiğimiz aylarda kullanmıştım. Aslında kullanabilirim evetBu ay olmazsa aşılama öncesi kaliteli yumurta için biseyler dusunebilirsin canım, ben bu ay c life kullandım bir de inofolic combi HP, bi hareketlilik hissettim, sanki daha kaliteli yumurtladim gibi geliyor, bakalım sonuç ne olacak
İnşallah kuzum aynen hayırlısı olsun ne diyelim bekleyelim bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eylerHayırlısı olsun mınnosum.ben test yapmadım ama begatıf bıldıgım ıcın,artık profesyonel oldumşüpheye yer olmıcak sekılde negatıf guzel gunler gorecegııız merak etmee
Bozmuyorum artık alıştım kuzum hatta pozitif görürsem şaşırırım artıkHayırlısı olsun moral bozmayalım inşallah vakti zamanı gelince hepimizin bebişleri olacak