Günaydın hanımlar ben bu ay özellikle diğer aylara göre yaptığım farklılıklardan bahsetmek istiyorum belki sizlerede faydası olur.. Bende pcos vardı, ama sendrom olanından değil yani kilo kıllanma artışı vs sorunum yok ama yumurtalarımda pco vardı. 33-34 günde bir adet olurum yıllardan beri.. 1 senedir çocuk istiyorduk, ilk başlarda akışına bıraktık ben rutin kontrollerimi oldum hormonlarım amh vs normaldi pco da direk engel değil demişti doktorum 4-5 normal yolla denedik. Sonra olmayınca bir türlü (çünkü insan hemen olacak sanıyor..) ben bir ay klomen kullandım olmadı, yine normal akışına bıraktım diğer ay olmadı, sonra femara çatlatma iğnesi inofolic yaptık. Olmadı, inofolik hpye hep devam ettim olmadı (eşim test verdi çok iyi çıktı) taki bu şubat ayına kadar. Bu ay başında yakın arkadaşımın gebeliğini öğrendik ve kendisinde kist vs de vardı şaşırmıştık, doktoru ona proxfemin diye saşe toz bi ilaç önermişti ilk aydan hamile kaldı. Bende hemen aldım, ve doğru düzgün bi doktora gittim İstanbulda olanlar için bagçeşehirde müberra namlı kalem, kendisi yumurta takibi femara (5gün) gonal f f(3 gün)ve çatlatma iğnesi uyguladı. Bu sırada 14 gün ilişki olmadı birde çünkü hsg filmi istedi. Tıkanıklıklar olabilir dedi. Adet bitimi(2 şubat başlangıçtı) 6 şubatta yani adet bitimi 1 gün geçince hsg çekildim ve yaklaşık üstüne 1 hafta lişki olmadı sadece ilaçlara devam ettim. Çatlatma yapılan gün 15 şubatta ve sonraki iki gün ardarda üç gün yani ilişki oldu sonra ise biz denk getiremedik günaşırı 3 gün bir oldu.. toplam 5 kez falan ilişki olmuştur maksimum. Ama çatlatmanın 14. Günü çift çizgi, beta 105 geldi
Çok mutluyum size hsg filmini, doktorumu ve proxfemin takviyemi öneririm
Allah hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun..