- 18 Nisan 2021
- 1.360
- 1.620
- 28
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.201
Çok geçmiş olsun canım insallah en kısa sürede alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Onca yılın belbet bir nedeni vardır hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun bebeklerimiz gerisi önemli değilSonrasında hsg çekildim :) ve hsg’de bekarlığımdan beri olan çooook fazla poliplerimin olduğu ortaya çıktı. Ameliyat oldum. Doktor artık rahatsın dedi. İlk reglimi oldum yumurtlamamı bekliyorum. Yani diyeceğim o ki 4 yıllık evliyim 3 senedir deniyoruz 2 kimyasal yaşadım boşa kürek çekmişim onca zaman :)
Merhaba..Ne kadardır evlisiniz acaba? İlk aşılama mı olacak? Bir de sorun nedir acaba tam olarak sizde? Dr mfk ürünlerinden kullanmışsınız galiba etkili oldu mu? Çok soru sordum..cvplarsanız sevinirimKızlar benim son 3 gün kaldı. Test yaptım negatif yine. Burdan dönmez diye düşünüyorum. Adet olunca doktora gideceğim ve muhtemelen aşılama inşallah
Amin canım benim burada isteyen herkese versin RabbimÇok geçmiş olsun canım insallah en kısa sürede alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Onca yılın belbet bir nedeni vardır hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun bebeklerimiz gerisi önemli değil
Bekle bakalım canım inşallah olmuş dur ama dediğin zor bir ihtimalMerhaba, 4 aylık evliyim daha önce hep kondomla korunarak ilişkiye girdik. Reglime 1 gün kala ilk defa korunmasız ilişki yaşadık 4-5 saat sonra birkaç pembe nokta gördüm ve kasıklarımda batma vardı ama ben hiçbir zaman regl sancısı çekmedim. Akşama doğru regl oldum bugün reglin 2. Günündeyim fakat kanama pembeye dönüşerek azaldı normalde ilk 3 gün çok yoğun olur. 24 yaşındayım eşim 25 yaşında. Ve regl olduğum yaştan beri hep düzenli olurum 24 gün döngüm. Adet döneminden 1 gün önce hamile kalan kadınlar varmış, bir akrabamız hamile kaldığını 2 ay anlamamıştı regl olmaya devam ettiği için ve hamile olup aylarca regl olmaya devam eden de çok kadın duydum. Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır? Daha önce yaşadığım durumu yaşayan ya da yaşayan bir tanıdığı olan var mı ?
Maşallaaah tatlımmmKan verdim beta 100 çıktı
Sislik varmıYok denecek kadar az arada çok hafif sızlama oluyor
Yok vallaBelirti varmı canim
Bende pazar ypmayi dusunuyorum bat 7 martKızlar bende pazar günü test yapcam bakalım belki çıkar beklenen adet 6 martta çünkü
Hayırlı olsun sağlıkla büyüyüp annesine kavuşsun inşallah bebişKan verdim beta 100 çıktı
Biraz dolgunluk var canınSislik varmı
Hayırlı olsun sağlıkla büyüyüp annesine kavuşsun inşallah bebişkaç gün kala test yaptınız acaba
Maşallah canım sağlıkla ilerler inşallahKan verdim beta 100 çıktı
Bende hic bir belirti yokta bata 7 gun var acaba belirtszde olabliyormu diye merak etmistim teşekkür ederim cevap verdiginiz icinBiraz dolgunluk var canın
Hayırlıı uğurlu olsunn bebişinizKan verdim beta 100 çıktı
Rica ederim ne demek regli hiç bir belirtim yoktu gecikme ile yavaştan başlıyor ben bu ay 2 defa yunurtladığım ve kullandığım ilaötan dolayı şüplendiğim için bata 5 gün kala test yaptımBende hic bir belirti yokta bata 7 gun var acaba belirtszde olabliyormu diye merak etmistim teşekkür ederim cevap verdiginiz icin
Hayırlı olsun canımKan verdim beta 100 çıktı
Kızlar yardım lütfenSelam arkadaşlar, aylardır adet görmüyorum adetim çokça düzensiz ilaçsız olmuyorum hatta. ( çok doktora gittim sorun yok yumurta zarın kalın oldugu için kendiliğimden adet göremiyosun dendi ) Fakat 1 hafta önce şefaf sümüksü akıntım geldi bir defa. ağrılarım var bel kasık yanması ağrısı şişkinlik gögüslerde hafif hassasiyet . 2 gün önce beta 0.100 mIU sonuçum çıktı erken gebelik testimde negatif. Fakat hâlâ ağrılarım geçmiyor bugün miğdem de bir tuhaf ve iştahsızlığım var bir haftadır. İki yıllık evliyim ve hiç korunmadık. ilk defa böyle birşey yaşıyorım
Benim gibi bu durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi