-
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.281
Yok canm suan hiçbir ağrım leke hatta göğüs hassasiyetide azaldı bende öyle düşündüm acaba testlerin hassasiyeti mi farklı diye burda okumuştum freely bayağa düşük değeride algılıyor diye niyetim p.tesi kan vermekher markanın hassaslıgı farklı oluyor canım freeylin mavili olan onun hassaslığı daha iyi diye biliyorum herhangi bir agrın leken ykoksa hiç korkma bide bol bol dinlen ayaklarını uzat kan akışısı gitsin rahmine sağlıkla büyüsün bebiş
aynen kuşum yıne marttan hamile cıkalım yaaaaAnladım kuzum olsun mart değerlendirmesi yaparızz regl olursak ne olacak yani
bencede hafta sonu araya giriyor pazartesi daha sağlıklı olur bide çarşamba verirsin artış iyiyse daha vermezsin umarım sağlıkla ilerlerYok canm suan hiçbir ağrım leke hatta göğüs hassasiyetide azaldı bende öyle düşündüm acaba testlerin hassasiyeti mi farklı diye burda okumuştum freely bayağa düşük değeride algılıyor diye niyetim p.tesi kan vermek
Geçmiş olsun canım hadi hayırlısıKızlar dün parmağımı arabanın kapisina sıkıştırdım, çok fena oldu, ona rağmen ovulasyon testim pik çıktı diye acılar içinde değerlendirdimHadi hayırlısı inşallah
Çok aminnn yavruşummmmaynen kuşum yıne marttan hamile cıkalım yaaaa
Amin kuzum inşallahbencede hafta sonu araya giriyor pazartesi daha sağlıklı olur bide çarşamba verirsin artış iyiyse daha vermezsin umarım sağlıkla ilerler
Günaydın canım ben birşey göremedim ama sen çıplak gözle fark ettiysen tekrarla canım 2 güne bir inşallah vardır bebişGünaydın kızlar regle 7/8 gün var, karartı çarptı gözüme yine, göğüslerimin kenarları resmen sızlıyor ..
Sadece kendimin görebildiği incecik bi karartı:) inşallah her gün artar , aminnnnnGünaydın canım ben birşey göremedim ama sen çıplak gözle fark ettiysen tekrarla canım 2 güne bir inşallah vardır bebiş
Canm hemen moralini bozma beta çıksın bakalım doktorda ne diyecek bakalım inşallah hayirli sonuçlar alırsınKızlar progestoron hormonu çarşamba 38 bugün 27 çıkmış sorun olurmu? Beta çıkmamış henüz doktorla konuşamadım henüz moralim çok bozuldu
İnşallah Rabbim sağlıkla kucağını doldursun canımSadece kendimin görebildiği incecik bi karartı:) inşallah her gün artar , aminnnnn
Çok sağol canım inşallah böyle düşüş görünce ister istemez gerildim canımCanm hemen moralini bozma beta çıksın bakalım doktorda ne diyecek bakalım inşallah hayirli sonuçlar alırsın
Çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yoktur Allahın izni ile okadar zor bir süreç kiKızlar günaydın bir çok yere yazdım ama cevap alamadım son kez burayı deneyeceğim.. İlk gebeliğimi 2022 kasım da öğrendim ve 2022 Aralık da düşük yaptım beta 15 kasım 2022 de 102 30 kasım 2022 de 2760 çıkmıştı sonra düştü boş gebelik olduğunu söyledi doktor.. Çarşamba günü regl 4 gün gecikti çarşamba günü test yaptım pozitif çıktı ve gidip kan verdim kan 1489 çıktı.. 4hafta 5 günlüktüm bugun tam 5 haftayım yine test verdim ve henüz çıkmadı bekliyorum doktor 1489 çok yüksek dış gebelik olabilir dedi eğer bugun 5000 6000 4000 çıkarsa dış gebelik şüphesi olacakmış muayene gitmedim henüz inanılmaz moralim bozuk
Herkeste farklı oluyor belirtiler canım benim de bel ağrım var. Önce sağlıklı sonra gönlündekini nasip etsin AllahımBu belirtiler reglden kaç gün önce başlıyor acaba herkeste değişiyor galiba. Dün çok uyku bastırdı bana bugün de belim ağrıyor biraz ama spordan da olabilir bilemedim psikolojik de olabilir. Ayy doğmamış çocuğumla konuşuyorum bazen resmen umarım erken gelirr