Gebeliğe Hazırlık Mart ayı bat gününü bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim naptın nasılsın adet oldun mu yumurtlama gördün mü merk ettm seni 🤰
Evet canım yumurtlama gördüm adetimin 18.günü.
Dün adet günümdü olmadım, test yaptım negatifti. Ama bugün de olmadım. Hafif bel ağrısı, sürekli sulu ve kremsi akıntım var. 🤷 Pek gecikme de olmazdı bende ama test dün negatif çıkınca umudum kalmadı pek. Yumurtlamanın 14.günü bugün

Evet canım yumurtlama gördüm adetimin 18.günü.
Dün adet günümdü olmadım, test yaptım negatifti. Ama bugün de olmadım. Hafif bel ağrısı, sürekli sulu ve kremsi akıntım var. 🤷 Pek gecikme de olmazdı bende ama test dün negatif çıkınca umudum kalmadı pek. Yumurtlamanın 14.günü bugün
Burda hep okudum gecikmenin 10.günü bile pozitif olabiliyor geç döllenme oldugu için. Dilerim seninkide öyledircanm adet ol adıgına sevindm hadi insallah

Hatır hiç test yapmadm adet sancısı gibi sancım vardı bolca akıntı hatta adet oldum sanıp wc ye gidiyordum
Canım benimde dün adet olmam gerekiyordu olmadım, sürekli akıntım var bazen su gibi bazen kremsi. Çamaşırım ıslanıyor, adet oldum sanıyorum. Gidiyorum yok 😂 inşallah benim de vardır. Sen kaç gün gecikmede pozitif gördün

Merhba kızlarr😊Benim bat 14 üydü bugün 2 gün geçmiş oldu.Erken gebelik testi aldım daha iyi görünsün diye ama negatif çıktı :KK43: böyle bildiğiniz vR mı acaba?İdrarda görünmeyip kanda çıkan?En çok kaç güne kadar negatif görünüyor?Yardımm😔
Son durumun nedir kuzum?

Bende bu kimyasaldan sonra korunmadım ama dün ilişkiden sonra kan gördüm akıntı gibi demekki biraz ara vermek gerekiyor 😔yinede değerlendirdim bat 29 mart 😍
Hadi bakalım inşallah bu ay sağlıklı olur canım benim. 🤲 Dikkat et kendine

Bi gariplik var ortaya cıkar kan testiyle acile git bence kusuyorum de. Buarada kullandıgın kür var mı
Hayır canım kür falan kullanmadım. Evin çevresinde nöbetçi eczane varmış. Son olarak belki erken gebelik testi alıp yaparım. Onda da yoksa kesin yoktur zaten. Sıkıldım ya, gerçekten belirsizlik çok yoruyor insanı.

X