- 1 Aralık 2020
- 612
- 246
Benim bat 29 martBat 29 olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bat 29 martBat 29 olan var mı
Canim naptın nasılsın adet oldun mu yumurtlama gördün mü merk ettm seniEvettt hamilesin, tebrikler belirtilerin neydi? Ve daha önce gebelik testi yapmış mıydın?
Benim de BAT 30 martBenim bat 30 mart
Evet canım yumurtlama gördüm adetimin 18.günü.Canim naptın nasılsın adet oldun mu yumurtlama gördün mü merk ettm seni
Burda hep okudum gecikmenin 10.günü bile pozitif olabiliyor geç döllenme oldugu için. Dilerim seninkide öyledircanm adet ol adıgına sevindm hadi insallahEvet canım yumurtlama gördüm adetimin 18.günü.
Dün adet günümdü olmadım, test yaptım negatifti. Ama bugün de olmadım. Hafif bel ağrısı, sürekli sulu ve kremsi akıntım var. Pek gecikme de olmazdı bende ama test dün negatif çıkınca umudum kalmadı pek. Yumurtlamanın 14.günü bugün
İnşallah canım benim inşallah sende durumlar nasılBurda hep okudum gecikmenin 10.günü bile pozitif olabiliyor geç döllenme oldugu için. Dilerim seninkide öyledircanm adet ol adıgına sevindm hadi insallah
Oldun mu canımBenim bugün olmam gerekiyor ama
Canım benimde dün adet olmam gerekiyordu olmadım, sürekli akıntım var bazen su gibi bazen kremsi. Çamaşırım ıslanıyor, adet oldum sanıyorum. Gidiyorum yok inşallah benim de vardır. Sen kaç gün gecikmede pozitif gördünHatır hiç test yapmadm adet sancısı gibi sancım vardı bolca akıntı hatta adet oldum sanıp wc ye gidiyordum
Son durumun nedir kuzum?Merhba kızlarrBenim bat 14 üydü bugün 2 gün geçmiş oldu.Erken gebelik testi aldım daha iyi görünsün diye ama negatif çıktı böyle bildiğiniz vR mı acaba?İdrarda görünmeyip kanda çıkan?En çok kaç güne kadar negatif görünüyor?Yardımm
Inş olmayız canım.Benim bat 29 mart
İnşallahInş olmayız canım.
Bende bu kimyasaldan sonra korunmadım ama dün ilişkiden sonra kan gördüm akıntı gibi demekki biraz ara vermek gerekiyor yinede değerlendirdim bat 29 martİnşallah canım benim inşallah sende durumlar nasıl
Hadi bakalım inşallah bu ay sağlıklı olur canım benim. Dikkat et kendineBende bu kimyasaldan sonra korunmadım ama dün ilişkiden sonra kan gördüm akıntı gibi demekki biraz ara vermek gerekiyor yinede değerlendirdim bat 29 mart
Varmı gelen gidenHadi bakalım inşallah bu ay sağlıklı olur canım benim. Dikkat et kendine
Yok canım, bugün 3.günüm. Elimde kalan son testi de yaptım, negatif. Anlamadım neden böyle oldu, benim pek gecikmem olmaz normalde.Tamam kuzum sende et.
Varmı gelen giden
Yok canım, bugün 3.günüm. Elimde kalan son testi de yaptım, negatif. Anlamadım neden böyle oldu, benim pek gecikmem olmaz normalde.
Bi stresim de yok aslında. Benim erken olur, geç olmaz normalde. Çok garipStrestenmi acaba ya bilemedimki
Bi gariplik var ortaya cıkar kan testiyle acile git bence kusuyorum de. Buarada kullandıgın kür var mıBi stresim de yok aslında. Benim erken olur, geç olmaz normalde. Çok garip
Hayır canım kür falan kullanmadım. Evin çevresinde nöbetçi eczane varmış. Son olarak belki erken gebelik testi alıp yaparım. Onda da yoksa kesin yoktur zaten. Sıkıldım ya, gerçekten belirsizlik çok yoruyor insanı.Bi gariplik var ortaya cıkar kan testiyle acile git bence kusuyorum de. Buarada kullandıgın kür var mı