İnşallah bu ay olur yainşallah canım sorma daha büyük stres valla :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu ay olur yainşallah canım sorma daha büyük stres valla :/
Insallah vardir ben dun kan verdim ve hamileyim insallah butun isteyen herkese nasip etsin rabbimBen de şuan beyaz akıntı yok ama o görüldüğü zaman hamilelik oluyormuş genellikle. İnşallah vardır
Test yaptım simdi ama tek çizgi çıktıevet gerçekten çok zor. bende dün çok az akıntı oldu, şimdi bir şey yok. çok az belirtim var zaten ya da ben anlamıyorum pek bugün tekrar gebelik testi yaptım var gözüküyor ama bakalım.......
Canımm belki geç döllenmedir, battan sonra yaparsın bi de. O zaman çıkabiliyo çünkü. Hiç bozma moralini canımTest yaptım simdi ama tek çizgi çıktı
Çok sevindim canımmInsallah vardir ben dun kan verdim ve hamileyim insallah butun isteyen herkese nasip etsin rabbim
İnşallah İnşallah beklemedeyim daha bakalım sen kan verdin miCanımm belki geç döllenmedir, battan sonra yaparsın bi de. O zaman çıkabiliyo çünkü. Hiç bozma moralini canım
Verdim canımm pozitif şu anda bir aksilik olmazsa gebeyimm. Haftaya tekrar kan vermeye gidicem bakalımİnşallah İnşallah beklemedeyim daha bakalım sen kan verdin mi
Yüz binlerce maşallah Rabbım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahVerdim canımm pozitif şu anda bir aksilik olmazsa gebeyimm. Haftaya tekrar kan vermeye gidicem bakalım
amiiin canım. senınle aynıyız hemen hemen bat olarak birlikte bekleyelim bakalım :)Merhabalar kızlar ben 9 şubatta regl oldum. Sonrasında 19, 22, 24, 26, 28 şubat tarihlerinde ilişki yaşandı. Ovulasyon testimde 24 pik gibiydi ancak testim çok iyi değilmiş silik çıktı hep. Bu tarihleri değerlendirdik. Acaba bu şekilde gün aşırı mı mantıklı, günlük ilişki mi bilginiz var mı? Dayanamayıp 7 martta test yaptım negatifti. Bat 12 mart 13 martta gelmemiş olursa test yapacağım ama sanki bu ay da olmadı gibi hissediyorum. Hiçbir belirtim yok... Bu süreç çom yorucu. Rabbim şu mübarek günde hepimizin gönlünden geçeni eline versin
Hele bir de çocuk yapma döneminde başka başka stres faktörleri de hayata girince çok daha zormuş...
Canım beni şüpheye düşüren normalde regle 1 hafta kala olan belirtilerin hiçbirisinin olmamasıydı. Acaba dedirtti. İki gündür ara ara sağ kasık bölgeme böyle bi ağrı giriyo, sonra geçiyo. Bi de sabahları mide yanması oluyo. Ve sanıyorum stres yaptığım için kilo verdim şu 4 günde, 1 kilo ama çok değil :) bunun dışında iki defa akıntım oldu bu hafta beyaz. Başka da bi şeyim yok henüz, çok erken zaten.kızlar belirtiniz neydı batlar ne zaman
Benimde bat 12 mart ama bugün gebelik testi negatif çıktıamiiin canım. senınle aynıyız hemen hemen bat olarak birlikte bekleyelim bakalım :)
Dayanamayıp yine test yaptım ama yine tek çizgi çıktı. İnşallah sizinki tutar dualarım sizinleamiiin canım. senınle aynıyız hemen hemen bat olarak birlikte bekleyelim bakalım :)
Çok sevindim canımm
Silik ciktiysa yumurta tembelligide olabilir...benimde ilk ay silik cikti doktor beslenmene dikkat edeceksin dedi ayrica 2 hap verdi butun ay ceviz findik tere yedim ama nasil duzenli yaptim anlatamam...bu ay cok sukur ovulasyon testi 2 gun boyunca net 2 cizgi oldu beslenmene dikkat et derim cok etkiliyorMerhabalar kızlar ben 9 şubatta regl oldum. Sonrasında 19, 22, 24, 26, 28 şubat tarihlerinde ilişki yaşandı. Ovulasyon testimde 24 pik gibiydi ancak testim çok iyi değilmiş silik çıktı hep. Bu tarihleri değerlendirdik. Acaba bu şekilde gün aşırı mı mantıklı, günlük ilişki mi bilginiz var mı? Dayanamayıp 7 martta test yaptım negatifti. Bat 12 mart 13 martta gelmemiş olursa test yapacağım ama sanki bu ay da olmadı gibi hissediyorum. Hiçbir belirtim yok... Bu süreç çom yorucu. Rabbim şu mübarek günde hepimizin gönlünden geçeni eline versin
Hele bir de çocuk yapma döneminde başka başka stres faktörleri de hayata girince çok daha zormuş...
Son zamanlarda evde çok fazla stres var. Annem yanımızda, eşim mesleki bir depresyonda. Bende de ufak çaplı bir yeme bozukluğu gelişti. Abur cubur tüketimim arttı. Beslenmeme bu ay itibariyle çok daha fazla dikkat etmeye çalışacağım.Silik ciktiysa yumurta tembelligide olabilir...benimde ilk ay silik cikti doktor beslenmene dikkat edeceksin dedi ayrica 2 hap verdi butun ay ceviz findik tere yedim ama nasil duzenli yaptim anlatamam...bu ay cok sukur ovulasyon testi 2 gun boyunca net 2 cizgi oldu beslenmene dikkat et derim cok etkiliyor
Yani gecrkten laf olsun diye demiyorum benim ovulasyonda hep silik cikinca doktor hormana bakti deger dusuktu beslenmeye dikkat et dedi sonra ben basladim ceviz yemeye ama nasil yiyorum tedeyi de bol bol yedim bide hayit suyu aldim hamilelik paketi olandan acikcasi hayit suyunun cok faydali oldgna inaniyorum cunki ilaclarda bile hayit tohumu varmis....her sabah 1 tane haslanmis yumurta yedim bu arada aklima gelenleri yapiyorum faydasi olsun diye insallah ALLAH gonulunuze gore versin eger bu ay hamile kalirsam yazarim mutlaka burdan herseyi ayrintisiylaSon zamanlarda evde çok fazla stres var. Annem yanımızda, eşim mesleki bir depresyonda. Bende de ufak çaplı bir yeme bozukluğu gelişti. Abur cubur tüketimim arttı. Beslenmeme bu ay itibariyle çok daha fazla dikkat etmeye çalışacağım.
İnşallah gönlünüzce olsun, emeğiniz çabanız yerde kalmasın. Hayırlısıyla alalım güzel haberleriniziYani gecrkten laf olsun diye demiyorum benim ovulasyonda hep silik cikinca doktor hormana bakti deger dusuktu beslenmeye dikkat et dedi sonra ben basladim ceviz yemeye ama nasil yiyorum tedeyi de bol bol yedim bide hayit suyu aldim hamilelik paketi olandan acikcasi hayit suyunun cok faydali oldgna inaniyorum cunki ilaclarda bile hayit tohumu varmis....her sabah 1 tane haslanmis yumurta yedim bu arada aklima gelenleri yapiyorum faydasi olsun diye insallah ALLAH gonulunuze gore versin eger bu ay hamile kalirsam yazarim mutlaka burdan herseyi ayrintisiyla