Benim yumurtlamalarimda düzensiz o zaman bir hafta oluyo 1 hafta olmuyo tekrar oluyoYumurtlama döneminde lavabo ihtiyacını karşıladıktan sonra böyle uzayan yapıda sümüksü bir akıntı oluyor genelde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yumurtlamalarimda düzensiz o zaman bir hafta oluyo 1 hafta olmuyo tekrar oluyoYumurtlama döneminde lavabo ihtiyacını karşıladıktan sonra böyle uzayan yapıda sümüksü bir akıntı oluyor genelde.
Yumurtlama tarihi değişiyor. Mesela ben geçen ay 15. Ve 16.gün yumurtlama gördüm ama bu ay 18. Gün değişiyor yani. O programların gösterdiği tarihler pek doğru değilEğer 36 günde regl.olcaksam bu ay tam.yumurtlama dönemine denk gelmiş oluyo . Rabbım.isteyen herkese tez zamanda versin inşallah çok zormuş
Hayırlısı beklemekten başka çarem yokYumurtlama tarihi değişiyor. Mesela ben geçen ay 15. Ve 16.gün yumurtlama gördüm ama bu ay 18. Gün değişiyor yani. O programların gösterdiği tarihler pek doğru değil
En garanti yol ovulasyon testiBenim yumurtlamalarimda düzensiz o zaman bir hafta oluyo 1 hafta olmuyo tekrar oluyo
Aynen öyle bu ay değilsem bende başlıcam bi sonra ki donemEn garanti yol ovulasyon testi
Ne kadar sürelik evlisin? Bir de gün aşırı ilişki yaşarsan daha iyi sonuç alırsın diyorlar. Bir gün dolu, bir gün boş ama sıkılıyor insan bi saatten sonra ya, sanki sorumluluk ve görevmiş gibi geliyor. Malesef artık yediğimiz içtiğimiz şeyler okadar sağlıksız ki öyle ha deyince olmuyorHayırlısı beklemekten başka çarem yok
7 aylık evliyim canim.o kadar haklısın ki hersey etkiliyor hemde herseyNe kadar sürelik evlisin? Bir de gün aşırı ilişki yaşarsan daha iyi sonuç alırsın diyorlar. Bir gün dolu, bir gün boş ama sıkılıyor insan bi saatten sonra ya, sanki sorumluluk ve görevmiş gibi geliyor. Malesef artık yediğimiz içtiğimiz şeyler okadar sağlıksız ki öyle ha deyince olmuyor
Kesinlikle öyle. Rabbim hakkımızdan hayırlı olanı nasip etsin inşallah7 aylık evliyim canim.o kadar haklısın ki hersey etkiliyor hemde hersey
Benimde 7 güb test yapicam hemen. bisey sorabilir miyim kasiklarimda ağrı var ve bugün yine akıntı geldi tek sefer şeffaf. Sebebi ne olabilir bununBeklenen adete 9 gün kaldı
Benimde iki gün kaldı yapmaya korkuyorumMerhaba herkese :) benim bata 2 gün kaldı.
Dün ve dünden önceki gün test yapmıştım belirgin olarak gözüküyordu ama dünkü diğerine göre daha az belirgindi. Biraz korktum, kimyasaldır diye. Bakalım ne olacak
Umarım sağlıkla gelir bebişler yapmayın, çok stresli oluyır. Herhangi bir belirtiniz vs var mı? Regl günü mü kan vereceksiniz o gün gelmezse?Benimde iki gün kaldı yapmaya korkuyorum
İki gündür sarı akıntı geliyor bel ağrısı falan var hayırlısı olsun bakalım böyle beklemek ne zormuş Allah isteyen hak eden herkese versin inşallah arasında bize de nasip etsin inşallahUmarım sağlıkla gelir bebişler yapmayın, çok stresli oluyır. Herhangi bir belirtiniz vs var mı? Regl günü mü kan vereceksiniz o gün gelmezse?
evet gerçekten çok zor. bende dün çok az akıntı oldu, şimdi bir şey yok. çok az belirtim var zaten ya da ben anlamıyorum pek bugün tekrar gebelik testi yaptım var gözüküyor ama bakalım.......İki gündür sarı akıntı geliyor bel ağrısı falan var hayırlısı olsun bakalım böyle beklemek ne zormuş Allah isteyen hak eden herkese versin inşallah arasında bize de nasip etsin inşallah
Ay inşallah vardır ben 3gun önce yaptığımda yoktuevet gerçekten çok zor. bende dün çok az akıntı oldu, şimdi bir şey yok. çok az belirtim var zaten ya da ben anlamıyorum pek bugün tekrar gebelik testi yaptım var gözüküyor ama bakalım.......
İnşallah yerlesme kanamasındir bu ikilem çok kötü yaSelaam kızlar. Bende bat 13 günlerimi güzel değerlendirdim aslında, battan neredeyse 10 gün önce belirtilerim yogundu gögüsler şiş, kahverengi, sık tuvalet, uyku vs. test yaptım 6 gün kala negatifti. Bugün 4 gün kalmıs oluyor bi kaç gündür kasık ağrım var bel, bas agrım, gögüslerimdeki hassaslık hıc gecmedi. az önce agrıyla pembe bi leke geldi. acaba yerlesme mı, regl mi oluyorum?
inşallah canım sorma daha büyük stres valla :/İnşallah yerlesme kanamasındir bu ikilem çok kötü ya