- 12 Mart 2017
- 129
- 169
- 31
Evettt hamilesin, tebriklerEki Görüntüle 2802144 hamile miyim kızlar. Bana Allah rızası için yarıdmcı olun bir tüo bebek denemem var negatif oldu 2 ay önce. 10 gün gecikme var.
Hatır hiç test yapmadm adet sancısı gibi sancım vardı bolca akıntı hatta adet oldum sanıp wc ye gidiyordumEvettt hamilesin, tebriklerbelirtilerin neydi? Ve daha önce gebelik testi yapmış mıydın?
Ya okwdar süre nasıl bekleyebildin hayretHatır hiç test yapmadm adet sancısı gibi sancım vardı bolca akıntı hatta adet oldum sanıp wc ye gidiyordum
Daha önce çok negatif gördüm çok adetler geçti hep negatifti 2 ay öncede tüp bebekle negatif gördüm bu aslında abşr vagzeçiştiYa okwdar süre nasıl bekleyebildin hayretbiz daha adet olmadan testlere başlıyoruz
Benimde yaklaşık 7-10 gün var değişiyor geneldeBeklenen adete 10 gün kaldı
Kızlar biraz daha bekleyince daha da koyulaştı ovulasyon testiKızlar ben de geçen ay tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu adet oldum 8 gün sürdü bugün 12.gün ovulasyon testi ne bugün başladım çok silik çıktı ama bugün sağ kasığıma batmalar oluyor bugün takvime göre de yumurtlama günleri olarak geçiyor kafam karıştı ya bugünden çok umutluyum koyu çift çizgi çıkacak sanmıştım bugünleri değerlendiriyorum aslında ama yinede bilemedim beş dk da böyle oldu sizce normal mi sıvı alımını kesip 14:54 te yaptım
Canım senin dediğin belirtileri ben geçen ay yaşadım tüp bebek le hamile kalmıştım ama kimyasala döndü testi yaparsan çıkar zaten sadece biraz idrarın biriksin öyle yap ya da erken gebelik testi yap varsa kesin çıkar bence şimdi yapmalısın inşallah bebiş vardır kuzumBEnim adet günüm yarın..belirti mi bilmem ama kasıklarım ağrıyor ara ara göbeğime doğru inceden sancı gibi geliyor testim var ama yapmaya cesaretim yokRabbim inşallah bu ay nasip eder.. bu arada test yapmanın saati varımı sabah yapın diyorlar ama akşam yapsam olmuyor mu
Canım senin dediğin belirtileri ben geçen ay yaşadım tüp bebek le hamile kalmıştım ama kimyasala döndü testi yaparsan çıkar zaten sadece biraz idrarın biriksin öyle yap ya da erken gebelik testi yap varsa kesin çıkar bence şimdi yapmalısın inşallah bebiş vardır kuzum
Amin kuzum inşallahİnşallah vardır ya her ay hüsranla sonuçlanıyor bu ay umutlanmak istemedimteste cesaret edince yapacağım şuan iş yerindeyim yapamam Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın herkese nasip olur inşallah..
Benim bat 30 martBat 29 olan var mı
Daha çok erken ama var mı belirti?Benim bat 30 mart
Hayır yok çok erken daha zatenDaha çok erken ama var mı belirti?