- 4 Aralık 2014
- 170
- 64
- 98
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Ama hiç akıntı yok olabiliyomu acabaYaaaa ayyy acaba hamilemiyim şuan
9 nisandan beri canımKaç gün oldu bu testi yapalı
Belirti olabilir de olmayabilirde herkesde farklılık gösterebiliyor yumurtlamadan 14 gün sonra çıkıyor genelde hamilelik varsa elinizde test varsa sabah ilk idrarla yapabilirsinizAma hiç akıntı yok olabiliyomu acaba
9 nisandan beri canım
Ovulasyon daha yeni oldu çıkarmıkı acabaBelirti olabilir de olmayabilirde herkesde farklılık gösterebiliyor yumurtlamadan 14 gün sonra çıkıyor genelde hamilelik varsa elinizde test varsa sabah ilk idrarla yapabilirsiniz
Hımmm benim daha yeni ozaman çıkmazBelirti olabilir de olmayabilirde herkesde farklılık gösterebiliyor yumurtlamadan 14 gün sonra çıkıyor genelde hamilelik varsa elinizde test varsa sabah ilk idrarla yapabilirsiniz
Evet canım çıkmazHımmm benim daha yeni ozaman çıkmaz
Böyle beklemek çok zor ya rüyalarım bile kötü sanırım hamile değilimEvet canım çıkmaz
Evet canım çıkmaz
Yani çatlamışmı kesin ya 2 gün pozitifti dün akşam 6 dan beri böleKötü düşünürsen kötüyü çekersin derler canım. Ovülasyon testin negatif
Çatlama olmuşYani çatlamışmı kesin ya 2 gün pozitifti dün akşam 6 dan beri böle
Dün birliktelik olmadı ondan önce gece oldu hamile kalmış olabilirmiyim acabaÇatlama olmuş
Tabii olabilir bugünüde değerlendir sperm 72 saat yaşıyormuş vücutta olması mümkünDün birliktelik olmadı ondan önce gece oldu hamile kalmış olabilirmiyim acaba
Evet çatlamışYani çatlamışmı kesin ya 2 gün pozitifti dün akşam 6 dan beri böle
Canım T koyu ama C ye göre C daha koyu, ben yanlış yorumluyor olabilirim tabiki uzman değilim ama pik için Tnin C den daha koyu olması gerek diye biliyorumT koyu ama ben mi yanlış görüyorum en altta ki test bugün yaptığım
Canım T koyu ama C ye göre C daha koyu, ben yanlış yorumluyor olabilirim tabiki uzman değilim ama pik için Tnin C den daha koyu olması gerek diye biliyorumT koyu ama ben mi yanlış görüyorum en altta ki test bugün yaptığım
Kızlarr ben o marka aldım ama tam net olarak göstermedi bir gebenin günlüğünden aldım sonra belirgin şekilde gösteriyorBen n11den aldım laboquik marka 30 ovülasyon testi + 2 tane gebelik + 1 tane erken gebelik hediyeli 30 TL idi.
Canım bu testlerden memnun kalan da var kalmayan da... ben de çok güvenerek almadım ama benim pik olayını çok net gösterdi, bak atayım fotoğrafını. Ayrıca bir gebenin günlüğündeki test fiyatı nasıl? Bu ay hamile değilsem bir dahaki ay belki onu denerim ben de.Kızlarr ben o marka aldım ama tam net olarak göstermedi bir gebenin günlüğünden aldım sonra belirgin şekilde gösteriyor
Evet göstermiş yumurtlamayı .30 tane ovülasyon 2 tane gebelik testi 60 liraya aldım geçen ay sen bilirsin cnm ama çok memnundu herkes o yuzden ben oradan alıyorum artık.ama gebelik testlerini merakımdan kullandım ucuz testlerden sipariş verdim nettenCanım bu testlerden memnun kalan da var kalmayan da... ben de çok güvenerek almadım ama benim pik olayını çok net gösterdi, bak atayım fotoğrafını. Ayrıca bir gebenin günlüğündeki test fiyatı nasıl? Bu ay hamile değilsem bir dahaki ay belki onu denerim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?