• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet tekrar test yaptım. Ama yine çok silik çok hafif bir çizgi çıktı
Merhaba benimde testlerim sizin ki gibi 1 2 gün koyu gibi sonrasında silikleşti tam koyulaşmadığı için o günü değerlendirmedik adetlerim düzensiz acaba kaçırmış olabilirmiyim bi değerlendirirmisiniz?

Kızlar ben topikte ayrılıyorum, malum Mayıs ayı gelecek artık. Sizlere bol şans. Allah isteyen herkese evlat versin inşallah 🤲🏻 Kendinize iyi bakın. Başka tipiklerde görüşmek üzere 😅🌸

Merhaba benimde testlerim sizin ki gibi 1 2 gün koyu gibi sonrasında silikleşti tam koyulaşmadığı için o günü değerlendirmedik adetlerim düzensiz acaba kaçırmış olabilirmiyim bi değerlendirirmisiniz?
Testleri günü gününe vaktinde yapmakta fayda var. Şimdilerde yaptığın test silikse bir sonraki yumurtlama gününü bekle. Ve mutlaka değerlendir. Herşey gönlünce olsun 🥰

Bugün yumurtlama sonrası 15. gün kasıklarım ara ara sızlıyo. İğne batırılıyo gibi. Ve bel ağrısı gibi çok değil ama sol bel boşluğum ağrıyo eden olabilir acaba.?

Bugün yumurtlama sonrası 15. gün kasıklarım ara ara sızlıyo. İğne batırılıyo gibi. Ve bel ağrısı gibi çok değil ama sol bel boşluğum ağrıyo eden olabilir acaba.?
15. günse testte çıkar büyük ihtimalle. Adet belirtileriyle nerdeyse aynı olduğu için insan emin olamıyor 😐

Anlattığınız şekilde olanlarda hamilelik olabiliyor ama olmayadabiliyor bi ihtimal var yani inşallah
Arkadaşm ben bırsey anlamadım ılaçla adet gorıyorm oldum olması yumrtlamam yok macunu kullanıyorum ama hormon aldığımdan ovulasyon testi yapamıyorum ilacı bitrp beklemem lazm adet olmak ıcn gecikme İcin adetle macuna başlıyoruz ortalama 20 gun içiyoruz ya adetten 1 hafta sonra gebe kalır ve kullanmaya devam edersek ne olacak bnu anlamadım yumrtalama dan 3 gun sonra kesin macunu diyorlar ya

Back