• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba Bir oğlum var ovulasyon testi ile hamile kalmıştım o zamanlar .şimdi ikinci çocuğu düşünüyoruz .ovulasyon testlerimi atmıştım o zamanlar 🤦‍♀️Şimde de ilk fırsatta alıcam tekrar

Kızlar testi yorumlar mısınız?

Eklentiler

• 20200413_174431.jpg
    20200413_174431.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 34
  • 20200413_174346.jpg
    20200413_174346.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 32
Bu ay ilk kez ben de ovu takibi yapmaya başladım keşke daha erken keşfetseymişim bu testi,14 aydır çocuk istiyoruz ikimizde de hiç sorun yok ama olmuyo,dua edip beklemeye devam.. bugün 4. Günüydü hala biri diğerinden daha koyu,inşallah sağ salim yumurta çatlar ve inşallah o günleri değerlendirebiliriz bakalım,sonrası dua sonrası nasip sonrası kısmet... :KK51:
Çatladığı günde değerlendiriyor musunuz günü. 2 gündür yumurtlama gördüm ilk günü değerlendirdim. Bugünü de değerlendirmeyi düşünüyorum

Bizde 15 aydır istiyoruz ama gebelik olmadi pcosum âdetlerim düzensiz ama 3 aydır 28 günde bir oluyorum ocak 'ta kendilimden yumurtladım doktorumda şaşırdı şubatta tup bebek denedik mart ta da 28 gunde oldum ama bu ay ovulasyon takibine basladim adetimin 19. gunundeyim hala yumurtlamadim adetlerim tam duzene girmisti bu ayda mi duzensiz olacak diye korkuyorum

Kızlar benimkinide değerlendirin üstteki 13 nisanı öğlen yaptım çok sancım olunca alttakini akşam 6 da yaptım rengi daha açılmıştı çatladımı yani lütfen yardım hala sol kasığım fena ağrıyo

Eklentiler

• IMG_20200413_215922.jpg
    IMG_20200413_215922.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 37
Bizde 15 aydır istiyoruz ama gebelik olmadi pcosum âdetlerim düzensiz ama 3 aydır 28 günde bir oluyorum ocak 'ta kendilimden yumurtladım doktorumda şaşırdı şubatta tup bebek denedik mart ta da 28 gunde oldum ama bu ay ovulasyon takibine basladim adetimin 19. gunundeyim hala yumurtlamadim adetlerim tam duzene girmisti bu ayda mi duzensiz olacak diye korkuyorum
Canım çok araştırdım ve kullanan çoğu kişi gebe kalıyo belkide biliyosundur çakşır kökü suyu eğer denemediysen ve bu ay hamile kalmazsan onu dene

Back