• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu testlerden memnun kalan da var kalmayan da... ben de çok güvenerek almadım ama benim pik olayını çok net gösterdi, bak atayım fotoğrafını. Ayrıca bir gebenin günlüğündeki test fiyatı nasıl? Bu ay hamile değilsem bir dahaki ay belki onu denerim ben de.
Ben İlk hamileliğimde labquick ovu testleri kullandım ve memnundum, şimdi ikinciyi istiyoruz yine aynı markayı kullanıyorum

Canım bu testlerden memnun kalan da var kalmayan da... ben de çok güvenerek almadım ama benim pik olayını çok net gösterdi, bak atayım fotoğrafını. Ayrıca bir gebenin günlüğündeki test fiyatı nasıl? Bu ay hamile değilsem bir dahaki ay belki onu denerim ben de.
Benimkinide net gösterdi

Evet göstermiş yumurtlamayı .30 tane ovülasyon 2 tane gebelik testi 60 liraya aldım geçen ay sen bilirsin cnm ama çok memnundu herkes o yuzden ben oradan alıyorum artık.ama gebelik testlerini merakımdan kullandım ucuz testlerden sipariş verdim netten
Pahalıymış kız, benim kullandığım daha hesaplı geldi bana. Neyse, inşallah faydasını görürsün ☺️

Yumurtlama varmi kizlar ve calismaya baslamalimiyiz her ihtimale karsi 😊

Eklentiler

• 20200414_140607.jpg
    20200414_140607.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 44
Yumurtlama varmi kizlar ve calismaya baslamalimiyiz her ihtimale karsi 😊
[/QUOTE
Yumurtlma yok daha canm iki çizginin de koyu olması lazm o yüzden ovulasyon testine devam et yakalaman açısından hergün aynı saatte ovu.testi yapman lazm. 2 güne bir de değerlendrn tabi zararı olmaz😊 çift çizgi koyu olduğunda da o gün ve sonraki iki gün üst üste degerlendrcen unutma:)

Çatladığı günde değerlendiriyor musunuz günü. 2 gündür yumurtlama gördüm ilk günü değerlendirdim. Bugünü de değerlendirmeyi düşünüyorum
Siliklik git gide koyulaştığında anlıyosun yakında çift çizgi göreceğini,o yüzden silikken de değerlendirdim pik yaptığında da değerlendirdim bu ay. Geri silikleştiğinde de deneyecektim ama maalesef müsait olamadık. Ama çatladığında da değerlendirirsen iyi olur. Kusura bakma geç yanıt verdim biraz

Kızlar bu ablamın abla adet görmüyo 1 tane kızı oldu bi daha da çocuğu olmadı yumurtlama sorunu yaşıyodu sizce bu yumurtlama değilmi ya

Eklentiler

• IMG-20200415-WA0031.jpg
    IMG-20200415-WA0031.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 40
Siliklik git gide koyulaştığında anlıyosun yakında çift çizgi göreceğini,o yüzden silikken de değerlendirdim pik yaptığında da değerlendirdim bu ay. Geri silikleştiğinde de deneyecektim ama maalesef müsait olamadık. Ama çatladığında da değerlendirirsen iyi olur. Kusura bakma geç yanıt verdim biraz
Yok teşekkür ederim cevabınız için. Ben bugünde test yaptım. Ama bugünün öncesinde 2 defa üst üste yumurtlama gördüm zaten. 7 8 Nisan yumurtlama 9 u çatladı. ve 11 12 Nisan yumurtlama 13 ünde yumurtam çatladı.ama bugünkü testimde pozitif. Böyle olan var mı hiç.?resmini atıyorum size de. Nasıl üst üste pozitif görebiliyorum.? Kasıklarım yine ara ara sızlıyo

Eklentiler

• IMG_20200415_124124.jpg
    IMG_20200415_124124.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 34
Yok teşekkür ederim cevabınız için. Ben bugünde test yaptım. Ama bugünün öncesinde 2 defa üst üste yumurtlama gördüm zaten. 7 8 Nisan yumurtlama 9 u çatladı. ve 11 12 Nisan yumurtlama 13 ünde yumurtam çatladı.ama bugünkü testimde pozitif. Böyle olan var mı hiç.?resmini atıyorum size de. Nasıl üst üste pozitif görebiliyorum.? Kasıklarım yine ara ara sızlıyo
Birden fazla yumurtan oluşmuş ve hepsi farklı zamanlarda çatlıyor olabilir mi? 🤔

KIZLAR MERHABA ŞİMDİ BENİM KAFAM İYİCE KARIŞTI . BİR YILDIR OVÜLASYON TAKİBİ YAPIYORUM BU SÜREÇTE İKİ GEBELİK KAYBIM VAR HER NEYSE .. HAMİLE KALDIĞIM AYLAR PİK OLDUĞU GÜN VE ERTESİ GÜN VE BİR GÜN ARA VERİP DİĞER GÜN TEKRAR İLİŞKİ YAPMIŞIM . O AY HAMİLE KALMIŞIM . HAMİLE KALMADIĞIM AYLARDA PİK OLDUĞU GÜN EN SON İLİŞKİ OLMUŞ VE HAMİLE KALAMAMIŞIM. SORUM ŞU PİK OLDUĞU GÜN YUMURTA OLGUNLAŞMIŞ OLUYO DİMİ VE ASIL ÖNEMLİ OLAN ÇATLADIĞI GÜNDEKİ İLİŞKİMİ KAFAM BEYNİM DURDU BANA BUNU AÇIKLAR MISINIZ PİK OLDUĞU GÜN VE SONRASI MI ÖNEMLİ YOKSA PİKTEN ÖNCEKİ GÜNLER Mİ

Anlattığınız şekilde olanlarda hamilelik olabiliyor ama olmayadabiliyor bi ihtimal var yani inşallah

Back