Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dayanamadım yine geldim kızlar girmiycem okumuycam dedim ama duramıyorum evde boş boş durunca bugün yumurtlama günüm galiba, fotoya bakarmısınız?
Canım ben de seninle aynıyım şu an. Dün de pikti bugün de pik. Döngünün 17 ve 18. Günü fotoları bak

Eklentiler

• 1ABB3C1C-BB02-48B2-8E27-F7280E00E65E.jpeg
    182,1 KB · Görüntüleme: 50
Benimde dün yumurtlamaydı dimi bakar mısınız
Bu çubuk testleri sevmedim hiç net değil

Kızlar internetten ovalasyon testi alıcam sizce nerden ve hangi marka alıyım acilllll
Ben daha önce Kasım aralık ayında ovülasyon kullandım hamile kaldım ama kaybettim bebeği şimdi yine aldım insada ebru diye bir kadından bir gebenin günlüğü İnternette adı çok doğru gösteriyor kaset testlere pek güvenmiyorum çevrem de hiç memnun olan yok laboquick mi ne bi marka var beyaz kaset testleri var bir ayda bi çok kez koyu oluyor yada hiç koyulaşmıyor bence strip test alın

Bu testler çok doğru gösteriyo hamile kaldım kullanırken gerçekten evet dünü değerlendirseydin ama yinede teste devam et bende dahada koyulaştığı oldu
Ekledim bak pik günü bukadar net

Eklentiler

• Screenshot_20200405_151833.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 30
Hmm baya net. Dün değerlendirdik ama yine ven devam edeyim o zaman
Bencede et bende de adete tam altı gün kala böyle olmuştu geç yumurtlamam oluyor haliyle geç döllenme oldu adetim dört gün geçtiğinde idrar testinde öğrenmiştim hamile olduğumu İnşallahh bu ayda sağlıkla tutar yine hamile kalırız

İnşallah
Bir şey sormak istiyorum. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmuyo mu kesinlikle. Benim adetim düzenli adete 6 gün kala yumurtlama olur mu öyle

İnşallah
Bir şey sormak istiyorum. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmuyo mu kesinlikle. Benim adetim düzenli adete 6 gün kala yumurtlama olur mu öyle
Yok kız herkesin farklıymış bende uygulamalara bakarak hareket ettim altı ay boşa gitti sonra ovulasyon testini öğrendim her kadının farklıymış adet bittiğinin ertesi yumurtlaması oldu arkadaşımın o ondört standart ama biz standart değiliz

Hatta adetten bi gün önce yumurtlamaaı olanada şahit oldum ve gebe şuanda geç döllenme oldu benim gibi

Hatta adetten bi gün önce yumurtlamaaı olanada şahit oldum ve gebe şuanda geç döllenme oldu benim gibi
Anaa ben varya yumurtlama zamanını değerlendirip sonra bırakıyoduk belki sonradan yumurtluyorum ama değerlendirmediğimiz için bosa gidiyone sıkıntılı işler ya amann

Anaa ben varya yumurtlama zamanını değerlendirip sonra bırakıyoduk belki sonradan yumurtluyorum ama değerlendirmediğimiz için bosa gidiyone sıkıntılı işler ya amann
Hayır işte ya bende hep 14 bildiğim için boşa gitti ovülasyon aldığım kadın dedi adetin bitince hemen ertesi gün başla teste yap Allah yap yumurtlamam olmuyor sandım ben horoz gibi kaldım günler geçti ilk Kasım ayında adetin 20.günü yumurtlama oldu o ay hamile kalmadım aralıkta yine test aldım busefer adete bir hafta kala adetin 25.gün oldu o pik olan test onun resmi 2gün değerlendirebilmiştik tuttu tabi kaybettim nasip değilmiş çok üzüldüm ama doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi bende tekrar teste başladım işte bekliyorum

Bende 2 aylıkken kaybettim kalbi durduğu için ara verdik 2 ay şimdi 3 aydır deniyoruz işte bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…