- 24 Ağustos 2019
- 449
- 169
- 103
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
-
- #1.001
Yok. Sanmıyorum çünkü bana (25 yaşındayım) erken menepoz rahatsızlığı tanısı kondu. Hiç yumurtam yoktu. Tüp bebek tedavim bıraktı doktorum. CLiFE kullandım. Yumurtlama gördüm çok şükür. Şimdi gebelik için uğraşıyoruzBirden fazla yumurtan oluşmuş ve hepsi farklı zamanlarda çatlıyor olabilir mi?
Geçmiş olsun... ben size de yazayım. Her yere yazdım çünkü, hatta belki burada da 40 kere yazmışımdırYok. Sanmıyorum çünkü bana (25 yaşındayım) erken menepoz rahatsızlığı tanısı kondu. Hiç yumurtam yoktu. Tüp bebek tedavim bıraktı doktorum. CLiFE kullandım. Yumurtlama gördüm çok şükür. Şimdi gebelik için uğraşıyoruz
teşekkür ederim canm iyi Oldu Cevabın bende umutlanmışdımGeçmiş olsun... ben size de yazayım. Her yere yazdım çünkü, hatta belki burada da 40 kere yazmışımdıradet gecikmesinin 4. Günü ovülasyon testim pikti ama 2 gün sonra adet oldum. Ovülasyonla gebelik öğrenmek benim için tırt çıktı yani. O yüzden garanti olsun derim ben, gebelik testi yapın. Ovülasyonla umutlanmayın. İnşallah hamilesinizdir
rica ederim canım ama bende tırt çıktı tabii, herkes için farklı olabilir. ben de buradaki konulardan okuyarak ovülasyon testiyle öğrenilir mi diye meraklanmıştım, öğrenenler de varmış ama bende işe yaramadığı için artık sadece gebelik testi ile takip edeceğim.teşekkür ederim canm iyi Oldu Cevabın bende umutlanmışdım
evet canm 3 gübü değerlendir İnşAllah hayırlı Haberler alırsınMerhaba arkadaslar ovulasyon bugun yani 15.gun pik oldu. 13.gun iliski oldu en son smdi ben bugunu ve diger iki gunu ust uste mi degerlendirmeliyin
Bu testleri nerden aldınız acaba
Ben görüyorumİkinci çizgiyi görebiliyor musunuz kızlar.? İnşallah gebelik vardır
YAAA çok sevindim. Bir tek ben görmüyorum yani.Ben görüyorumtebrik ederim, hayırlı olsun
canım, görülmeyecek gibi değil ki çizgi ☺ ben hiç hamile kalmadım o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim ama arkadaşlar her gün tekrar ettiklerini söylüyorlar. ya da 30 büyük şehirden birinde oturuyorsan 23 nisan gelmeden git kan ver istersen, sonra sokak yasağı başlayacak ya, aklında kalmaz ☺☺☺☺YAAA çok sevindim. Bir tek ben görmüyorum yani.25 i regl günüm. Erken olduğu için mi bu kadar silik peki.? Yatın sabah tekrar yapmalı mıyım testi.?günümü bekleyip o gün mü yapsam.? Çok heyecanlıyım ☺
Doğru söylüyorsuncanım, görülmeyecek gibi değil ki çizgi ☺ ben hiç hamile kalmadım o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim ama arkadaşlar her gün tekrar ettiklerini söylüyorlar. ya da 30 büyük şehirden birinde oturuyorsan 23 nisan gelmeden git kan ver istersen, sonra sokak yasağı başlayacak ya, aklında kalmaz ☺☺☺☺
Mor uçlu olan gebelik testi dimi bence var gebelik nimoşçuğum ovulasyon testlerinede bakmıştım senin darısı başımıza inşallahİkinci çizgiyi görebiliyor musunuz kızlar.? İnşallah gebelik vardır
Çok heyecanlıyım. Ya değilse diye çok heveslenemiyorum da. İnşallah öyledir. Gebeyimdir.Mor uçlu olan gebelik testi dimi bence var gebelik nimoşçuğum ovulasyon testlerinede bakmıştım senin darısı başımıza inşallah❤
Elinde başka gebelik testi varmı acaba bide bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı günÇok heyecanlıyım. Ya değilse diye çok heveslenemiyorum da. İnşallah öyledir. Gebeyimdir.Darısı isteyen herkese olsun
Sanırım yaptığın erken gebelik testi bariz belli için rahat olsunElinde başka gebelik testi varmı acaba bide bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı gün
Elimde 1 test daha var. 10 gün oldu yumurtlama olalıElinde başka gebelik testi varmı acaba bide bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı gün
Gayet belirgin tebrikler canım kan verip sonucu paylaş bizle deİkinci çizgiyi görebiliyor musunuz kızlar.? İnşallah gebelik vardır
Çok net olan ovulasyon testi ama. Hafif belirgin olan gebelik testi. Ama yumurtlama günü sonrasında da ovulasyon testim 6 7 gündür pozitif.Gayet belirgin tebrikler canım kan verip sonucu paylaş bizle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?