- Konu Sahibi meryemhilall
-
Yumurtlama var canımKızlar testi yorumlar mısınız?
Bu testleri nerden aldınız acaba
Çatladığı günde değerlendiriyor musunuz günü. 2 gündür yumurtlama gördüm ilk günü değerlendirdim. Bugünü de değerlendirmeyi düşünüyorumBu ay ilk kez ben de ovu takibi yapmaya başladım keşke daha erken keşfetseymişim bu testi,14 aydır çocuk istiyoruz ikimizde de hiç sorun yok ama olmuyo,dua edip beklemeye devam.. bugün 4. Günüydü hala biri diğerinden daha koyu,inşallah sağ salim yumurta çatlar ve inşallah o günleri değerlendirebiliriz bakalım,sonrası dua sonrası nasip sonrası kısmet...
Tam pik değil canım, T nin daha koyu olması lazım değilmi pik için. Yarın pik olacak gibi duruyor hadi bakalımKızlar testi yorumlar mısınız?
Nerdeyse 3 gün pik mi kaldı sizinHAdi inşallah canım benimde 11.gün bugün pik oldubraz önce tekrar yaptım hala pik
Yumurtlama vaarKızlar testi yorumlar mısınız?
T koyu ama ben mi yanlış görüyorum en altta ki test bugün yaptığımTam pik değil canım, T nin daha koyu olması lazım değilmi pik için. Yarın pik olacak gibi duruyor hadi bakalım
Canım çok araştırdım ve kullanan çoğu kişi gebe kalıyo belkide biliyosundur çakşır kökü suyu eğer denemediysen ve bu ay hamile kalmazsan onu deneBizde 15 aydır istiyoruz ama gebelik olmadi pcosum âdetlerim düzensiz ama 3 aydır 28 günde bir oluyorum ocak 'ta kendilimden yumurtladım doktorumda şaşırdı şubatta tup bebek denedik mart ta da 28 gunde oldum ama bu ay ovulasyon takibine basladim adetimin 19. gunundeyim hala yumurtlamadim adetlerim tam duzene girmisti bu ayda mi duzensiz olacak diye korkuyorum
Güzelim sen değerlendir bugünü mutlaka bu kaset testlerde herkeste çizgi mosmor olmayabiliyo kaçmasın yumurtlamaT koyu ama ben mi yanlış görüyorum en altta ki test bugün yaptığım
Üstten ikinciKızlar benimkinide değerlendirin üstteki 13 nisanı öğlen yaptım çok sancım olunca alttakini akşam 6 da yaptım rengi daha açılmıştı çatladımı yani lütfen yardım hala sol kasığım fena ağrıyo
Değerlendirdim canımGüzelim sen değerlendir bugünü mutlaka bu kaset testlerde herkeste çizgi mosmor olmayabiliyo kaçmasın yumurtlama
Üstten ikinci.? Yani çatlamışmı akşam yaptığımın rengi açıktı anlamadımÜstten ikinci
Evet çatlamış canım çatladıktan sonra silik çıkmaya başlar zaten :)Üstten ikinci.? Yani çatlamışmı akşam yaptığımın rengi açıktı anlamadım
Yaaaa ayyy acaba hamilemiyim şuanEvet çatlamış canım çatladıktan sonra silik çıkmaya başlar zaten :)
Kaç gün oldu bu testi yapalıYaaaa ayyy acaba hamilemiyim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?