Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az once bende olctum 36.9 cikti bat gunum ama hic halim yok agrimda yok anlamadim.

Az once bende olctum 36.9 cikti bat gunum ama hic halim yok agrimda yok anlamadim.
Benim de 2 gün oldu gecikiyor ama kahve akıntım ara ara geliyor. Kasıklarım ağrıyor, geçiyor, ağrıyor, geçiyor. Muhtemelen adet olacağım. Hiç de ateş ölçmezdim, ateş ölçeri görünce aklıma geldi

Benim en ufak akintim olmadi bekliyorum acikcasi iki gun oncesinden gelirdi cunku cok sık idrara cikiyorum iste ..

Canım gebelik yapmadım ama ovü yaptım o da böyle
Yumurtlama olmuş gibi görünüyor. Bazı insanlar hamilelik testini ovu testiyle yaptıklarını da söylüyorlar. Valla bilmiyorum canım. Sadece bildiğim test çizgisi çok köyü.

Yumurtlama olmuş gibi görünüyor. Bazı insanlar hamilelik testini ovu testiyle yaptıklarını da söylüyorlar. Valla bilmiyorum canım. Sadece bildiğim test çizgisi çok köyü.
Canım bugün de ovü testi yaptım o da koyu çıktı. Artık testin fotoğrafını çekmekten bıktım ama adet olacağımı hissediyorum

Evet sevgili kızlar, sabah kocamın ısrarıyla kan vermiştim. Maşallah, istikrarlı bir negatif değerim var. Ellerinizden öper Böylece ovü testlerinin erken dönemde gebelik göstermediğini, en azından bende öyle, kendimce kanıtladım. Psikopat gibi 10 gündür ovü testi yapıyorum. Testlere son veriyorum. bir sonraki aya devam. Sevgiyle kalın

Kim bilir belki bende pesinden gelirim hayrolsun canim

Buradaki çoğu kişinin yumurtlama günleri aynı bende 2 gündür gaz sancısı var sizde de var mı acaba?
Oluyo ister istemez acikta kaliniyo bende tasadim ki o kadar da gazli yiyecek icecek icmeyen yemeyen insanim corapsizda gezen biri degilim halada devam ediyo. Sicak suya bi miktar bal katin o gayet rahatlatiyo icme suyunada cok az limon

Kizlar adetlerim duzenli.Bugun adetimin 13.gunu bu da ovu testim ne dusunuosunuz.Ben pek beceremedim bu testleri kullanmayi.Fikirlerinize ihtiyacim var.

Eklentiler

• 20200321_124229.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 39
Kizlar adetlerim duzenli.Bugun adetimin 13.gunu bu da ovu testim ne dusunuosunuz.Ben pek beceremedim bu testleri kullanmayi.Fikirlerinize ihtiyacim var.
Canim bugunu degerlendir yarin ayni saatte tekrarla yarin muhtemelen yumurtlama gunun daha koyu cikacak adetin duzenliyse bugunu es gecme yarinida sonrada 36 saat icerisinde degerlendir gun asirida olabilir ust ustede olabilir. Catladigin anlarsin zaten siliklesiyo.

Kuzum tesekkur ederim.Subat ayinda bi dusugum var.Guya kendi haline birakmistim yine duramadim.Denemelere baslim

Kızlar ben iki test yaptım biri pozitif diğeri pozitife yakın sizce hangisini dikkate almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…