- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Az once bende olctum 36.9 cikti bat gunum ama hic halim yok agrimda yok anlamadim.Kızlar, az önce ilaç dolabını düzenlerken ateş ölçeri buldum, ateşimi ölçeyim dedim, 36.8 çıktı. Normal mi sizce? Adet gecikmesinin 2. Günündeyim ama kahverengi akıntılarım başladı. Adetim söküldü sökülecek
Benim de 2 gün oldu gecikiyor ama kahve akıntım ara ara geliyor. Kasıklarım ağrıyor, geçiyor, ağrıyor, geçiyor. Muhtemelen adet olacağım. Hiç de ateş ölçmezdim, ateş ölçeri görünce aklıma geldiAz once bende olctum 36.9 cikti bat gunum ama hic halim yok agrimda yok anlamadim.
Benim en ufak akintim olmadi bekliyorum acikcasi iki gun oncesinden gelirdi cunku cok sık idrara cikiyorum iste ..Benim de 2 gün oldu gecikiyor ama kahve akıntım ara ara geliyor. Kasıklarım ağrıyor, geçiyor, ağrıyor, geçiyor. Muhtemelen adet olacağım. Hiç de ateş ölçmezdim, ateş ölçeri görünce aklıma geldi
Yumurtlama olmuş gibi görünüyor. Bazı insanlar hamilelik testini ovu testiyle yaptıklarını da söylüyorlar. Valla bilmiyorum canım. Sadece bildiğim test çizgisi çok köyü.Canım gebelik yapmadım ama ovü yaptım o da böyle
İnşallah hamilesindirBenim en ufak akintim olmadi bekliyorum acikcasi iki gun oncesinden gelirdi cunku cok sık idrara cikiyorum iste ..
Canım bugün de ovü testi yaptım o da koyu çıktı. Artık testin fotoğrafını çekmekten bıktım ama adet olacağımı hissediyorumYumurtlama olmuş gibi görünüyor. Bazı insanlar hamilelik testini ovu testiyle yaptıklarını da söylüyorlar. Valla bilmiyorum canım. Sadece bildiğim test çizgisi çok köyü.
Insallah bilmiyorum hala bisey yok devamli kucuk geliyo yaklasik bir haftadir boyleyim.İnşallah hamilesindir
Kim bilir belki bende pesinden gelirimEvet sevgili kızlar, sabah kocamın ısrarıyla kan vermiştim. Maşallah, istikrarlı bir negatif değerim var. Ellerinizden öperBöylece ovü testlerinin erken dönemde gebelik göstermediğini, en azından bende öyle, kendimce kanıtladım. Psikopat gibi 10 gündür ovü testi yapıyorum. Testlere son veriyorum. bir sonraki aya devam. Sevgiyle kalın
her işte bir hayır vardırKim bilir belki bende pesinden gelirimhayrolsun canim
Yok canim usutme ayaklarindan havamar soguk gitti dikkat etBuradaki çoğu kişinin yumurtlama günleri aynı bende 2 gündür gaz sancısı var sizde de var mı acaba?
Dikkat ediyorum evimde çok sıcak zaten yediğine içtiğime dikkat eden biriyim ÇözemedimYok canim usutme ayaklarindan havamar soguk gitti dikkat et
Oluyo ister istemez acikta kaliniyo bende tasadim ki o kadar da gazli yiyecek icecek icmeyen yemeyen insanim corapsizda gezen biri degilim halada devam ediyo. Sicak suya bi miktar bal katin o gayet rahatlatiyo icme suyunada cok az limonBuradaki çoğu kişinin yumurtlama günleri aynı bende 2 gündür gaz sancısı var sizde de var mı acaba?
Canim bugunu degerlendir yarin ayni saatte tekrarla yarin muhtemelen yumurtlama gunun daha koyu cikacak adetin duzenliyse bugunu es gecme yarinida sonrada 36 saat icerisinde degerlendir gun asirida olabilir ust ustede olabilir. Catladigin anlarsin zaten siliklesiyo.Kizlar adetlerim duzenli.Bugun adetimin 13.gunu bu da ovu testim ne dusunuosunuz.Ben pek beceremedim bu testleri kullanmayi.Fikirlerinize ihtiyacim var.
Kuzum tesekkur ederim.Subat ayinda bi dusugum var.Guya kendi haline birakmistim yine duramadim.Denemelere baslimCanim bugunu degerlendir yarin ayni saatte tekrarla yarin muhtemelen yumurtlama gunun daha koyu cikacak adetin duzenliyse bugunu es gecme yarinida sonrada 36 saat icerisinde degerlendir gun asirida olabilir ust ustede olabilir. Catladigin anlarsin zaten siliklesiyo.
Pozitif değil gibi çok net değil fotoğraf testi tekrarla yumurtlama yakın bence seninKizlar adetlerim duzenli.Bugun adetimin 13.gunu bu da ovu testim ne dusunuosunuz.Ben pek beceremedim bu testleri kullanmayi.Fikirlerinize ihtiyacim var.
Tamam canım teşekkür ediyorumOluyo ister istemez acikta kaliniyo bende tasadim ki o kadar da gazli yiyecek icecek icmeyen yemeyen insanim corapsizda gezen biri degilim halada devam ediyo. Sicak suya bi miktar bal katin o gayet rahatlatiyo icme suyunada cok az limon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?