- Konu Sahibi meryemhilall
-
Bence 19 20si yumurtlama 21inde çizgi siliklesmis yani çatlamış gibi duruyor.Kızlar hangi gün çatlamış oluyor .. bugünü daha yapmadım
Benim bildiğim t çizgisi c kadar köyü olmalı. Sanki sizinki eşit koyulukta değil ama markaya göre değişiyorsa bilemem.Arkadaşlar bugün yumurtlama mi adet biter bitmez başladım bi bakarmısınız
Hadi bakalım inşallahBence 19 20si yumurtlama 21inde çizgi siliklesmis yani çatlamış gibi duruyor.
Benim de dün köyüydü yumurtladım. Ne zaman çatlayacaktı belli olmuyor ya 6 36 saat içinde çatlıyor diyorlar. Hem gündüz hem de gece mı test yapsam çatlama için acaba?Hadi bakalım inşallah
Bende anlamadım canım geçen ay a göre erken oldu bu kez amaBenim bildiğim t çizgisi c kadar köyü olmalı. Sanki sizinki eşit koyulukta değil ama markaya göre değişiyorsa bilemem.
Ben gündüz yaptım birde gece yaptım dedim bakim nasıl oluyor ama bugün eşim gitti inşallah işe yaramıştır yaBenim de dün köyüydü yumurtladım. Ne zaman çatlayacaktı belli olmuyor ya 6 36 saat içinde çatlıyor diyorlar. Hem gündüz hem de gece mı test yapsam çatlama için acaba?
Canım, gebelik testi yaptın mi peki?Kızlar bilginiz olsun diye yazıyorum 30lu ovulasyon testi almıştım bu ay yaptım 3 martta c ve t eşit derecede koyulastı bende pik oldu diye testi bırakmıstım 24 gün sonra eşit koyulukta olduğunu görmüştüm bitene kdr 30unuda kullandım silikleştiğinide gördüm 3 marttan 12 gün sonra karnımda ağrı hissettim 30 lu kit daha söylemiiştim deniyim dedim bu seferde baktım t cizgisi c çizgisinden daha çok koyuydu asıl yumurtlama o zaman olmus sizlerde benim gibi t ve c çizgisinin koyuluğunu eşit gördüğünüzde testi bırakmayın derim
Yaptım negatifCanım, gebelik testi yaptın mi peki?
Hadi yaaa. Ben de dicektim ki ovülasyonu acaba tekrar tekrar pozitif görmen gebelik belirtisi mi? Adetinin kaçıncı günü bugün?Yaptım negatif
51. Günü ama benim yumurtlama olayı büyük ihtmal 15 martta oldu üzerinden 8 gün geçti dahaHadi yaaa. Ben de dicektim ki ovülasyonu acaba tekrar tekrar pozitif görmen gebelik belirtisi mi? Adetinin kaçıncı günü bugün?
Ho maşallah ya. Pco filan mi var canım? 51 gün çok uzunmuş51. Günü ama benim yumurtlama olayı büyük ihtmal 15 martta oldu üzerinden 8 gün geçti daha
Normalde yok ama nedense çocuk yapmaya basladıgmz aydan itibaren bu şekilde olmaya basladıHo maşallah ya. Pco filan mi var canım? 51 gün çok uzunmuş
BEnm 7gün var ama nedense umudum yok gibiKızlar adet günleri yaklaşan var mı ne durumdasınız? :)
Kızlar adet günleri yaklaşan var mı ne durumdasınız? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?