Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bugün yumurtlama mi adet biter bitmez başladım bi bakarmısınız
Benim bildiğim t çizgisi c kadar köyü olmalı. Sanki sizinki eşit koyulukta değil ama markaya göre değişiyorsa bilemem.

Hadi bakalım inşallah
Benim de dün köyüydü yumurtladım. Ne zaman çatlayacaktı belli olmuyor ya 6 36 saat içinde çatlıyor diyorlar. Hem gündüz hem de gece mı test yapsam çatlama için acaba?

Benim de dün köyüydü yumurtladım. Ne zaman çatlayacaktı belli olmuyor ya 6 36 saat içinde çatlıyor diyorlar. Hem gündüz hem de gece mı test yapsam çatlama için acaba?
Ben gündüz yaptım birde gece yaptım dedim bakim nasıl oluyor ama bugün eşim gitti inşallah işe yaramıştır ya

Adetime bir hafta kaldı yumurtlama hala yok değil mi? Son iki gündür biraz daha koyuydu bugün silikleşti. Pco var yumurta kiste dönüşmüş olabilir mi niye böyle oldu ki?

Eklentiler

• IMG_20200322_153406.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar ben bu ay 15 ve 16sında yumurtlama 17sinde çatlama gördüm. 15 16 17 18 ve 20 değerlendirdim. Bata 5 gün var sanırım adet olucam karnım ağrıyor

Kızlar bilginiz olsun diye yazıyorum 30lu ovulasyon testi almıştım bu ay yaptım 3 martta c ve t eşit derecede koyulastı bende pik oldu diye testi bırakmıstım 24 gün sonra eşit koyulukta olduğunu görmüştüm bitene kdr 30unuda kullandım silikleştiğinide gördüm 3 marttan 12 gün sonra karnımda ağrı hissettim 30 lu kit daha söylemiiştim deniyim dedim bu seferde baktım t cizgisi c çizgisinden daha çok koyuydu asıl yumurtlama o zaman olmus sizlerde benim gibi t ve c çizgisinin koyuluğunu eşit gördüğünüzde testi bırakmayın derim

Canım, gebelik testi yaptın mi peki?

Kızlar adet günleri yaklaşan var mı ne durumdasınız? :)
BEnm 7gün var ama nedense umudum yok gibi çok karışığım bu ara bu corona nedeniyle aslında çok heyecanlı ve istekli başlamıştım ovulasyon testine falan ama bilmiyorum Allahım nasipse verir Bide ilk ay diyemi acaba umutsuzum bilmiyorum, düşünmemeye çalışıyorum ama bi yanımda hep umutlu, bugün bi ara diyorum hamile olursam ovulasyon testlerinin kullanılmamışlarını birine göndereyim kargoyla

Kızlar adet günleri yaklaşan var mı ne durumdasınız? :)

Benm 27 yada 28inde ama ne biliyim pek umudum yok gibi. Geçen ay herşeyi belirti diye gördüm ama adet oldum. Bu ay hiç umursamak istemiyorum. Karnım ağrıyor diyorum ki uyduruyorum şuan. Midem bulandı Bi iki kere diprum kesin uyduruyorum. Çok aradayım. 15inde çatlamam oldu bnm de. Laboquick ile takip ettim. Hyrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…