Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlama yarın olur diye düşünüyorum Sizin fikriniz nedir

Eklentiler

• 20200318_211416.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar ben 15.gün pozitifi gördüm ovülasyon da 15.günden sonraki testler hep silik çıktı bugünde bu test ikinci çizgi belirgin çıktı kafam karıştı yorumlar mısınız?
Canim tam pik degil gbi geldi bana amaaa degerlendirmeye devam et sen ayda 2 kerede yumurtyluo olabilirsin duzensiz oluyorum demistin genelde 2 kere yumurtlamayi goruolar duzensiz adet gorenler kb gec gordumm ❤

Canim tam pik degil gbi geldi bana amaaa degerlendirmeye devam et sen ayda 2 kerede yumurtyluo olabilirsin duzensiz oluyorum demistin genelde 2 kere yumurtlamayi goruolar duzensiz adet gorenler kb gec gordumm ❤
Sorun değil canım :) bugün ki test pik değildi ama yakındı çok belirgin çıkması kafamı karıştırmıştı sadece ben değerlendirdim bugünü de ne olur ne olmaz

Yaaa benim.anlamadigim simdi yumurtlama gunlerimdeyim adetime 13 gun var eee hamile kaldim.mesela 3 haftalikmi gebe oluyorum nasil oluyi bu is beynim yandi bak dusunuyorum simdi onu

Yaaa benim.anlamadigim simdi yumurtlama gunlerimdeyim adetime 13 gun var eee hamile kaldim.mesela 3 haftalikmi gebe oluyorum nasil oluyi bu is beynim yandi bak dusunuyorum simdi onu
SoN adet tarihi hesaplanarak baz alınıyor canim. Sen ne zaman hamile kalirsan kal. Doktorlar son adet tarihinde hamile kalmissin gibi sure belirleniyor. 13 gun sonra hamile olduğunu ogrenirsen tam 1 aylik oluyor döngün 30 gun ise.

Kizlar 3 dk once yaptım 2 gun yumurtluyorum herhlde buayda

Eklentiler

• 15846130029423299655032770137468.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 28
Canım dün belki de tam gelişmemişti, bugün pik oldu? Bugün yarın ve sonraki gün değerlendirin derim ben naçizane.
Dun doktorum alttan bakti canim cok guzel olmus 2tane yumurtan var dedi
Dun catlatma ignesi oldum
Dunu degerlendirdik
Pazar gunune kadar araliksiz degerlendiricem doktorum 2 3 gun ara ama kendinizi de şartlandirmayin dedi

Dun doktorum alttan bakti canim cok guzel olmus 2tane yumurtan var dedi
Dun catlatma ignesi oldum
Dunu degerlendirdik
Pazar gunune kadar araliksiz degerlendiricem doktorum 2 3 gun ara ama kendinizi de şartlandirmayin dedi
Evet zaten bir süre sonra görevmiş gibi hissediyor insan hadi inşallah iğne işe yarar

Kızlar kan sonucu e nabızda ne zaman görünür bakıyorum hala girilmemiş sabah vermiştim e nabızdan sonuç öğrenen varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…