• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar döngünün 21.gününden beri belirgin çıkıyor çizgiler bugün daha belirgin normal mi sizce? Yorumlarınızı alabilir miyim?

Eklentiler

• 20200321_164404.jpg
    20200321_164404.jpg
    117,2 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar döngünün 21.gününden beri belirgin çıkıyor çizgiler bugün daha belirgin normal mi sizce? Yorumlarınızı alabilir miyim?
Canım hiç aldanma ovülasyon testlerine. Bak bana. Testleri yaptım yaptım, hep de koyu koyu çıktı. Dün kan verdim, negatif... hala adet olmadım ama kahverengi akıntılarım geliyor arada. Ben, kendimce tabii, ovülasyon testinin en azından bende gebeliği göstermediğini anlamış oldum. Hiç canını sıkma, testler şöyle böyle diye

Canım hiç aldanma ovülasyon testlerine. Bak bana. Testleri yaptım yaptım, hep de koyu koyu çıktı. Dün kan verdim, negatif... hala adet olmadım ama kahverengi akıntılarım geliyor arada. Ben, kendimce tabii, ovülasyon testinin en azından bende gebeliği göstermediğini anlamış oldum. Hiç canını sıkma, testler şöyle böyle diye
Tamam canım takmamaya çalışırım bende :)

Canım bugün de ovü testi yaptım o da koyu çıktı. Artık testin fotoğrafını çekmekten bıktım ama adet olacağımı hissediyorum
Canım bugün de ovü testi yaptım o da koyu çıktı. Artık testin fotoğrafını çekmekten bıktım ama adet olacağımı hissediyorum
Ben foto koyamıyorum. Dosya ekle diyorum ama bir şey olmuyor. Benim de bugün köyü cıktı ovu testim.

Selam kızlar bugün 9. Günüm. Benim 17, 18 vaya 19 da yumurtlamam oluyor 3 ay hep bu günlerde yakaladım piki. Bu ay da o günlerde yapacağım hayırlısı olsun hepimiz için 😊
Selam kızlar bugün doktor saat ondan sonra ilişki önerdi fakat bugün değerlendiremedik yarın yapsam şansım olur mu

Ya ben hiç rahat değilim bu coronadan dolayı, hamile olsam sevincem mi üzülcemmi karar veremedim, Allah bilir ya 2. Çocuğu çok istiyorum ama şu karışık zamanda hastaneye falan gitmek çok korkutucu değilmi sizce kızlar? Biz 7gündür evdeyiz, hiç çıkmıyoruz, sizde durum nasıl?

Ya ben hiç rahat değilim bu coronadan dolayı, hamile olsam sevincem mi üzülcemmi karar veremedim, Allah bilir ya 2. Çocuğu çok istiyorum ama şu karışık zamanda hastaneye falan gitmek çok korkutucu değilmi sizce kızlar? Biz 7gündür evdeyiz, hiç çıkmıyoruz, sizde durum nasıl?
Bir yandan hamilelik icin uğraşıyorum. Yumurtladım diye seviniyorum. Ama hastaneler sıkıntı özel hastaneler bile pandemi hastanesi olmuş. Dün ormana hava almaya çıktık onun dışında ekmek vb zaruri ihtiyaç dışında çıkmıyoruz evden. Işyeri de tolerans tanıdı sağolsunlar.

Ben foto koyamıyorum. Dosya ekle diyorum ama bir şey olmuyor. Benim de bugün köyü cıktı ovu testim.
O dün bir ara bende de oldu ama telefonda sıkıntı oldu sanırım. Açtım, kapadım. Düzeldi sonra. Hatta şimdi düzeldiğini denemek için cuma günkü yani adet gecikmesinin 2. Günü çektiğim ovü testini yüklüyorum. Bir daha yapmadım zaten.

Eklentiler

• 17A98B7C-383F-4159-98CA-28DA7927ED30.jpeg
    17A98B7C-383F-4159-98CA-28DA7927ED30.jpeg
    169,1 KB · Görüntüleme: 26
Merhabalar arkadaşlar.3 tane sorum var bu ovulasyon testi ve ateşle ilgili bilen arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim. 1. Sorum ovulasyon testinde aynı koyulukta çift çizgi pozitif midir illa t c den koyu mu olmalı? 2.si ovulasyon pik olduğunda ateş ölçen oldu mu , hani çift çizgi olduğu gün düşük ateş mi oluyor ? 3.sü Çift çizgi sonrası kaç gün değerlendirilmeli ?

Bir yandan hamilelik icin uğraşıyorum. Yumurtladım diye seviniyorum. Ama hastaneler sıkıntı özel hastaneler bile pandemi hastanesi olmuş. Dün ormana hava almaya çıktık onun dışında ekmek vb zaruri ihtiyaç dışında çıkmıyoruz evden. Işyeri de tolerans tanıdı sağolsunlar.
Aynı durumdayım ben de kızlar. Astım var bende üstelik. Sokağa çıkma yasağını da yedim yani 😅 ben de eşimle birlikte günde 1 kez ekmek almaya gidip geliyordum hemen mahalle bakkalına, elimde eldiven, ağzımda maskeyle; insanlar sanki öcü görmüş gibi bakıyorlardı ama hiç de umrumda değildi. Ben de adet gecikmesi için kadın doğuma gitmek istiyorum ama korkudan gidemiyorum. Geçen ay da böyle gecikmişti 10 güne yakın. Gebelik negatifti, rahim kalınlaşması normaldi, kist yoktu filan. Duphaston verdi doktor. İlacın 3. Günü adet oldum diye bıraktım. Şimdi yine 10. Günü bekleyip kalan duphastondan içsem mi sizce?

Merhabalar arkadaşlar.3 tane sorum var bu ovulasyon testi ve ateşle ilgili bilen arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim. 1. Sorum ovulasyon testinde aynı koyulukta çift çizgi pozitif midir illa t c den koyu mu olmalı? 2.si ovulasyon pik olduğunda ateş ölçen oldu mu , hani çift çizgi olduğu gün düşük ateş mi oluyor ? 3.sü Çift çizgi sonrası kaç gün değerlendirilmeli ?
Merhaba ben yumurtlama zamanında hiç ovü testi yapmadım ama araştırmalarımı söylemek isterim.
1) t ile C’nin aynı koyulukta olması da pozitif diyor bendeki testin prospektüsünde (laboquik marka)
2) bunu hiç bilmiyorum, denemedim.
3) o gün ve takip eden 2 gün değerlendirilmeli sanırım.

Merhaba ben yumurtlama zamanında hiç ovü testi yapmadım ama araştırmalarımı söylemek isterim.
1) t ile C’nin aynı koyulukta olması da pozitif diyor bendeki testin prospektüsünde (laboquik marka)
2) bunu hiç bilmiyorum, denemedim.
3) o gün ve takip eden 2 gün değerlendirilmeli sanırım.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için :)

Kızlar hangi gün çatlamış oluyor .. bugünü daha yapmadım

Eklentiler

• EE2BF292-E167-4BAF-8335-FBE95F001878.jpeg
    EE2BF292-E167-4BAF-8335-FBE95F001878.jpeg
    89,5 KB · Görüntüleme: 64
Arkadaşlar bugün yumurtlama mi adet biter bitmez başladım bi bakarmısınız

Eklentiler

• D8FB9962-4F1C-4549-90B3-CBD114D4961D.jpeg
    D8FB9962-4F1C-4549-90B3-CBD114D4961D.jpeg
    114,9 KB · Görüntüleme: 59
Back