- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Ben t çizgisini C’den daha koyu gördüm. Bugün yarın ve ertesi gün bence değerlendirin derimKizlar adetlerim duzenli.Bugun adetimin 13.gunu bu da ovu testim ne dusunuosunuz.Ben pek beceremedim bu testleri kullanmayi.Fikirlerinize ihtiyacim var.
Boş geçirmeden bu 2-3 günü değerlendir canım, pozitif çıkmış ovulasyomKızlar ben iki test yaptım biri pozitif diğeri pozitife yakın sizce hangisini dikkate almalıyım?
Eki Görüntüle 2607351
Teşekkür ederimBoş geçirmeden bu 2-3 günü değerlendir canım, pozitif çıkmış ovulasyom
Canım hiç aldanma ovülasyon testlerine. Bak bana. Testleri yaptım yaptım, hep de koyu koyu çıktı. Dün kan verdim, negatif... hala adet olmadım ama kahverengi akıntılarım geliyor arada. Ben, kendimce tabii, ovülasyon testinin en azından bende gebeliği göstermediğini anlamış oldum. Hiç canını sıkma, testler şöyle böyle diyeKızlar döngünün 21.gününden beri belirgin çıkıyor çizgiler bugün daha belirgin normal mi sizce? Yorumlarınızı alabilir miyim?
Nasip hepsi direniyoruz calismalara devamKuzum tesekkur ederim.Subat ayinda bi dusugum var.Guya kendi haline birakmistim yine duramadim.Denemelere baslim
Tamam canım takmamaya çalışırım bende :)Canım hiç aldanma ovülasyon testlerine. Bak bana. Testleri yaptım yaptım, hep de koyu koyu çıktı. Dün kan verdim, negatif... hala adet olmadım ama kahverengi akıntılarım geliyor arada. Ben, kendimce tabii, ovülasyon testinin en azından bende gebeliği göstermediğini anlamış oldum. Hiç canını sıkma, testler şöyle böyle diye
Canım bugün de ovü testi yaptım o da koyu çıktı. Artık testin fotoğrafını çekmekten bıktım ama adet olacağımı hissediyorum
Ben foto koyamıyorum. Dosya ekle diyorum ama bir şey olmuyor. Benim de bugün köyü cıktı ovu testim.Canım bugün de ovü testi yaptım o da koyu çıktı. Artık testin fotoğrafını çekmekten bıktım ama adet olacağımı hissediyorum
Selam kızlar bugün doktor saat ondan sonra ilişki önerdi fakat bugün değerlendiremedik yarın yapsam şansım olur muSelam kızlar bugün 9. Günüm. Benim 17, 18 vaya 19 da yumurtlamam oluyor 3 ay hep bu günlerde yakaladım piki. Bu ay da o günlerde yapacağım hayırlısı olsun hepimiz için
Bir yandan hamilelik icin uğraşıyorum. Yumurtladım diye seviniyorum. Ama hastaneler sıkıntı özel hastaneler bile pandemi hastanesi olmuş. Dün ormana hava almaya çıktık onun dışında ekmek vb zaruri ihtiyaç dışında çıkmıyoruz evden. Işyeri de tolerans tanıdı sağolsunlar.Ya ben hiç rahat değilim bu coronadan dolayı, hamile olsam sevincem mi üzülcemmi karar veremedim, Allah bilir ya 2. Çocuğu çok istiyorum ama şu karışık zamanda hastaneye falan gitmek çok korkutucu değilmi sizce kızlar? Biz 7gündür evdeyiz, hiç çıkmıyoruz, sizde durum nasıl?
O dün bir ara bende de oldu ama telefonda sıkıntı oldu sanırım. Açtım, kapadım. Düzeldi sonra. Hatta şimdi düzeldiğini denemek için cuma günkü yani adet gecikmesinin 2. Günü çektiğim ovü testini yüklüyorum. Bir daha yapmadım zaten.Ben foto koyamıyorum. Dosya ekle diyorum ama bir şey olmuyor. Benim de bugün köyü cıktı ovu testim.
Ya ben hiç rahat değilim bu coronadan dolayı, hamile olsam sevincem mi üzülcemmi karar veremedim, Allah bilir ya 2. Çocuğu çok istiyorum ama şu karışık zamanda hastaneye falan gitmek çok korkutucu değilmi sizce kızlar? Biz 7gündür evdeyiz, hiç çıkmıyoruz, sizde durum nasıl?
Aynı durumdayım ben de kızlar. Astım var bende üstelik. Sokağa çıkma yasağını da yedim yaniBir yandan hamilelik icin uğraşıyorum. Yumurtladım diye seviniyorum. Ama hastaneler sıkıntı özel hastaneler bile pandemi hastanesi olmuş. Dün ormana hava almaya çıktık onun dışında ekmek vb zaruri ihtiyaç dışında çıkmıyoruz evden. Işyeri de tolerans tanıdı sağolsunlar.
Merhaba ben yumurtlama zamanında hiç ovü testi yapmadım ama araştırmalarımı söylemek isterim.Merhabalar arkadaşlar.3 tane sorum var bu ovulasyon testi ve ateşle ilgili bilen arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim. 1. Sorum ovulasyon testinde aynı koyulukta çift çizgi pozitif midir illa t c den koyu mu olmalı? 2.si ovulasyon pik olduğunda ateş ölçen oldu mu , hani çift çizgi olduğu gün düşük ateş mi oluyor ? 3.sü Çift çizgi sonrası kaç gün değerlendirilmeli ?
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için :)Merhaba ben yumurtlama zamanında hiç ovü testi yapmadım ama araştırmalarımı söylemek isterim.
1) t ile C’nin aynı koyulukta olması da pozitif diyor bendeki testin prospektüsünde (laboquik marka)
2) bunu hiç bilmiyorum, denemedim.
3) o gün ve takip eden 2 gün değerlendirilmeli sanırım.
Kızlar hangi gün çatlamış oluyor .. bugünü daha yapmadım
Hadi bakalım cok sağol cnm19 ya da 20 si gibi duruyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?