Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kan sonucu e nabızda ne zaman görünür bakıyorum hala girilmemiş sabah vermiştim e nabızdan sonuç öğrenen varmı aranızda
Canım, özel hastanelerin bazıları e nabıza giriyor sonuçları ama sağlık ocağında kan verdiysen doktorun aklına gelirse işliyor. Ben 2 kez sağlık ocağına kan verdim, akşam üstü 4te doktoru arayıp sorduktan sonra sistemde gördüm. Böylece doktorun onaya açtığına kanaat getirdim. Mesela bir özel hastane var, laboratuvar sonuçlarında “hcg özel sonuç olduğu için sonuçlarınız elden teslim edilir” yazıyor. Hastaneden hastaneye farklılık gösterebilir.

Kızlar ben daha adet olmadım, 1 gün geçti ama olacakmış gibi karnım ve göğüs uçlarım ağrıyor her adet döneminde olduğum gibi. Öğlen 2 gibi dayanamayıp ovü testi yaptım, unutmuşum bakmayı. Şu an durumu böyle. Sanırım adet öncesi LH dangalanması oluyor vücudumda

Eklentiler

• CB469291-5A31-45F3-9841-461681C1FDE6.jpeg
    139,8 KB · Görüntüleme: 33
Hcg testi varsa denesene İnşallah adet olmazsn canım

Hcg testi varsa denesene İnşallah adet olmazsn canım
Canım evde son 1 testim var ama karantina muhabbetine onu da harcamak istemiyorum. Çıkamam, alamam filan. 1 günlük gecikme çok bir şey değil. Belki stres, belki hava değişimi, belki virüs endişesi, belki şubatın 29 çekmesi... bunlar hep etken olabilir. Zaten dediğim gibi çok adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor. Annem de der hep 10 gün geçmesini bekle diye. Annemi dinlemek istiyorum bu sefer

Merhaba birşey sorucam dün benden bir miktar kan geldi ama sonra gelmedi bu yerleşme kanaması mi acil ama

Dün geldi ama çok değil az birşey geldi sonra hiç gelmedi
Bence 3 ihtimal var:
1. Son adetinle tam atılmayan bir miktar kan içeride kalmış olabilir ve ilişkideki baskı nedeniyle dışarı akmış olabilir. Adete 13 gün varsa daha yeni yumurtlamışsındır diye düşünüyorum. Bence bu kadar erken dönemde yerleşme kanaması gerçekleşmez.
2. ihtimal -özür dileyerek yazıyorum- eşin seni zorlamış olabilir
3. ihtimal rahim ağzında belki ufak bir yara vardır, ilişki esnasında eşinin penisi oraya değdiyse kanamaya sebebiyet vermiş olabilir.
Not: Hepsini yaşadığım için aklıma gelenler bunlar. Yazdıklarım sadece tahmin.

Anladım tesekkurler

Dün geldi ama çok değil az birşey geldi sonra hiç gelmedi
Bence yerleşme olablr canım ilk gebeliğimde adetime 10gün varken yerleşme kanaması olmuştu, bir kez gelmişti devamı gelmemişti, erken yumurtluyorsan döllenme olduysa yerleşme olabilir. 5-6gün snra test yap bi istersen

Inşallah vardır allah analı babalı büyütsün olmayanlara en kısa zamanda versin yarabbim

Kızlar, az önce ilaç dolabını düzenlerken ateş ölçeri buldum, ateşimi ölçeyim dedim, 36.8 çıktı. Normal mi sizce? Adet gecikmesinin 2. Günündeyim ama kahverengi akıntılarım başladı. Adetim söküldü sökülecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…