Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar lekelenmem var sanirim regl olucam. Testtede ben görmek istedigim icin gordum sanirim. Demek ki adet dönemi yaklaşınca ovulasyon pik gösterebiliyor.

Ben oldum ınsallah sen olmazsin.
Uzuluyosundur icin icini yiyodur buseferde olmadi diosundur
Ama rabbim geciktiriyosa guzellestiriyodur nasip ve hayirlisi canım hayirli zamanda hayirlisini sagliklisini versin mevlam hepimize

Herkese merhaba. Nasılsınız kızlar? Ellerime kolonya sürmekten sürekli yıkamaktan kupkuru olsu ellerim. Hasta olmamaya uğraşma stresinden gebe kalmamayı kafaya takmaz oldum. Ama ovu testi yapıyorum tabi. Sizlerde ne var ne yok?

Aynı olay bende de var canım. Ellerim neredeyse egzama gibi oldu, üstelik ben eve kapattım kendimi ben de adet olmayı bekliyorum, dün olmadım, bugün de gelecek gibi durmuyor. Ovülasyon testini birazdan yapacağım ben de ama adetten önce standart olarak yüksek gösteriyormuş galiba

Adet olmadıysan ovu testi yapman gerekir mı acaba? Gebelik testin varsa onu yap istersen. Kimbilir belki de hamilesindir.

Adet olmadıysan ovu testi yapman gerekir mı acaba? Gebelik testin varsa onu yap istersen. Kimbilir belki de hamilesindir.
Canım, dün yaptım ultra erken gebelik testini negatif çıktı. Aile hekimi çarşamba günü gelirsin adet olmazsan demişti ama Cuma’ya kadar bekleme kararı aldım. Geçen ay da böyle 10 gün gecikti adetim. Biraz daha geçsin bakalım

Uzuluyosundur icin icini yiyodur buseferde olmadi diosundur
Ama rabbim geciktiriyosa guzellestiriyodur nasip ve hayirlisi canım hayirli zamanda hayirlisini sagliklisini versin mevlam hepimize
Üzülüyorum tabi hsg sonrasi cok umutluydum ama vardir Rabbimin bir bildiği. 1 bucuk senedir hamile kalamadim . 1 kurtajim var.

Üzülüyorum tabi hsg sonrasi cok umutluydum ama vardir Rabbimin bir bildiği. 1 bucuk senedir hamile kalamadim . 1 kurtajim var.
Canım ben de 1 buçuk senedir kalamıyorum. Bir kez klomen ovitrelle kullanımı sonrasında 14. güne kadar pozitif gördüm, 17. Günde adet oldum. Allah vermedi daha. Hayırlısı vardır illa ki

Kızlar bat bugün. Adet olmadım daha. Gebelik testi normal olanlardan 1 tane var ama onu ziyan etmek istemiyorum. Dün ultra erken gebelik testi yaptım negatifti. Bugün Ovü testi böyle. Gün geçtikçe Koyulaşmıyor da T çizgisi, hep aynı koyulukta ama hepten silik de değil.

Eklentiler

• image.jpg
    136,9 KB · Görüntüleme: 32
Bence bi gebelik testi yap

Kızlar ben 15.gün pozitifi gördüm ovülasyon da 15.günden sonraki testler hep silik çıktı bugünde bu test ikinci çizgi belirgin çıktı kafam karıştı yorumlar mısınız?

Eklentiler

• 20200318_162753.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 38
Bence bi gebelik testi yap
Canım gebelik dün ultra olandı ve negatifti
Kızlar ben 15.gün pozitifi gördüm ovülasyon da 15.günden sonraki testler hep silik çıktı bugünde bu test ikinci çizgi belirgin çıktı kafam karıştı yorumlar mısınız?
Al işte, herbirimizde hep aynı şeyler. Kafayı yeme de dur şimdi. Ben de hiç bilmiyorum, aynı durumdayım. Kelin ilacı olsa da kendi başına sürse... bilen biri yorumlasın bizi gerçekten ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…