- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Saglik olsun canim siteye mesaj atmayi deneyebilirsin yukleme olmuyo diyeHiç-bir sekilde yukleyemedim canim keske yükleyebilsemm.
Belki yerleşme kanamasıdır canım?Kizlar lekelenmem var sanirim regl olucam. Testtede ben görmek istedigim icin gordum sanirim. Demek ki adet dönemi yaklaşınca ovulasyon pik gösterebiliyor.
Sanmıyorum canim.daha önceki gebeliğimde hic lekelenmem olmamisti. Birde kirmizi baya adet rengi.Belki yerleşme kanamasıdır canım?
Benim de dehşet kasık ağrım varSanmıyorum canim.daha önceki gebeliğimde hic lekelenmem olmamisti. Birde kirmizi baya adet rengi.
Regli oldun mu ??Benim de dehşet kasık ağrım var
Yok olmadım daha canım. Sabaha kadar olurum sanırım.Regli oldun mu ??
Ben oldum ınsallah sen olmazsin.Yok olmadım daha canım. Sabaha kadar olurum sanırım.
Uzuluyosundur icin icini yiyodur buseferde olmadi diosundurBen oldum ınsallah sen olmazsin.
Aynı olay bende de var canım. Ellerim neredeyse egzama gibi oldu, üstelik ben eve kapattım kendimiHerkese merhaba. Nasılsınız kızlar? Ellerime kolonya sürmekten sürekli yıkamaktan kupkuru olsu ellerim. Hasta olmamaya uğraşma stresinden gebe kalmamayı kafaya takmaz oldum. Ama ovu testi yapıyorum tabi. Sizlerde ne var ne yok?
Adet olmadıysan ovu testi yapman gerekir mı acaba? Gebelik testin varsa onu yap istersen. Kimbilir belki de hamilesindir.Aynı olay bende de var canım. Ellerim neredeyse egzama gibi oldu, üstelik ben eve kapattım kendimiben de adet olmayı bekliyorum, dün olmadım, bugün de gelecek gibi durmuyor. Ovülasyon testini birazdan yapacağım ben de ama adetten önce standart olarak yüksek gösteriyormuş galiba
Canım, dün yaptım ultra erken gebelik testini negatif çıktı. Aile hekimi çarşamba günü gelirsin adet olmazsan demişti ama Cuma’ya kadar bekleme kararı aldım. Geçen ay da böyle 10 gün gecikti adetim. Biraz daha geçsin bakalımAdet olmadıysan ovu testi yapman gerekir mı acaba? Gebelik testin varsa onu yap istersen. Kimbilir belki de hamilesindir.
Üzülüyorum tabi hsg sonrasi cok umutluydum ama vardir Rabbimin bir bildiği. 1 bucuk senedir hamile kalamadim . 1 kurtajim var.Uzuluyosundur icin icini yiyodur buseferde olmadi diosundur
Ama rabbim geciktiriyosa guzellestiriyodur nasip ve hayirlisi canım hayirli zamanda hayirlisini sagliklisini versin mevlam hepimize
Canım ben de 1 buçuk senedir kalamıyorum. Bir kez klomen ovitrelle kullanımı sonrasında 14. güne kadar pozitif gördüm, 17. Günde adet oldum. Allah vermedi daha. Hayırlısı vardır illa kiÜzülüyorum tabi hsg sonrasi cok umutluydum ama vardir Rabbimin bir bildiği. 1 bucuk senedir hamile kalamadim . 1 kurtajim var.
Bence bi gebelik testi yapKızlar bat bugün. Adet olmadım daha. Gebelik testi normal olanlardan 1 tane var ama onu ziyan etmek istemiyorum. Dün ultra erken gebelik testi yaptım negatifti. Bugün Ovü testi böyle. Gün geçtikçe Koyulaşmıyor da T çizgisi, hep aynı koyulukta ama hepten silik de değil.
Canım gebelik dün ultra olandı ve negatiftiBence bi gebelik testi yap
Al işte, herbirimizde hep aynı şeyler. Kafayı yeme de dur şimdi. Ben de hiç bilmiyorum, aynı durumdayım. Kelin ilacı olsa da kendi başına sürse... bilen biri yorumlasın bizi gerçekten yaKızlar ben 15.gün pozitifi gördüm ovülasyon da 15.günden sonraki testler hep silik çıktı bugünde bu test ikinci çizgi belirgin çıktı kafam karıştı yorumlar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?