Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adet tarihine var 1 hafta belki tekrar yumurtluyor olabiliriz aklıma başka ihtimal gelmiyor

Sağlık ocağına gitmeye korkuyorum valla virüs yüzünden. Gidersen dikkat et çok.

Kizlar bgun doktoruma gittim yumurtan var 2 tane cok guzel dedi bol bol iliski dedi birde catlatma ignesi vurdu

Eklentiler

• 1584542676844450500784890400538.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 29
Testin varsa ovu testine devam et. Adet olunca bırakırsın adet olmazsan elindeki testi bi 4 5 gün sonra yap derim. Insallah olmazsin cok amin.

Kızlar ben 15.gün pozitifi gördüm ovülasyon da 15.günden sonraki testler hep silik çıktı bugünde bu test ikinci çizgi belirgin çıktı kafam karıştı yorumlar mısınız?
Canım belirgin ama kontrol çizgisi kadar koyu değil bence normal süreçtir, yumurtlama olmuştur 15. Gün, bazen hormonlar stresten bile etkilenebiliyor

Testin varsa ovu testine devam et. Adet olunca bırakırsın adet olmazsan elindeki testi bi 4 5 gün sonra yap derim. Insallah olmazsin cok amin.
İnşallah olmam canım ama eşime söz verdim bugünden sonra ovü testi yapmayacağım. Yoruldum, akışına bıraktım. Geçen ay stres yaptığım için adetim 10 güne yakın gecikmişti. 2 gün duphaston kullandım, 3. Gün adet oldum. Bu ay da Hayıt kürü kullandım, muhtemelen o geciktiriyor diye düşünüyorum. Çok tatlısın, duan için teşekkür ederim, amin

Merhaba kızlar size bi sorum olacak adetim 15 günden fazla geçti ben ara ara test yaptım çok Zor da olsa silik çizgiler gördüm 5 adet test yaptm hayalet çizgi öyle görmek istiyorum dedim inanmadım bugün tekrar ettim silik çıktı ama ilk on dakika değil sonra adetim 15den fazla bile geçmiş olabilir hatırlamıyorum son tarihi çünkü lütfen cevap verin az önce de bi yere attım kimse yazmadı de

Eklentiler

• 15845578546127375235520976328858.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Fotoğraf atar mısın

Gebelik testi yapıp silik çıkıyorsa vardır canım kan testi yaptır yarın

Gebelikte pozitif çıktıysa yanılma payı yok denecek kadar az diye biliyorum ben ama 10 dakikadan sonra çıktıysa buharlaşma çizgisi de olabilir, en garantisi kan testi. İnşallah hamilesindir canım

İnşallah canım daha önce hiç silik olmadı benim yaptığım testlerde eşimde yok diyo bende kafam karıştı iyice ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…