- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Teşekür ederim inşallahİlk başlarda yüzde 60 artış bekleniyor sizinki zaten iki kat artmı
MRb artısınız gayet güzel İlk başlarda böyle oluyor 2 hafta sonra tavan olur bu değerkeseyi de görürsünüz
Anladım canım haber et bizi de son gelişmelerdenCanım günaydın. Ben bu sabah heyecandan 7.30’da kalkıp ultra erken gebelik testi yaptım. Sonuç tertemiz bir negatifAdet olmayı bekliyorum artık. Bugün ya da yarın olurum herhalde.
Yaptim canim hayalet cizgi var gibi yok gibi tam belli olmuyor. Yarin bidaha yapicam . Sevinemedim henüz:)
Bata kac gun var resim atarmisin ?Yaptim canim hayalet cizgi var gibi yok gibi tam belli olmuyor. Yarin bidaha yapicam . Sevinemedim henüz:)
Fotoğraf atar mısın bizede :)Yaptim canim hayalet cizgi var gibi yok gibi tam belli olmuyor. Yarin bidaha yapicam . Sevinemedim henüz:)
Hadi inşallah senin yüzün güler canımYaptim canim hayalet cizgi var gibi yok gibi tam belli olmuyor. Yarin bidaha yapicam . Sevinemedim henüz:)
Defalarca denedim foto yükleyemiyorum ki ya. Gidip test alicam güngün kontrol edicem her sabah insallah pozitif görürüm . Dosya ekleye tikliyorum.bisey cikmiyorFotoğraf atar mısın bizede :)
Resim.yukleyemiyorum.canim bat 16 siydi.Bata kac gun var resim atarmisin ?
Hayirli olsun kan verdin miResim.yukleyemiyorum.canim bat 16 siydi.
Vermedim canim biraz gun gun takip edeyim tam.net pozitif gorursem oyle kan vericem. Muallakta kaldim çünkü. Var mi yok mu diye. Bir arkadaşım var bence dedi biri yok dediHayirli olsun kan verdin mi
Pozitifi görürsün inşallahDefalarca denedim foto yükleyemiyorum ki ya. Gidip test alicam güngün kontrol edicem her sabah insallah pozitif görürüm . Dosya ekleye tikliyorum.bisey cikmiyor
Canım her zaman aynı gün yumurtlama olmuyor değişkenlik gösterebiliyor sen her gün takip et ovülasyonuKizlar gecen ay ovulasyon teestimde dun ve bgub yumurtlamis olmam lazim gecen ay oyle gösteriyodu ee hala ben yumurtlamayi göremedim pik olmadi hala klomen yuzunden olabilirmi böyle bisi dun vrya bgun gormem lazimdi pik bata 14 gun kaldi hala pik olmadi nedendir basina gelen varmi
Insallah hepimizin canimHadi inşallah senin yüzün güler canım
Burdada paylasabilsen bizde yardimci oluruz iki gunde bir yapman mantikliVermedim canim biraz gun gun takip edeyim tam.net pozitif gorursem oyle kan vericem. Muallakta kaldim çünkü. Var mi yok mu diye. Bir arkadaşım var bence dedi biri yok dedi
Henüz yumurtlama yok canım hergün devam etBu ayki ilk testim
Henüz yumurtlama yok canım hergün devam et
Hiç-bir sekilde yukleyemedim canim keske yükleyebilsemm.Burdada paylasabilsen bizde yardimci oluruz iki gunde bir yapman mantikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?