Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20200316_203637.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 22
  • 20200316_111440.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 20200315_201841.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 27
Kizlar adet düzensizliğim var 25 şubatta hsg cektirdim normal cikti. Prowomene basladim. 2 martta yumurtlama gördum bugün ovu testi yaptim pik cıktı. Bugun adet günümdü ama hic kanamam yok.
Gogus ağrısı ve bel ağrısı var ve adet oldu olacak gibi bir halim var. Pik olmasi hamile oldugumu gösterir mi ? Sabahi bekleyemedim elimde gebelik testi yok.

Canım inşallah hamilesindir. Bazı arkadaşlar öyle denedi koyu çıktı ama adet oldular adet döneminde lh yükselirmiş

Canım, forumlarda bu şekilde gebelik öğrenenler var ama en garantisi kan testi. Ben de şu an senin gibiyim. Yarın bat, ovülasyon koyu. Hsg’den sonra da hamile kalanları okudum burada. Bazen göZle görülmeyen yapışıklıkları açıp hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Hayırlısı olsun

Yaa ayniyiz demek ki. Benim bildiğin pik cikti. Prowomen kullandigim icin ve hsg sonrasi oldugu icin umutluyum ama cokta umutlanmak istemiyorum ne zaman test yapacaksın?

Yaa ayniyiz demek ki. Benim bildiğin pik cikti. Prowomen kullandigim icin ve hsg sonrasi oldugu icin umutluyum ama cokta umutlanmak istemiyorum ne zaman test yapacaksın?
Eğer güvenim yerine gelirse yarın sabah yapmayı düşünüyorum canım. Ben de hsg çekildim geçen sene haziranda, kalırım diye ümitlendim ama arkasından hamile kalmadım.

Eğer güvenim yerine gelirse yarın sabah yapmayı düşünüyorum canım. Ben de hsg çekildim geçen sene haziranda, kalırım diye ümitlendim ama arkasından hamile kalmadım.
Ben bir kere hamile kaldim ama kaybettim . 1 bucuk senedir kalamıyordum. Simdi kaldim mi bilmiyorum ama bi hazimsizlik göğüs agrisi bel agrisi fena yokluyor. Ovudan beri hep kasik agrim oldu adet olacakmış gibi. Hala olacakmışım gibi .. insallah olmam.

Başın sağ olsun İnşallah adet olmazsın canım, dualarım seninle

Allah razi olsun canim Allah hepimize hak eden herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
Bu çok doğru işte: “hak eden” ne güzel dedin... dün çarşıda bir dükkanın önünden geçerken gördüm, karnı burnunda ama elinde sigara, pöfür pöfür içiyor. Nasıl üzüldüm o bebeğe, nasıl sinirlendim o anneye(!) yazık, günah değil mi doğmamış bebenin sağlığına kast etmek?! Allahım dedim, ben bu kadar ararken, bebeğini düşünmeyen insanlara veriyorsun. Tövbe Yarabbim ama insan üzülüyor ister istemez...

canım doktorun ne dedi biz ne desek burda boş. benim gebeliğimde 149 2 gün sonra 405 çıkmıştı
İlk başlarda yüzde 60 artış bekleniyor sizinki zaten iki kat artmı
MRb artısınız gayet güzel İlk başlarda böyle oluyor 2 hafta sonra tavan olur bu değer keseyi de görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…