• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım günaydın. Ben bu sabah heyecandan 7.30’da kalkıp ultra erken gebelik testi yaptım. Sonuç tertemiz bir negatif 🤷🏻‍♀️ Adet olmayı bekliyorum artık. Bugün ya da yarın olurum herhalde.

Kizlar gecen ay ovulasyon teestimde dun ve bgub yumurtlamis olmam lazim gecen ay oyle gösteriyodu ee hala ben yumurtlamayi göremedim pik olmadi hala klomen yuzunden olabilirmi böyle bisi dun vrya bgun gormem lazimdi pik bata 14 gun kaldi hala pik olmadi nedendir basina gelen varmi

Kizlar gecen ay ovulasyon teestimde dun ve bgub yumurtlamis olmam lazim gecen ay oyle gösteriyodu ee hala ben yumurtlamayi göremedim pik olmadi hala klomen yuzunden olabilirmi böyle bisi dun vrya bgun gormem lazimdi pik bata 14 gun kaldi hala pik olmadi nedendir basina gelen varmi
Canım her zaman aynı gün yumurtlama olmuyor değişkenlik gösterebiliyor sen her gün takip et ovülasyonu

Vermedim canim biraz gun gun takip edeyim tam.net pozitif gorursem oyle kan vericem. Muallakta kaldim çünkü. Var mi yok mu diye. Bir arkadaşım var bence dedi biri yok dedi
Burdada paylasabilsen bizde yardimci oluruz iki gunde bir yapman mantikli

Bu ayki ilk testim

Eklentiler

• 20200317_153218.jpg
    20200317_153218.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 26
Back