- 23 Ağustos 2019
- 1.129
- 2.197
- 83
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Teşekkürlerçatlamış canım sıkıntı yok çalışmalara devam :)
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız teşekkürlerAynıyız canım benmde dün çok belirgindi, bugün çok silik, çatlamış artık, bikaç günü değerlendirip bekleyişe geçebilirizinşallah hayırlı olumlu haberler paylaşırız
Gebelik testi deneseniz daha doğru sonuç alırsınız bence 2 gün kalmış zatenKızlar, benim Kargo geldi. Bugünkü ovü testim. Bat 2 gün kaldı. Damlattığım gibi çektim fotoğrafı.
Yarın ilk idrarla yapacağım. Bugünden sabırsızlık yaptım, bir de çok olumsuz yorum okudum markayla ilgili. Denemek istedimGebelik testi deneseniz daha doğru sonuç alırsınız bence 2 gün kalmış zaten
Kızlar, benim Kargo geldi. Bugünkü ovü testim. Bat 2 gün kaldı. Damlattığım gibi çektim fotoğrafı.
Gebelik testi için ilk idrar şart değil sanki canım hemen yapablrsinYarın ilk idrarla yapacağım. Bugünden sabırsızlık yaptım, bir de çok olumsuz yorum okudum markayla ilgili. Denemek istedim
İnsallah vardır ⚘Yarın ilk idrarla yapacağım. Bugünden sabırsızlık yaptım, bir de çok olumsuz yorum okudum markayla ilgili. Denemek istedim
Yaz bize de sonuçlarınıİnsallah vardır ⚘
Yumurtlamadan sonraki 3 gün de önemli canım sonrasında serbest bıralabilirsin enişteyiBen artık çatlamışım galiba kızlarbugünü değerlendiremedik yorgunluktan ama önceki 2 günü art arda değerlendirmiştik,bakalım bikaç gün daha değerlendireblrsek inşallah
Gebelik testi için ilk idrar şart değil sanki canım hemen yapablrsinben önceki gebeliğimde adetime 6gün varken çıkmıştı testte sende de var gibi inşallah vardır canım
İnsallah vardır ⚘
İnşallah vardır kızlar. Çok yoruldum beklemekten inanın ki... Varsa zaten ilk buraya yazacağımYaz bize de sonuçlarını
Aynen canım değerlendirmeye çalışacağımYumurtlamadan sonraki 3 gün de önemli canım sonrasında serbest bıralabilirsin enişteyi
Senn bat nezaman? Dinlenişe geçtin galiba senYumurtlamadan sonraki 3 gün de önemli canım sonrasında serbest bıralabilirsin enişteyi
Amin canım Allah razı olsunGözün aydın canım darısı başımıza hepimizinSen de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Canım benim bat çok değişkenlik gösteriyor bilemiyorum o yüzdenSenn bat nezaman? Dinlenişe geçtin galiba sen
Ben yapıyorum devam da edeceğim iki kere yumurtlama olayı olabiliyormuş kendimi garantiye alayım dedim elimde de bol bol test var zatenKızlar çatlamadan sonrada adete kadar ovu testi yapıyormusunuz? Gerek yok diye düşünüyorum ama sizce?
Hmm anladım canımBen yapıyorum devam da edeceğim iki kere yumurtlama olayı olabiliyormuş kendimi garantiye alayım dedim elimde de bol bol test var zaten
Hayırlısı olsun bakalımCanım benim bat çok değişkenlik gösteriyor bilemiyorum o yüzdenaynen ben dün itibari ile 2 günde bir ilişki moduna geçtim
Önceki yada sonraki testleride atarsan daha doğru yorum yapılabilir canımKızlar sizce bu çatlamış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?