Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmmm❤❤Allah razı olsun ilk seninle paylaşmıştım eşimden bile önce☺inaşşalh sizinde güzel haberlerinizi alırım en yakın zamanda. İnşallah sağlıklı devam eder benimkide
Ah canım yaaaa Allah hepimizden razı olsun. İnşallah sağlıcakla gelişir, büyür, dünya gelir. Ben de beklemedeyim

Kızlar 11-12-13-14 yumurtlama gördüm 15 çatladı ve ben 10-11-12-13-15 i değerlendirdim tutar inşallah dimi dua edin

Kızlar 11-12-13-14 yumurtlama gördüm 15 çatladı ve ben 10-11-12-13-15 i değerlendirdim tutar inşallah dimi dua edin
Canım bu akşamı da değerlendirin derim ben. Öncesi kadar sonrası da önemli ya. Hayırlısıyla tutsun inşallah

Ben artık çatlamışım galiba kızlar bugünü değerlendiremedik yorgunluktan ama önceki 2 günü art arda değerlendirmiştik,bakalım bikaç gün daha değerlendireblrsek inşallah

Eklentiler

• 977ADA79-AFBB-4E59-8F81-F8E679810C47.jpeg
    62,6 KB · Görüntüleme: 18
Ben artık çatlamışım galiba kızlar bugünü değerlendiremedik yorgunluktan ama önceki 2 günü art arda değerlendirmiştik,bakalım bikaç gün daha değerlendireblrsek inşallah
aynen arkadaşım sende çatlamışsın artık. akşam değerlendir bari

Arkadaşlar bakar mısınız sondakini bugün yaptım. Çatlama demek mi oluyor ? Bu şekilde fazla mı silikleşir

Eklentiler

• 20200316_115556.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar bakar mısınız sondakini bugün yaptım. Çatlama demek mi oluyor ? Bu şekilde fazla mı silikleşir
Aynıyız canım benmde dün çok belirgindi, bugün çok silik, çatlamış artık, bikaç günü değerlendirip bekleyişe geçebiliriz inşallah hayırlı olumlu haberler paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…