- 2 Şubat 2020
- 922
- 674
- 23
- Konu Sahibi meryemhilall
-
gözün aydın canım sağlıcaklı al kucağına inşallahCanım şimdi geldim doktordan iyi dedi çok şükür. Ne zor süreç Allahım kavuştursun yavrularımıza hepimizi☺❤
Kuzum gözün aydın, maşallahSağol canım doktor da iyi dedi çok şükür ☺❤
Amin canım inşallahgözün aydın canım sağlıcaklı al kucağına inşallah
CanımmmmKuzum gözün aydın, maşallah
Canım benim çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahSağol canım doktor da iyi dedi çok şükür ☺❤
Sağol canım inşallahCanım benim çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
Ah canım yaaaaCanımmmm❤❤Allah razı olsun ilk seninle paylaşmıştım eşimden bile önce☺inaşşalh sizinde güzel haberlerinizi alırım en yakın zamanda. İnşallah sağlıklı devam eder benimkide
Canım bu akşamı da değerlendirin derim ben. Öncesi kadar sonrası da önemli ya. Hayırlısıyla tutsun inşallahKızlar 11-12-13-14 yumurtlama gördüm 15 çatladı ve ben 10-11-12-13-15 i değerlendirdim tutar inşallah dimi dua edin
Ucuzlamış o zaman. Netteki fiyatla aynısıydı benim aldığımBen n11’den aldım. 30 ovü+2 gebe+ 1 ultra gebe. Kargo yok 30 TL benimki de. Laboquik marka.
Olabilir. Neyse işe yarasın da başka bir şey istememUcuzlamış o zaman. Netteki fiyatla aynısıydı benim aldığım
Haklısın canım garantiye almak önemliCanım bu akşamı da değerlendirin derim ben. Öncesi kadar sonrası da önemli ya. Hayırlısıyla tutsun inşallah
aynen arkadaşım sende çatlamışsın artık. akşam değerlendir bariBen artık çatlamışım galiba kızlarbugünü değerlendiremedik yorgunluktan ama önceki 2 günü art arda değerlendirmiştik,bakalım bikaç gün daha değerlendireblrsek inşallah
Gözün aydın canım darısı başımıza hepimizinSağol canım doktor da iyi dedi çok şükür ☺❤
çatlamış canım sıkıntı yok çalışmalara devam :)Arkadaşlar bakar mısınız sondakini bugün yaptım. Çatlama demek mi oluyor ? Bu şekilde fazla mı silikleşir
Aynıyız canım benmde dün çok belirgindi, bugün çok silik, çatlamış artık, bikaç günü değerlendirip bekleyişe geçebilirizArkadaşlar bakar mısınız sondakini bugün yaptım. Çatlama demek mi oluyor ? Bu şekilde fazla mı silikleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?