- 2 Şubat 2020
- 922
- 674
- 23
- Konu Sahibi meryemhilall
gözün aydın canım sağlıcaklı al kucağına inşallahCanım şimdi geldim doktordan iyi dedi çok şükür. Ne zor süreç Allahım kavuştursun yavrularımıza hepimizi☺❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın canım sağlıcaklı al kucağına inşallahCanım şimdi geldim doktordan iyi dedi çok şükür. Ne zor süreç Allahım kavuştursun yavrularımıza hepimizi☺❤
Kuzum gözün aydın, maşallahSağol canım doktor da iyi dedi çok şükür ☺❤
Amin canım inşallahgözün aydın canım sağlıcaklı al kucağına inşallah
CanımmmmAllah razı olsun ilk seninle paylaşmıştım eşimden bile önceinaşşalh sizinde güzel haberlerinizi alırım en yakın zamanda. İnşallah sağlıklı devam eder benimkideKuzum gözün aydın, maşallah
Canım benim çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahSağol canım doktor da iyi dedi çok şükür ☺❤
Sağol canım inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin dualarımdasınızCanım benim çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
Ah canım yaaaa Allah hepimizden razı olsun. İnşallah sağlıcakla gelişir, büyür, dünya gelir. Ben de beklemedeyimCanımmmm❤❤Allah razı olsun ilk seninle paylaşmıştım eşimden bile önce☺inaşşalh sizinde güzel haberlerinizi alırım en yakın zamanda. İnşallah sağlıklı devam eder benimkide
Canım bu akşamı da değerlendirin derim ben. Öncesi kadar sonrası da önemli ya. Hayırlısıyla tutsun inşallahKızlar 11-12-13-14 yumurtlama gördüm 15 çatladı ve ben 10-11-12-13-15 i değerlendirdim tutar inşallah dimi dua edin
Ucuzlamış o zaman. Netteki fiyatla aynısıydı benim aldığımBen n11’den aldım. 30 ovü+2 gebe+ 1 ultra gebe. Kargo yok 30 TL benimki de. Laboquik marka.
Olabilir. Neyse işe yarasın da başka bir şey istemem teşekkürler canımUcuzlamış o zaman. Netteki fiyatla aynısıydı benim aldığım
Haklısın canım garantiye almak önemliCanım bu akşamı da değerlendirin derim ben. Öncesi kadar sonrası da önemli ya. Hayırlısıyla tutsun inşallah
aynen arkadaşım sende çatlamışsın artık. akşam değerlendir bariBen artık çatlamışım galiba kızlar bugünü değerlendiremedik yorgunluktan ama önceki 2 günü art arda değerlendirmiştik,bakalım bikaç gün daha değerlendireblrsek inşallah
Gözün aydın canım darısı başımıza hepimizin Sen de sağlıcakla kucağına alırsın inşallahSağol canım doktor da iyi dedi çok şükür ☺❤
çatlamış canım sıkıntı yok çalışmalara devam :)Arkadaşlar bakar mısınız sondakini bugün yaptım. Çatlama demek mi oluyor ? Bu şekilde fazla mı silikleşir
Aynıyız canım benmde dün çok belirgindi, bugün çok silik, çatlamış artık, bikaç günü değerlendirip bekleyişe geçebiliriz inşallah hayırlı olumlu haberler paylaşırızArkadaşlar bakar mısınız sondakini bugün yaptım. Çatlama demek mi oluyor ? Bu şekilde fazla mı silikleşir