- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Bundan sonra sag salim.alirsin insallah kucaginaAynen yendikten sonra hamile kaldım 8 haftalıkken kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım
Canım yaptın mı sen yeniden idrar testi.?Biz de yaklaşık 3 yıllık evliyiz. Artık başkalarını geçtim kendi büyüklerimiz sormaya başladı yok mu daha diye. Herkese aynı cevabı vermekten yoruldum “daha düşünmüyoruz”... bir tanıdık diyor ki tüp bebek merkezleri genç çift dolu. Artık çağın problemi herhalde sebepsiz infertilite. Neyse, hayırlısı demekten dilimde tüy bitti ama hayırlısı Allah’tan.
Yok canım yapmadım daha, elimde test yok. Yarın Kargo gelecek. Onda ultra erken gebelik testi var. Onunla yaparım diye düşünüyorum. O da artık salı sabahı olur. Zaten bat da salıCanım yaptın mı sen yeniden idrar testi.?
Tamam canım hayırlısı olsun yorma kendini üzme. Erken öğrenmek de iyi değilYok canım yapmadım daha, elimde test yok. Yarın Kargo gelecek. Onda ultra erken gebelik testi var. Onunla yaparım diye düşünüyorum. O da artık salı sabahı olur. Zaten bat da salı
Tez zamanda nasip olur inşallah
İnsan görülüyor ya her gün her gün anlıyorum seni bir yanda garanti olsun istiyor6 gün üst üste oldu canım. Bugünden itibaren yeter diyorum artık
Baya ilişki oldu canım helelik yeter valla. Allahtan hayırlısı. Adamlarada yazıkİnsan görülüyor ya her gün her gün anlıyorum seni bir yanda garanti olsun istiyor
Canım ya, üzüldüm şimdi. Ne diyeceğimi de bilemiyorum. Gebelik testi yok mu evde yapasın?Tamam canım hayırlısı olsun yorma kendini üzme. Erken öğrenmek de iyi değilgöğüslerimin şişliği gitti bugün benim. Korku düştü içime valla. Yarın yeniden test yapıcaz
Yok canım. Yarın sabah kan vericem bakalım.Canım ya, üzüldüm şimdi. Ne diyeceğimi de bilemiyorum. Gebelik testi yok mu evde yapasın?
40 tane ovulasyon testi +4 gebelik testi 70 tl ödedim. Kargo ücreti yok.Peki paket içeriği ne, ücreti ne kadar?
İnşallah değerin yükselmiştirYok canım. Yarın sabah kan vericem bakalım.
Ben n11’den aldım. 30 ovü+2 gebe+ 1 ultra gebe. Kargo yok 30 TL benimki de. Laboquik marka.40 tane ovulasyon testi +4 gebelik testi 70 tl ödedim. Kargo ücreti yok.
İnşallah kuzum. İnşllah sende hayırlı güzel haberler alıraınİnşallah değerin yükselmiştir
Aminİnşallah kuzum. İnşllah sende hayırlı güzel haberler alıraın❤
Dimi adamın iflahı sökülüyorBaya ilişki oldu canım helelik yeter valla. Allahtan hayırlısı. Adamlarada yazık
canım doktorun ne dedi biz ne desek burda boş. benim gebeliğimde 149 2 gün sonra 405 çıkmıştıKızlar bir bakabilir misiniz. Bugün adetime 3 gün var. 13 martta Kanda beta 67 ydi bugün yani 3 gün sonra 289 çıkmış. Fazla mı artmış sizce dış gebelik falan olabilir mi 2 kat artması lazım değil mi
Bence gayet normal artmış 2 veya 3 katı artış olur anormal bir durum olsaydı doktorun müdahale ederdi stres yapma sakın :)Kızlar bir bakabilir misiniz. Bugün adetime 3 gün var. 13 martta Kanda beta 67 ydi bugün yani 3 gün sonra 289 çıkmış. Fazla mı artmış sizce dış gebelik falan olabilir mi 2 kat artması lazım değil mi
Canım şimdi geldim doktordan iyi dedi çok şükür. Ne zor süreç Allahım kavuştursun yavrularımıza hepimizicanım doktorun ne dedi biz ne desek burda boş. benim gebeliğimde 149 2 gün sonra 405 çıkmıştı
Sağol canım doktor da iyi dedi çok şükürBence gayet normal artmış 2 veya 3 katı artış olur anormal bir durum olsaydı doktorun müdahale ederdi stres yapma sakın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?