Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biyerde okudum yumurtlamadan önceki günler daha önemliymiş döllenme için canım. Biz öncesini değerlendirdik tabi sonrasını da değerlendirmeye çalışcam
Yumurtlama gününe kadar 2 günde bir yumurtlama günü sonrasında ki 3 gün önemli yumurta 24-48 saat canlı kalıyor o yüzden garanti olsun diye sonrası da önemli :)

İnşallah bu ay tutar canım. Geçen ay adetten önce ovülasyon testi yapıp adet mi oldun? Sakuraaa

Hayır. Geçen ay ilk defa bebek için çalışmalara başladık. Ama eşim çok yoğun olduğu için bazen 3 bazen 4 gün beraber olamadık. Ben yine de Bi umut diyordum. Çünkü çok kasık ağrım vardı. Hep et yaparım. Birkaç defa et yaparken midem bulandı. Neredeyse istifra edecektim. Sanırım psikolojikti tüm belirtilerim. Şuanda da mesela kasıklarım ağrıyor. Diyorum ki kendi kendime yok ya kesin ben uyduruyorum şuan bu ağrıyı. Kafam karışık.

İlk defa bu ay ovulasyon testi aldım ve kullanıyorum. Piki yakaladım değerlendirmeye çalıştık. Dün silikleşti. Dün ve bugünü de değerlendirdik. Bir de yarın... Sonrası nasip artık

Sizin ilk mi ovulasyon testi

Ben de bir ara öyleydim, kendimi çok dinledim. Biz 20 aydır istiyoruz bebek, sorunumuz yok ama vermedi Rabbim daha. Hiçbir kez bile testle kontrol etmedim çatlama gününü. Benim yumurtlama günüm 16.gün. Zaman zaman doktor kontrolünde zaman zaman da evde akıntıma bakarak anlarım. 2-3 gün akar gider. Bu ay akıntım 4 martta başladı, 10 gün kadar sürünce ovü testi alayım dedim. Acaba 2 kez mi yumurtladım diye merak ettim yani. 3 martta doktora gitmiştim. Bugün yarın çatlar dedi, biz de değerlendirdik AMA 2 yumurtan var demedi bana. Kafam karıştı. Gebeliği bu şekilde öğrenen de varmış ama benim iki çizgi aynı koyulukta değil o yüzden umudum yok.

Tv

Siz rabbim den umudunuzu kesmeyin. Diyor ya duanızda ısrarcı olun. Israrla isteyelim biz. Erteliyorsa muhakkak güzelleştirmek içindir.

Birkaç gün önce bir hanımefendi ile konuştuk buradan. Onun da uzun süre olmamış çocuğu. Düşük yapmış kimyasal geçirmiş. Tam umudu kesmişken Allah ikiz bebek nasip etmiş

hayırlısı inşallah canınızı hiç sıkmayın siz

Vallahi çok zor, hele ki evlenip hemen çocuğu olanları görünce insan üzülüyor ister istemez. Biz ilk 1 sene istemedik. Bilseydik uzayacağını istemez miydik hiç... vardır tabii bir hayrı

Ben de yapıyorum ilk denemelerinde hamile kalanları duyunca da çok umutlanıyorum. Takvime göre normalde 3 gün önce yumurta olması gerekiyordu ben daha bugün pik gördüm. Benim için iyi bir şey çünkü hep takvime göre deniyorduk 9 aydır olmuyordu. Inşallah bu ay hamile kalırım artık.

Vallahi çok zor, hele ki evlenip hemen çocuğu olanları görünce insan üzülüyor ister istemez. Biz ilk 1 sene istemedik. Bilseydik uzayacağını istemez miydik hiç... vardır tabii bir hayrı

Düşünün biz de 2.5 yıl hiç düşünmedik. Eşimin ödü kopardı hamile kalırım diye. Bazen böyle yazılar okuyunca ben de korkuyorum ama Mutlaka Rabbim in bildiği vardır. Biz bilemeyiz. Hayırlısıyla bu ay kavuşmayı nasip etsin rabbim

İnşallah canım

Biz de yaklaşık 3 yıllık evliyiz. Artık başkalarını geçtim kendi büyüklerimiz sormaya başladı yok mu daha diye. Herkese aynı cevabı vermekten yoruldum “daha düşünmüyoruz”... bir tanıdık diyor ki tüp bebek merkezleri genç çift dolu. Artık çağın problemi herhalde sebepsiz infertilite. Neyse, hayırlısı demekten dilimde tüy bitti ama hayırlısı Allah’tan.

Evet öyle gerçekten. Yediğimizden içtiğimizden yaptıklarımızdan telefonlardan. Malesef hamile kalmamız zorlaşıyor. Rabbim aratmadan takdir etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…