- 2 Şubat 2020
- 922
- 674
- 23
- Konu Sahibi meryemhilall
gözün aydın canım sağlıcaklı al kucağına inşallahCanım şimdi geldim doktordan iyi dedi çok şükür. Ne zor süreç Allahım kavuştursun yavrularımıza hepimizi☺❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın canım sağlıcaklı al kucağına inşallahCanım şimdi geldim doktordan iyi dedi çok şükür. Ne zor süreç Allahım kavuştursun yavrularımıza hepimizi☺❤
Kuzum gözün aydın, maşallahSağol canım doktor da iyi dedi çok şükür ☺❤
Amin canım inşallahgözün aydın canım sağlıcaklı al kucağına inşallah
CanımmmmKuzum gözün aydın, maşallah![]()
Canım benim çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahSağol canım doktor da iyi dedi çok şükür ☺❤
Sağol canım inşallahCanım benim çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Ah canım yaaaaCanımmmm❤❤Allah razı olsun ilk seninle paylaşmıştım eşimden bile önce☺inaşşalh sizinde güzel haberlerinizi alırım en yakın zamanda. İnşallah sağlıklı devam eder benimkide![]()
Canım bu akşamı da değerlendirin derim ben. Öncesi kadar sonrası da önemli ya. Hayırlısıyla tutsun inşallahKızlar 11-12-13-14 yumurtlama gördüm 15 çatladı ve ben 10-11-12-13-15 i değerlendirdim tutar inşallah dimi dua edin![]()
![]()
Ucuzlamış o zaman. Netteki fiyatla aynısıydı benim aldığımBen n11’den aldım. 30 ovü+2 gebe+ 1 ultra gebe. Kargo yok 30 TL benimki de. Laboquik marka.
Olabilir. Neyse işe yarasın da başka bir şey istememUcuzlamış o zaman. Netteki fiyatla aynısıydı benim aldığım
Haklısın canım garantiye almak önemliCanım bu akşamı da değerlendirin derim ben. Öncesi kadar sonrası da önemli ya. Hayırlısıyla tutsun inşallah![]()
aynen arkadaşım sende çatlamışsın artık. akşam değerlendir bariBen artık çatlamışım galiba kızlarbugünü değerlendiremedik yorgunluktan
ama önceki 2 günü art arda değerlendirmiştik,bakalım bikaç gün daha değerlendireblrsek inşallah
![]()
Gözün aydın canım darısı başımıza hepimizinSağol canım doktor da iyi dedi çok şükür ☺❤
çatlamış canım sıkıntı yok çalışmalara devam :)Arkadaşlar bakar mısınız sondakini bugün yaptım. Çatlama demek mi oluyor ? Bu şekilde fazla mı silikleşir
Aynıyız canım benmde dün çok belirgindi, bugün çok silik, çatlamış artık, bikaç günü değerlendirip bekleyişe geçebilirizArkadaşlar bakar mısınız sondakini bugün yaptım. Çatlama demek mi oluyor ? Bu şekilde fazla mı silikleşir