- 2 Şubat 2020
- 922
- 674
- 23
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Ilk idrarla nekdr doğru cikar bilmiyorum canım ama fotoğrafda pik gbi duruyor az silik öğlen gbi tekrar yapBu sabah ilk idrarla yaptım bu testi 15.günde belirgin çizgiyi görmüştüm bugün 18.gün anlayamadım ben tekrar mı yumutluyorum yorumlar mısınız
Değerlendirmeye çalıştık bakalım bu haftayı da değerlendirp dinlenmeye ayrılmak istiyorumçok yorucu bir süreç ya Allah hepimize olumlu sonuçlar nasip etsin
Dunu degerlendirdiniz mi ? Bugun yarini yani siliklesene kadar degerlendirebilirsin gun asirida olabilir imkan varsa sabah saatlerini degerlendirin daha canlı oluyomus zaten en fazla iki gune catlar. Ayni saatte testi yapmaya ozen gosterin . 1 2 saat sivi tuketimini azaltirsaniz daha net cikiyoBenim testlerimi de yorumlar mısınız ilk defa bu ay yaptımöncesinde vajinusmus atlattım ve kürtaj oldum maalesef
Dünü değerlendirdim. Testten en az 2 saat öncesine kadar sıvı almıyorum inşallah olur hayırlısıyla:)Dunu degerlendirdiniz mi ? Bugun yarini yani siliklesene kadar degerlendirebilirsin gun asirida olabilir imkan varsa sabah saatlerini degerlendirin daha canlı oluyomus zaten en fazla iki gune catlar. Ayni saatte testi yapmaya ozen gosterin . 1 2 saat sivi tuketimini azaltirsaniz daha net cikiyo
Benim testlerimi de yorumlar mısınız ilk defa bu ay yaptımöncesinde vajinusmus atlattım ve kürtaj oldum maalesef
Çok teşekkür ederim aynen her şey nasip biz elimizden geleni yapıyoruz bakalımÇok geçmiş olsun. Demek ki miniğinze kavuşmaya biraz daha vakit varmış ki rabbim ertelemiş
Teste gelince bence pik olmuş bugün. Bugünden itibaren 3 4 gün günlük birliktelik yaşayın. Test yapmaya devam edin. Silikleşmeyr başlayınca bir iki gün daha birlikte olun. Sonrası artık takdiri ilahi
Bugunu de degerlendir sonra gun asiri yapabilirsin muhtemelen catlar zaten siliklesiyo oyle olunca . Ki bu iki gunu de gun asiri degerlendirdiyseniz hic sıkıntı yok cunku spermin de orda yasama suresi mevcut . Hemen kalkmayin. Hakkinizda hayirlisi yine yapip atarsaniz yardimci oluruzDünü değerlendirdim. Testten en az 2 saat öncesine kadar sıvı almıyorum inşallah olur hayırlısıyla:)
Her akşam değerlendiriyoruz canım sizin ne alemde
Tamamdır çok sağolun atarım yarın yapınca inşallahBugunu de degerlendir sonra gun asiri yapabilirsin muhtemelen catlar zaten siliklesiyo oyle olunca . Ki bu iki gunu de gun asiri degerlendirdiyseniz hic sıkıntı yok cunku spermin de orda yasama suresi mevcut . Hemen kalkmayin. Hakkinizda hayirlisi yine yapip atarsaniz yardimci oluruz
PozitifBenim testlerimi de yorumlar mısınız ilk defa bu ay yaptımöncesinde vajinusmus atlattım ve kürtaj oldum maalesef
Öyle yapacağım :)Ilk idrarla nekdr doğru cikar bilmiyorum canım ama fotoğrafda pik gbi duruyor az silik öğlen gbi tekrar yap
Tekrarlayacağım canımCAnım ovulasyon testlerini ilk idrarla yapmayın deniyor, birde ilişkiden sonraki bikaç idrarla yapmayın deniyor, yanıltmış olablr
Ooff sorma ya her gün duş al evin işleri vs yoruluyor insanDeğerlendirmeye çalıştık bakalım bu haftayı da değerlendirp dinlenmeye ayrılmak istiyorumçok yorucu bir süreç ya Allah hepimize olumlu sonuçlar nasip etsin
Çok teşekkür ederim aynen her şey nasip biz elimizden geleni yapıyoruz bakalım
Aynen öyle. İçinizi ferah tutmaya çalışın. İnsanların doğduğu gün asla değişmezöiş. Miniğin de geleceği gün ve doğacağı gün bellibiz sabredelim.
BUgün pik olmuşBenim testlerimi de yorumlar mısınız ilk defa bu ay yaptımöncesinde vajinusmus atlattım ve kürtaj oldum maalesef
Devam et canm hergün,biraz Daha var sankiMerhaba kızlar, yumurtlama yakın mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?