Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu sabah ilk idrarla yaptım bu testi 15.günde belirgin çizgiyi görmüştüm bugün 18.gün anlayamadım ben tekrar mı yumutluyorum yorumlar mısınız
Ilk idrarla nekdr doğru cikar bilmiyorum canım ama fotoğrafda pik gbi duruyor az silik öğlen gbi tekrar yap

Değerlendirmeye çalıştık bakalım bu haftayı da değerlendirp dinlenmeye ayrılmak istiyorum çok yorucu bir süreç ya Allah hepimize olumlu sonuçlar nasip etsin

Evet kesinlikle öyle. Ev işleri VS. Hergün duş yoruluyor insan.

Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin hepimize

Benim testlerimi de yorumlar mısınız ilk defa bu ay yaptım öncesinde vajinusmus atlattım ve kürtaj oldum maalesef

Eklentiler

• 20200315_113537.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 39
Benim testlerimi de yorumlar mısınız ilk defa bu ay yaptım öncesinde vajinusmus atlattım ve kürtaj oldum maalesef
Dunu degerlendirdiniz mi ? Bugun yarini yani siliklesene kadar degerlendirebilirsin gun asirida olabilir imkan varsa sabah saatlerini degerlendirin daha canlı oluyomus zaten en fazla iki gune catlar. Ayni saatte testi yapmaya ozen gosterin . 1 2 saat sivi tuketimini azaltirsaniz daha net cikiyo

Dünü değerlendirdim. Testten en az 2 saat öncesine kadar sıvı almıyorum inşallah olur hayırlısıyla:)

Çok geçmiş olsun. Demek ki miniğinze kavuşmaya biraz daha vakit varmış ki rabbim ertelemiş

Teste gelince bence pik olmuş bugün. Bugünden itibaren 3 4 gün günlük birliktelik yaşayın. Test yapmaya devam edin. Silikleşmeyr başlayınca bir iki gün daha birlikte olun. Sonrası artık takdiri ilahi

Çok teşekkür ederim aynen her şey nasip biz elimizden geleni yapıyoruz bakalım

Dünü değerlendirdim. Testten en az 2 saat öncesine kadar sıvı almıyorum inşallah olur hayırlısıyla:)
Bugunu de degerlendir sonra gun asiri yapabilirsin muhtemelen catlar zaten siliklesiyo oyle olunca . Ki bu iki gunu de gun asiri degerlendirdiyseniz hic sıkıntı yok cunku spermin de orda yasama suresi mevcut . Hemen kalkmayin. Hakkinizda hayirlisi yine yapip atarsaniz yardimci oluruz

Tamamdır çok sağolun atarım yarın yapınca inşallah

Merhaba kızlar, yumurtlama yakın mı sizce?

Eklentiler

• IMG_20200315_135044.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…