- 16 Aralık 2019
- 266
- 355
- 18
- Konu Sahibi meryemhilall
Bugün 15.gün hala pik göremeyince merak ettim inşallah yakında çıkarDevam et canm hergün,biraz Daha var sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 15.gün hala pik göremeyince merak ettim inşallah yakında çıkarDevam et canm hergün,biraz Daha var sanki
Minnakkurabiyeler hesabından aldım ben. Bir-çok kişi bir gebenin günlüğünden almış. Bir gebenin günlüğünün sahibi Ebru hanım yeni doğum yaptı bebeğiyle daha yoğun ilgilenmesi gerekir diye düşünerek başka sayfadan aldım. Paylaşımları takip ettim o da iyi takip ediyor testleri yorum yapıyor.Şimdiden hayırlısı olsun. Testi nereden aldınız acaba? instagramda bir gebenin günlüğü diye bir hesap varmış, oradan mı?
Çıkar canım merak etme Adetin kaç günde oluyor?Bugün 15.gün hala pik göremeyince merak ettim inşallah yakında çıkar
İnşallah Normalde 35 günde oluyordu fakat şuan cyclo kullanıyorum 30 güne bir oluyorÇıkar canım merak etme Adetin kaç günde oluyor?
Canım onu biz söyleyemeyiz yumurtlama çok değişkenlik gösteren bir durum sen her gün tap testi koyulaşmaya başlayınca günde 2 kez tekrarla testiMerhabalar testi biraz önce yaptım sizce yumurtlamama tahmini kaç gün vardır acaba
TeşekkürlerCanım onu biz söyleyemeyiz yumurtlama çok değişkenlik gösteren bir durum sen her gün tap testi koyulaşmaya başlayınca günde 2 kez tekrarla testi
Bugün dahil 4-5 gün değelendir sakin boş geçmeYakaladım tam pik denen şeyi kızlar bugün çalıştık dersimize, yarın da mı çalışmalı yoksa yarını boş geçip diğer gün mü?
Peki paket içeriği ne, ücreti ne kadar?Minnakkurabiyeler hesabından aldım ben. Bir-çok kişi bir gebenin günlüğünden almış. Bir gebenin günlüğünün sahibi Ebru hanım yeni doğum yaptı bebeğiyle daha yoğun ilgilenmesi gerekir diye düşünerek başka sayfadan aldım. Paylaşımları takip ettim o da iyi takip ediyor testleri yorum yapıyor.
Tamam canım inşallah saolasınBugün dahil 4-5 gün değelendir sakin boş geçme
Bence yarın eczaneden ovülasyon testi alıp tekrarla belirginleşebilir çokta silik çıkmamış çünküKızlar, bat 3. Bugün elimdeki son ovü testini yaptım. Akşamdan 10dan beri kasık ve göğüs ucu ağrılarım başladı. Hatta kasık ağrım hiç dinmiyor. Ovü testi için ne dersiniz? T çizgisi, C kadar koyu değil ama hepten de silik değil. Yumurtalama yoksa çok daha silik olması gerekir değil mi? İnternette baktım ya çok çok silik oluyormuş ya da hiç çizgi çıkmıyormuş.
Ya evet benim de kafamı karıştıran bu zaten. Hiç çıkmasa ya da çok daha silik çıksa ümitlenmeyeceğim. Sipariş vermiştim o gelecek yarın artık onun ultra erken gebelik testini yaparım diye düşünüyorum. Seninkinden, laboquik.Bence yarın eczaneden ovülasyon testi alıp tekrarla belirginleşebilir çokta silik çıkmamış çünkü
Kızlar, bat 3. Bugün elimdeki son ovü testini yaptım. Akşamdan 10dan beri kasık ve göğüs ucu ağrılarım başladı. Hatta kasık ağrım hiç dinmiyor. Ovü testi için ne dersiniz? T çizgisi, C kadar koyu değil ama hepten de silik değil. Yumurtalama yoksa çok daha silik olması gerekir değil mi? İnternette baktım ya çok çok silik oluyormuş ya da hiç çizgi çıkmıyormuş.
Bencede canım garantiye al işini 2 seçenek var zaten ya gebesin yada yumurtladın tekrardan haber verirsin bana daYa evet benim de kafamı karıştıran bu zaten. Hiç çıkmasa ya da çok daha silik çıksa ümitlenmeyeceğim. Sipariş vermiştim o gelecek yarın artık onun ultra erken gebelik testini yaparım diye düşünüyorum. Seninkinden, laboquik.
Amin inşallah Allah hepimize bebek nasip etsin sağlıklaOvulasyon testiyle hamile kaldığını öğrenenler varmış. Belki erken olduğu için silik çıkmıştır. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Kargo kaçta gelir bilmiyorum canım, zaten ancak işten gelince yapma ihtimalim var. O yüzden gebelik testini salı sabah yaparım gibiBencede canım garantiye al işini 2 seçenek var zaten ya gebesin yada yumurtladın tekrardan haber verirsin bana da
Amin inşallah Allah hepimize bebek nasip etsin sağlıkla
Amin inşallah. Benm de çatlamam oldu dün. Ben de artık beklemedeyim. Bakalım nasip artık. Haberdar edin bizi olur mu? Bata bir iki gün kala ben de ovulasyon testi denemek istiyorum ama hayal kırıklığına uğrarım diye de korkuyorum. Geçen ay öyle oldu çünkü.
Biyerde okudum yumurtlamadan önceki günler daha önemliymiş döllenme için canım. Biz öncesini değerlendirdik tabi sonrasını da değerlendirmeye çalışcamBugün dahil 4-5 gün değelendir sakin boş geçme