• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdiden hayırlısı olsun. Testi nereden aldınız acaba? instagramda bir gebenin günlüğü diye bir hesap varmış, oradan mı?
Minnakkurabiyeler hesabından aldım ben. Bir-çok kişi bir gebenin günlüğünden almış. Bir gebenin günlüğünün sahibi Ebru hanım yeni doğum yaptı bebeğiyle daha yoğun ilgilenmesi gerekir diye düşünerek başka sayfadan aldım. Paylaşımları takip ettim o da iyi takip ediyor testleri yorum yapıyor.

Merhabalar testi biraz önce yaptım sizce yumurtlamama tahmini kaç gün vardır acaba

Eklentiler

• 15842706928707754351351420535601.jpg
    15842706928707754351351420535601.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 20
Yakaladım tam pik denen şeyi kızlar😬 bugün çalıştık dersimize, yarın da mı çalışmalı yoksa yarını boş geçip diğer gün mü?

Eklentiler

• 965EA25E-F512-4404-988D-A23F3C0CD48B.jpeg
    965EA25E-F512-4404-988D-A23F3C0CD48B.jpeg
    57,5 KB · Görüntüleme: 40
Minnakkurabiyeler hesabından aldım ben. Bir-çok kişi bir gebenin günlüğünden almış. Bir gebenin günlüğünün sahibi Ebru hanım yeni doğum yaptı bebeğiyle daha yoğun ilgilenmesi gerekir diye düşünerek başka sayfadan aldım. Paylaşımları takip ettim o da iyi takip ediyor testleri yorum yapıyor.
Peki paket içeriği ne, ücreti ne kadar?

Kızlar, bat 3. Bugün elimdeki son ovü testini yaptım. Akşamdan 10dan beri kasık ve göğüs ucu ağrılarım başladı. Hatta kasık ağrım hiç dinmiyor. Ovü testi için ne dersiniz? T çizgisi, C kadar koyu değil ama hepten de silik değil. Yumurtalama yoksa çok daha silik olması gerekir değil mi? İnternette baktım ya çok çok silik oluyormuş ya da hiç çizgi çıkmıyormuş.

Eklentiler

• 0AF21221-7256-4569-90D8-911E26B81CD8.jpeg
    0AF21221-7256-4569-90D8-911E26B81CD8.jpeg
    192,9 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar, bat 3. Bugün elimdeki son ovü testini yaptım. Akşamdan 10dan beri kasık ve göğüs ucu ağrılarım başladı. Hatta kasık ağrım hiç dinmiyor. Ovü testi için ne dersiniz? T çizgisi, C kadar koyu değil ama hepten de silik değil. Yumurtalama yoksa çok daha silik olması gerekir değil mi? İnternette baktım ya çok çok silik oluyormuş ya da hiç çizgi çıkmıyormuş.
Bence yarın eczaneden ovülasyon testi alıp tekrarla belirginleşebilir çokta silik çıkmamış çünkü

Bence yarın eczaneden ovülasyon testi alıp tekrarla belirginleşebilir çokta silik çıkmamış çünkü
Ya evet benim de kafamı karıştıran bu zaten. Hiç çıkmasa ya da çok daha silik çıksa ümitlenmeyeceğim. Sipariş vermiştim o gelecek yarın artık onun ultra erken gebelik testini yaparım diye düşünüyorum. Seninkinden, laboquik.

Ovulasyon testiyle hamile kaldığını öğrenenler varmış. Belki erken olduğu için silik çıkmıştır. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🥰

Ya evet benim de kafamı karıştıran bu zaten. Hiç çıkmasa ya da çok daha silik çıksa ümitlenmeyeceğim. Sipariş vermiştim o gelecek yarın artık onun ultra erken gebelik testini yaparım diye düşünüyorum. Seninkinden, laboquik.
Bencede canım garantiye al işini 2 seçenek var zaten ya gebesin yada yumurtladın tekrardan haber verirsin bana da

Ovulasyon testiyle hamile kaldığını öğrenenler varmış. Belki erken olduğu için silik çıkmıştır. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🥰
Amin inşallah Allah hepimize bebek nasip etsin sağlıkla 🙏🏻
Bencede canım garantiye al işini 2 seçenek var zaten ya gebesin yada yumurtladın tekrardan haber verirsin bana da
Kargo kaçta gelir bilmiyorum canım, zaten ancak işten gelince yapma ihtimalim var. O yüzden gebelik testini salı sabah yaparım gibi 🤔

Amin inşallah Allah hepimize bebek nasip etsin sağlıkla 🙏🏻

Amin inşallah. Benm de çatlamam oldu dün. Ben de artık beklemedeyim. Bakalım nasip artık. Haberdar edin bizi olur mu? Bata bir iki gün kala ben de ovulasyon testi denemek istiyorum ama hayal kırıklığına uğrarım diye de korkuyorum. Geçen ay öyle oldu çünkü.

Back