• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovulasyon testinde 3 gün pik oldu. Bugün akşam tekrar test yaptım. Sizce yumurta çatlamış mı?
Screenshot_20200314_222232_com.android.chrome.jpg

Kızlar gün bugündür galiba🤩üsttekini 15.30da alttakini biraz önce yaptım😬 yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🙏🏻

Evet pik olmuş. Çizgi silikleşene kadar ilişkiye devam edin. Ben de sizden 1 gün önde gidiyorum. Değerlendirmeye çalıştık. Dün akşam silikleşti benim. Birer gün arayla devam edicem inşallah

Bu sabah ilk idrarla yaptım bu testi 15.günde belirgin çizgiyi görmüştüm bugün 18.gün anlayamadım ben tekrar mı yumutluyorum yorumlar mısınız 😀

Eklentiler

• 20200315_111008-01.jpeg
    20200315_111008-01.jpeg
    132,4 KB · Görüntüleme: 53
Bu sabah ilk idrarla yaptım bu testi 15.günde belirgin çizgiyi görmüştüm bugün 18.gün anlayamadım ben tekrar mı yumutluyorum yorumlar mısınız 😀
CAnım ovulasyon testlerini ilk idrarla yapmayın deniyor, birde ilişkiden sonraki bikaç idrarla yapmayın deniyor, yanıltmış olablr

Evet pik olmuş. Çizgi silikleşene kadar ilişkiye devam edin. Ben de sizden 1 gün önde gidiyorum. Değerlendirmeye çalıştık. Dün akşam silikleşti benim. Birer gün arayla devam edicem inşallah
Değerlendirmeye çalıştık bakalım bu haftayı da değerlendirp dinlenmeye ayrılmak istiyorum 😂 çok yorucu bir süreç ya😬 Allah hepimize olumlu sonuçlar nasip etsin 🤲🏻

Back