- Konu Sahibi meryemhilall
-
Evet canim devam edin bu gece yarin iliski olsunKızlar ovulasyon testinde 3 gün pik oldu. Bugün akşam tekrar test yaptım. Sizce yumurta çatlamış mı? Eki Görüntüle 2605161
Evet canım koyulaşmaya başlamış sabah akşam yap testiBi gelişme var benim ovulasyon testinde galiba dimi
Kızlar gün bugündür galibaEvet canım koyulaşmaya başlamış sabah akşam yap testi
Evet hadii hayirlisi rabbim yuzunu guldursun canimKızlar gün bugündür galibaüsttekini 15.30da alttakini biraz önce yaptım yorumlarınızı bekliyorum
AminEvet hadii hayirlisi rabbim yuzunu guldursun canim
Insalllaah canimAminSaol canım hepimizin inşallah
Hadi gözün aydınKızlar gün bugündür galibaüsttekini 15.30da alttakini biraz önce yaptım yorumlarınızı bekliyorum
Kızlar gün bugündür galibaüsttekini 15.30da alttakini biraz önce yaptım yorumlarınızı bekliyorum
Pik değil canım bu bi önceki testini atarmısın?Bu sabah ilk idrarla yaptım bu testi 15.günde belirgin çizgiyi görmüştüm bugün 18.gün anlayamadım ben tekrar mı yumutluyorum yorumlar mısınız
15.gün de pik olmuştuPik değil canım bu bi önceki testini atarmısın?
İlk idrarla yaptım demişsin ya oyüzden böyle çıkmış olabilir canım15.gün de pik olmuştu
Dün ki test de böylePik değil canım bu bi önceki testini atarmısın?
Tekraralayacağım testi öğleden sonra :)İlk idrarla yaptım demişsin ya oyüzden böyle çıkmış olabilir canım
T nin c den daha koyu olması gerekiyor canım pik olması içinDün ki test de böyle
Biliyorum canımT nin c den daha koyu olması gerekiyor canım pik olması için
CAnım ovulasyon testlerini ilk idrarla yapmayın deniyor, birde ilişkiden sonraki bikaç idrarla yapmayın deniyor, yanıltmış olablrBu sabah ilk idrarla yaptım bu testi 15.günde belirgin çizgiyi görmüştüm bugün 18.gün anlayamadım ben tekrar mı yumutluyorum yorumlar mısınız
Amin hepimizin inşallahEvet hadii hayirlisi rabbim yuzunu guldursun canim
Değerlendirmeye çalıştık bakalım bu haftayı da değerlendirp dinlenmeye ayrılmak istiyorumEvet pik olmuş. Çizgi silikleşene kadar ilişkiye devam edin. Ben de sizden 1 gün önde gidiyorum. Değerlendirmeye çalıştık. Dün akşam silikleşti benim. Birer gün arayla devam edicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?