- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Üst üste tekrarla canım şuan ne desek olmaz yarı yarıya herşey test bozukta olabilir hcg yavaşta artıyor olabilir. Hamilelik testini sabah ilk idrarla yaparsan daha doğru bir sonuç alırsınKızlar, ben gebelik testini negatif görünce dışarı çıktım, geldiğimde gölge gibi çok silik bir 2. Çizgi vardı. Kameradan çok belli olmuyor ama ben gözle görüyorum. Hani ben mi görmek istiyorum acaba diye düşünüp Eşime de gösterdim, o da var olduğunu gördü. Gri tonlamalı ve normal fotoğraf koydum çünkü ışıktan yansıyor. Sizce ümitleneyim mi?
Aynen var ama kuruma cizgisi de olabilir . Bata kac var yada gectimi imkanin varsa testi tekrarlaKızlar, ben gebelik testini negatif görünce dışarı çıktım, geldiğimde gölge gibi çok silik bir 2. Çizgi vardı. Kameradan çok belli olmuyor ama ben gözle görüyorum. Hani ben mi görmek istiyorum acaba diye düşünüp Eşime de gösterdim, o da var olduğunu gördü. Gri tonlamalı ve normal fotoğraf koydum çünkü ışıktan yansıyor. Sizce ümitleneyim mi?
Onu soyle bi aldigin yere canım belki bildigi bisi vardır belkide bozukGeçen ay da böyleydi intagramdan aldm Ebru Hanımdan.
Evet özellikle dikkat ediyorum 2 saatten daha uzun almadığım oluyor yine de çok silik.
Üst üste tekrarla canım şuan ne desek olmaz yarı yarıya herşey test bozukta olabilir hcg yavaşta artıyor olabilir. Hamilelik testini sabah ilk idrarla yaparsan daha doğru bir sonuç alırsın
Canlarım şu an elimde gebelik testi kalmadı. Son 1 vardı onu da işte sabredemeyip salak gibi yaptım bu akşam. Halbuki söz vermiştim adete kadar yapmayacağım diye. Daha önce Negatif Çıkan gebelik testlerimde hiç böyle ikinci çizgi görmemiştim. Düz beyaz kalıyordu hep. Yarın laboquik ovü testi kargosu gelirse onda vardı gebelik testi. Onunla yaparım tekrar ya da mecbur adet gününü bekler kan veririm. Bat 17 Mart. Tabii yakında taş gibi çatlamazsam ortadan.Aynen var ama kuruma cizgisi de olabilir . Bata kac var yada gectimi imkanin varsa testi tekrarla
Az kalmış adetinedeCanlarım şu an elimde gebelik testi kalmadı. Son 1 vardı onu da işte sabredemeyip salak gibi yaptım bu akşam. Halbuki söz vermiştim adete kadar yapmayacağım diye. Daha önce Negatif Çıkan gebelik testlerimde hiç böyle ikinci çizgi görmemiştim. Düz beyaz kalıyordu hep. Yarın laboquik ovü testi kargosu gelirse onda vardı gebelik testi. Onunla yaparım tekrar ya da mecbur adet gününü bekler kan veririm. Bat 17 Mart. Tabii yakında taş gibi çatlamazsam ortadan.
Artık mide bulantıları yaşar oldum stresten.Az kalmış adetinede
Dediğin gibi biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahiKizlar bol.bol.degerlendirelim gunlerimizi pik gormesekde degerlendirelim eslere vitamin cerez takviyesi bulunduralim biz tedbirimizi alalm.takdir allahdan hayirlisinu hayirli zamanda her isyeyene bizede nasipetsin rabbim bazen col üzülüyorum ama bazende diyorum vardir bundada bi hayır geciktiriyorsa mevlam guzellestiriyodur diyorum bazende ehrkesin bebeği var dogum.telasinda fslsn diyorum bebek kıyafetlerine bakiyorum.eriyorum ama elden bisi gelmiio
Var canım, kaçıncı günün bugün?Bi gelişme var benim ovulasyon testinde galiba dimi
Pik olmaya yakın akşam bidaha yap canımBi gelişme var benim ovulasyon testinde galiba dimi
Canım kaç gun var daha bataBi gelişme var benim ovulasyon testinde galiba dimi
Canım Adet biter bitmez başlamak garanti olur, ben hemen başladım, erken yumurtlama olabiliyor çünkü, 2saat sıvı almayıp hep aynı saatlerde test yapmaya çalışıyorum, testin yapılışı içinde yazıyor zatenMerhavalqr. Ben de 40li test aldım. Salı başlayacağım inşallah kullanmaya. Tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
Pazartesi reglin bitiyor zaten salı başlayacağım. Akşamları daha müsait olacağım aynı saatlerde yapmaya çalışacağım. Fotoğraf paylaşımlarını da takip edip doğruları bulurum inşallah. Zaten testi aldığım kişi de yorumkayacagini söyledi testiCanım Adet biter bitmez başlamak garanti olur, ben hemen başladım, erken yumurtlama olabiliyor çünkü, 2saat sıvı almayıp hep aynı saatlerde test yapmaya çalışıyorum, testin yapılışı içinde yazıyor zatenhadi bakalım hayırlısı olsun
Şimdiden hayırlısı olsun. Testi nereden aldınız acaba? instagramda bir gebenin günlüğü diye bir hesap varmış, oradan mı?Pazartesi reglin bitiyor zaten salı başlayacağım. Akşamları daha müsait olacağım aynı saatlerde yapmaya çalışacağım. Fotoğraf paylaşımlarını da takip edip doğruları bulurum inşallah. Zaten testi aldığım kişi de yorumkayacagini söyledi testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?