Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üst üste tekrarla canım şuan ne desek olmaz yarı yarıya herşey test bozukta olabilir hcg yavaşta artıyor olabilir. Hamilelik testini sabah ilk idrarla yaparsan daha doğru bir sonuç alırsın

Aynen var ama kuruma cizgisi de olabilir . Bata kac var yada gectimi imkanin varsa testi tekrarla

Geçen ay da böyleydi intagramdan aldm Ebru Hanımdan.

Evet özellikle dikkat ediyorum 2 saatten daha uzun almadığım oluyor yine de çok silik.
Onu soyle bi aldigin yere canım belki bildigi bisi vardır belkide bozuk

Üst üste tekrarla canım şuan ne desek olmaz yarı yarıya herşey test bozukta olabilir hcg yavaşta artıyor olabilir. Hamilelik testini sabah ilk idrarla yaparsan daha doğru bir sonuç alırsın
Aynen var ama kuruma cizgisi de olabilir . Bata kac var yada gectimi imkanin varsa testi tekrarla
Canlarım şu an elimde gebelik testi kalmadı. Son 1 vardı onu da işte sabredemeyip salak gibi yaptım bu akşam. Halbuki söz vermiştim adete kadar yapmayacağım diye. Daha önce Negatif Çıkan gebelik testlerimde hiç böyle ikinci çizgi görmemiştim. Düz beyaz kalıyordu hep. Yarın laboquik ovü testi kargosu gelirse onda vardı gebelik testi. Onunla yaparım tekrar ya da mecbur adet gününü bekler kan veririm. Bat 17 Mart. Tabii yakında taş gibi çatlamazsam ortadan.

Az kalmış adetinede

Kizlar bol.bol.degerlendirelim gunlerimizi pik gormesekde degerlendirelim eslere vitamin cerez takviyesi bulunduralim biz tedbirimizi alalm.takdir allahdan hayirlisinu hayirli zamanda her isyeyene bizede nasipetsin rabbim bazen col üzülüyorum ama bazende diyorum vardir bundada bi hayır geciktiriyorsa mevlam guzellestiriyodur diyorum bazende ehrkesin bebeği var dogum.telasinda fslsn diyorum bebek kıyafetlerine bakiyorum.eriyorum ama elden bisi gelmiio

Dediğin gibi biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi

Bi gelişme var benim ovulasyon testinde galiba dimi

Eklentiler

• 92173797-84EE-4963-8B54-C96A7E5E4139.jpeg
    68,4 KB · Görüntüleme: 43
Bugün 10.gün kızlar, devam ediyorum testlere hergün 1boş 1dolu olarak günleri değerlendirmeye çalışıyoruz

Merhavalqr. Ben de 40li test aldım. Salı başlayacağım inşallah kullanmaya. Tecrübelerinizden yararlanmak isterim.

Merhavalqr. Ben de 40li test aldım. Salı başlayacağım inşallah kullanmaya. Tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
Canım Adet biter bitmez başlamak garanti olur, ben hemen başladım, erken yumurtlama olabiliyor çünkü, 2saat sıvı almayıp hep aynı saatlerde test yapmaya çalışıyorum, testin yapılışı içinde yazıyor zaten hadi bakalım hayırlısı olsun

Öncesi ve sonrası 3-5 gün falan değerlendirebilrsin canım, hergün değilde gün aşırı değerlendirebilirsin canım

Onu denemedim hiç canım, ilk gebeliğimde ovulasyon testi denediğim ay hamile kaldım, bakalım şimdi 2. İçin istiyoruz nasip ederse Allah

Pazartesi reglin bitiyor zaten salı başlayacağım. Akşamları daha müsait olacağım aynı saatlerde yapmaya çalışacağım. Fotoğraf paylaşımlarını da takip edip doğruları bulurum inşallah. Zaten testi aldığım kişi de yorumkayacagini söyledi testi

Şimdiden hayırlısı olsun. Testi nereden aldınız acaba? instagramda bir gebenin günlüğü diye bir hesap varmış, oradan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…