- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Aynen bende de akıntı yok bi ıslaklık varbizim herşeyimiz aynı senle :) bende akıntı yok ama kendimi çok ıslak hissediyorum. sende var mı? inşallah 14 gün sonrada güzel güzel haberler veririz. 6 da görüşmek üzere :)
Yumurtalıklar iyi durumda demişse problem yok canım benim kuzenlerimde var çikolata kisti ikisde evlendikten 2-3 ay sonra gayet sağlıklı bir gebelik geçirdi şuan biri 3 biri 1 yaşındaKizlar bgun doktor kontrolüne gittim.alttan bakti klomen kullanmistim carsamba tekrar gidicem yumurtalıklar suan iyi durumda dedi carsamba gelin dedi pazartesi iliski dedi birde cikolata kisti varmis bende bi sknti olmaz dedi doktorum.ama sizlerde varmi.oyle bisi
Benim de 2 gün oluyor pik. Bugunu yarını değerlendirin yarın tekrar yapın siliklesirse çatlamış oluyor
Testler negatif test yapmadan 2 saat önce sıvı birşey içmemeye dikkat et canım elinde fazla test varsa her gün takip et erken yumurtlama veya geö yumurtlama gibi şeyler olabiliyor çünküDaha var gibi yumurtlamayadeğilmi kızlar
Ben geldim test silikleşmişAynen bende de akıntı yok bi ıslaklık varhadi inşallah görüşürüz canım
Her gün takip ediyorum canım zaten dikkat edilmesi gerekenleri biliyorm ve dikkat ediyorumTestler negatif test yapmadan 2 saat önce sıvı birşey içmemeye dikkat et canım elinde fazla test varsa her gün takip et erken yumurtlama veya geö yumurtlama gibi şeyler olabiliyor çünkü
Insalllah rabbim bizede nasip eder aminnnYumurtalıklar iyi durumda demişse problem yok canım benim kuzenlerimde var çikolata kisti ikisde evlendikten 2-3 ay sonra gayet sağlıklı bir gebelik geçirdi şuan biri 3 biri 1 yaşında
Çok asiri silik o normapde kop koyu cikmasi lazimm neden oyle olduki enrden aldn canımEki Görüntüle 2604606
Önceki aylara göre aslında bugün yumurtlama olması gerekiyordu ama olmadı yarın olur mu bilmiyorum.
Bir de benim böyle silik oluyor c bile sanki bana silik geliyor normal mi acaba ?
Testten kaynaklı olabilirÇok asiri silik o normapde kop koyu cikmasi lazimm neden oyle olduki enrden aldn canım
İnşallah 2 hafta sonra güzel haber veririz ikimizdeBen geldim test silikleşmişBende tamamım artık sıra heycanlı beklemede
Testi yapmadan önce sıvı alımını bırakıyorsun değil mi?Eki Görüntüle 2604606
Önceki aylara göre aslında bugün yumurtlama olması gerekiyordu ama olmadı yarın olur mu bilmiyorum.
Bir de benim böyle silik oluyor c bile sanki bana silik geliyor normal mi acaba ?
Geçen ay da böyleydi intagramdan aldm Ebru Hanımdan.Çok asiri silik o normapde kop koyu cikmasi lazimm neden oyle olduki enrden aldn canım
Evet özellikle dikkat ediyorum 2 saatten daha uzun almadığım oluyor yine de çok silik.Testi yapmadan önce sıvı alımını bırakıyorsun değil mi?
O zaman kullandığın testlerde sıkıntı var ben 30 lu labquick aldım çok memnunum tavsiye ederimGeçen ay da böyleydi intagramdan aldm Ebru Hanımdan.
Evet özellikle dikkat ediyorum 2 saatten daha uzun almadığım oluyor yine de çok silik.
O zaman kullandığın testlerde sıkıntı var ben 30 lu labquick aldım çok memnunum tavsiye ederim
İnşallah canımİnşallah 2 hafta sonra güzel haber veririz ikimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?