• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bizim herşeyimiz aynı senle :) bende akıntı yok ama kendimi çok ıslak hissediyorum. sende var mı? inşallah 14 gün sonrada güzel güzel haberler veririz. 6 da görüşmek üzere :)
Aynen bende de akıntı yok bi ıslaklık var 😅 hadi inşallah 🙏🏼 görüşürüz canım 😊

Kizlar bgun doktor kontrolüne gittim.alttan bakti klomen kullanmistim carsamba tekrar gidicem yumurtalıklar suan iyi durumda dedi carsamba gelin dedi pazartesi iliski dedi birde cikolata kisti varmis bende bi sknti olmaz dedi doktorum.ama sizlerde varmi.oyle bisi

Kizlar bgun doktor kontrolüne gittim.alttan bakti klomen kullanmistim carsamba tekrar gidicem yumurtalıklar suan iyi durumda dedi carsamba gelin dedi pazartesi iliski dedi birde cikolata kisti varmis bende bi sknti olmaz dedi doktorum.ama sizlerde varmi.oyle bisi
Yumurtalıklar iyi durumda demişse problem yok canım benim kuzenlerimde var çikolata kisti ikisde evlendikten 2-3 ay sonra gayet sağlıklı bir gebelik geçirdi şuan biri 3 biri 1 yaşında 😊

Daha var gibi yumurtlamaya🥴 değilmi kızlar

Eklentiler

• E05B419F-95EC-4BD3-8BBB-EEA24E51898D.jpeg
    E05B419F-95EC-4BD3-8BBB-EEA24E51898D.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 37
Testler negatif test yapmadan 2 saat önce sıvı birşey içmemeye dikkat et canım elinde fazla test varsa her gün takip et erken yumurtlama veya geö yumurtlama gibi şeyler olabiliyor çünkü
Her gün takip ediyorum canım zaten dikkat edilmesi gerekenleri biliyorm ve dikkat ediyorum

IMG_20200313_174325.jpg

Önceki aylara göre aslında bugün yumurtlama olması gerekiyordu ama olmadı yarın olur mu bilmiyorum.
Bir de benim böyle silik oluyor c bile sanki bana silik geliyor normal mi acaba ? 🙄

Yumurtalıklar iyi durumda demişse problem yok canım benim kuzenlerimde var çikolata kisti ikisde evlendikten 2-3 ay sonra gayet sağlıklı bir gebelik geçirdi şuan biri 3 biri 1 yaşında 😊
Insalllah rabbim bizede nasip eder aminnn🤲🏻💜

Eki Görüntüle 2604606
Önceki aylara göre aslında bugün yumurtlama olması gerekiyordu ama olmadı yarın olur mu bilmiyorum.
Bir de benim böyle silik oluyor c bile sanki bana silik geliyor normal mi acaba ? 🙄
Çok asiri silik o normapde kop koyu cikmasi lazimm neden oyle olduki enrden aldn canım

Kızlar, ben gebelik testini negatif görünce dışarı çıktım, geldiğimde gölge gibi çok silik bir 2. Çizgi vardı. Kameradan çok belli olmuyor ama ben gözle görüyorum. Hani ben mi görmek istiyorum acaba diye düşünüp Eşime de gösterdim, o da var olduğunu gördü. Gri tonlamalı ve normal fotoğraf koydum çünkü ışıktan yansıyor. Sizce ümitleneyim mi? 🥺

Eklentiler

• BC93BD99-DBE6-40F3-A6D4-79EBD68B5CD6.jpeg
    BC93BD99-DBE6-40F3-A6D4-79EBD68B5CD6.jpeg
    148,5 KB · Görüntüleme: 51
  • A87F5B9D-E879-4811-A969-BFD72CE5CBEB.jpeg
    A87F5B9D-E879-4811-A969-BFD72CE5CBEB.jpeg
    112,1 KB · Görüntüleme: 50
Back