- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
Benimde böyle çıktı bu sabah sen değerlendir yinede bugünüBenim ki çok silik değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde böyle çıktı bu sabah sen değerlendir yinede bugünüBenim ki çok silik değil
Pozitif bu test daha önce pozitifi görmüş muydunuz bu ay içindeKızlar, dayanamadım bugün de test yaptım. adetin 25. Günü ovülasyon testim böyle
canım ben hiç ovülasyon testi yapmadım hayatımda. 1buçuk senedir çocuk istiyoruz ona rağmen hiç takip etmedim. bazen doktor söyler bazen de akıntıma bakarım öyle anlarım ben çatladığını. bu ay akıntım 10 gündür kesilmeyince ovü testi aldım ilk defa. 3 gündür böyle çıkıyor. 17 ya da 18 mart gibi adet olmam lazım ama hiçbir belirtim yok.Pozitif bu test daha önce pozitifi görmüş muydunuz bu ay içinde
Hamile olabilirsin kan verseydin keşkecanım ben hiç ovülasyon testi yapmadım hayatımda. 1buçuk senedir çocuk istiyoruz ona rağmen hiç takip etmedim. bazen doktor söyler bazen de akıntıma bakarım öyle anlarım ben çatladığını. bu ay akıntım 10 gündür kesilmeyince ovü testi aldım ilk defa. 3 gündür böyle çıkıyor. 17 ya da 18 mart gibi adet olmam lazım ama hiçbir belirtim yok.
ben bi kaç gün değerlendiririm zatende acaba çatlatamadık mı yumurtalırı. en iyisi akşam bidaha yapalımBenimde böyle çıktı bu sabah sen değerlendir yinede bugünü
kan için adetimi beklemeyi düşünüyorum açıkçası. geçen ay adetim 10 gün gecikti. kan verdim negatifti, duphastonla adet söktüm. ümitlerin boşa çıkması çok yıkıyor insanı...Hamile olabilirsin kan verseydin keşke
Canım umutlandırmak istemiyorum ama bi yanımda acaba diyor: ovülasyon testini adete yakın gebelik testi olarak deneyenler var . Varsa normal gebelik testi yap istersen silik falan çıkar belki. Bende düşünüyorum acaba alıp yapsam mı diye bekleyemiyorumKızlar, dayanamadım bugün de test yaptım. adetin 25. Günü ovülasyon testim böyle
hahahahahahaha. kalp kalbe karşıymış. ben de sana mesaj atmıştım şimdiCanım umutlandırmak istemiyorum ama bi yanımda acaba diyor:☺ ovülasyon testini adete yakın gebelik testi olarak deneyenler var . Varsa normal gebelik testi yap istersen silik falan çıkar belki. Bende düşünüyorum acaba alıp yapsam mı diye bekleyemiyorum
1 saat önce tekrarladım böyle çıktı yine seninde kasıklarında batma gibi ağrı ve bel ağrısı oluyor mu hiç?ben bi kaç gün değerlendiririm zatende acaba çatlatamadık mı yumurtalırı. en iyisi akşam bidaha yapalım
Evde bir gebelik testi bulundur o zaman canım ne olur ne olmazkan için adetimi beklemeyi düşünüyorum açıkçası. geçen ay adetim 10 gün gecikti. kan verdim negatifti, duphastonla adet söktüm. ümitlerin boşa çıkması çok yıkıyor insanı...
canım evde 1 tane var ama sabredeyim diyorumEvde bir gebelik testi bulundur o zaman canım ne olur ne olmaz
canım senin ki çatlamış emin oldum senden. ben eve gidince yapıcam 6 gibi. dün kasıklarımda hissettim ilişkimdede baya rahatsız oldum nedense1 saat önce tekrarladım böyle çıktı yine seninde kasıklarında batma gibi ağrı ve bel ağrısı oluyor mu hiç?
Bende öyle 6 da yine atarsın buraya yorumlarız hep berabercanım senin ki çatlamış emin oldum senden. ben eve gidince yapıcam 6 gibi. dün kasıklarımda hissettim ilişkimdede baya rahatsız oldum nedense
Kızlar dün de böyleydi. 2 gün oluyor mu yumurtlama? Bir de çatlama olduktan sonra mı yoksa şu aralar mı beraber olmak daha iyi?
Kızlar, dayanamadım bugün de test yaptım. adetin 25. Günü ovülasyon testim böyle
Yumurta 24-48 saat arası canlı kalabiliyor pozitif çıktığı günden itibaren değerlendirmek gerekiyorKızlar dün de böyleydi. 2 gün oluyor mu yumurtlama? Bir de çatlama olduktan sonra mı yoksa şu aralar mı beraber olmak daha iyi?
5 gün filan varBat a kaç gün var sizin
5 gün filan var
bizim herşeyimiz aynı senle :) bende akıntı yok ama kendimi çok ıslak hissediyorum. sende var mı? inşallah 14 gün sonrada güzel güzel haberler veririz. 6 da görüşmek üzere :)Bende öyle 6 da yine atarsın buraya yorumlarız hep beraber