• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pozitif bu test daha önce pozitifi görmüş muydunuz bu ay içinde
canım ben hiç ovülasyon testi yapmadım hayatımda. 1buçuk senedir çocuk istiyoruz ona rağmen hiç takip etmedim. bazen doktor söyler bazen de akıntıma bakarım öyle anlarım ben çatladığını. bu ay akıntım 10 gündür kesilmeyince ovü testi aldım ilk defa. 3 gündür böyle çıkıyor. 17 ya da 18 mart gibi adet olmam lazım ama hiçbir belirtim yok.

canım ben hiç ovülasyon testi yapmadım hayatımda. 1buçuk senedir çocuk istiyoruz ona rağmen hiç takip etmedim. bazen doktor söyler bazen de akıntıma bakarım öyle anlarım ben çatladığını. bu ay akıntım 10 gündür kesilmeyince ovü testi aldım ilk defa. 3 gündür böyle çıkıyor. 17 ya da 18 mart gibi adet olmam lazım ama hiçbir belirtim yok.
Hamile olabilirsin kan verseydin keşke

Kızlar, dayanamadım bugün de test yaptım. adetin 25. Günü ovülasyon testim böyle 🥴
Canım umutlandırmak istemiyorum ama bi yanımda acaba diyor:☺️ ovülasyon testini adete yakın gebelik testi olarak deneyenler var . Varsa normal gebelik testi yap istersen silik falan çıkar belki. Bende düşünüyorum acaba alıp yapsam mı diye bekleyemiyorum🥴

Canım umutlandırmak istemiyorum ama bi yanımda acaba diyor:☺ ovülasyon testini adete yakın gebelik testi olarak deneyenler var . Varsa normal gebelik testi yap istersen silik falan çıkar belki. Bende düşünüyorum acaba alıp yapsam mı diye bekleyemiyorum🥴
hahahahahahaha. kalp kalbe karşıymış. ben de sana mesaj atmıştım şimdi :D

ben bi kaç gün değerlendiririm zatende acaba çatlatamadık mı yumurtalırı. en iyisi akşam bidaha yapalım
1 saat önce tekrarladım böyle çıktı yine 🙄 seninde kasıklarında batma gibi ağrı ve bel ağrısı oluyor mu hiç?

Eklentiler

• 20200313_154405.jpg
    20200313_154405.jpg
    125,1 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar dün de böyleydi. 2 gün oluyor mu yumurtlama? Bir de çatlama olduktan sonra mı yoksa şu aralar mı beraber olmak daha iyi?

Eklentiler

• Screenshot_20200313_163310_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200313_163310_com.android.chrome.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 32
Back