- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
Bence evetYumurtlama yakındır dimi kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence evetYumurtlama yakındır dimi kızlar
İNşallah bakalım takipteyimBence evet
BekliyoruzSabırla devam ediyorum pik görünce atıcam buraya foto ☺☺
Kızlar bide bal çörekotu tarçın yaptım sabah yiyorum demekten zarar gelmez dedim ama çok zor yiyorum
[/QUOTE
Bende hayıt tohumu ve aslan pençesi çayı içiyorum
Yaptım canım net çıkmadı silik çıktı ikinci çizgi
Bu sabah yaptığım da böyle çıktı
tamam o zaman seninki dün pik olmuş çatlamışsın artık :) çalışmalara devam durmak yok :) bende saat 2 gibi yapıcam bakalım benimki ne durumdaBu sabah yaptığım da böyle çıktı
Çatlamıştır inşallah ben çatladım burada yapınca atarsın sende canımtamam o zaman seninki dün pik olmuş çatlamışsın artık :) çalışmalara devam durmak yok :) bende saat 2 gibi yapıcam bakalım benimki ne durumda
çatlamış çatlamış o iş tamam :) atarım yapıncaÇatlamıştır inşallah ben çatladım burada yapınca atarsın sende canım
Catlamis bugunu de degerlendirin catladiktan sonra zaten istege bagli.Bu sabah yaptığım da böyle çıktı
Çatladıktan sonraki 3-4 günü değerlendirmek gerekiyormuş banad mantıklı geldi değerlendireceğim bendeCatlamis bugunu de degerlendirin catladiktan sonra zaten istege bagli.
Yaptın mı saat 2çatlamış çatlamış o iş tamam :) atarım yapınca
Canım yaptım önce böyle çıktı şaşırdım. Sonra kapağını açtım oda öyle çıktı eminde olamadım yani akşama bidaha yapıyım ben emin olamadım ama düne göre silikYaptın mı saat 2
Tamamen yok olmuyo ki o deger sadece 2 gun daha degerlendirebilirsiniz cocuk icin diyorum ya gerisi isteginize bagliÇatladıktan sonraki 3-4 günü değerlendirmek gerekiyormuş banad mantıklı geldi değerlendireceğim bende
Yaptın mı saat 2
Anladım canımTamamen yok olmuyo ki o deger sadece 2 gun daha degerlendirebilirsiniz cocuk icin diyorum ya gerisi isteginize bagli