- 23 Mart 2022
- 276
- 695
- 23
- 33
Lekelenme olursa korkma demişti benım doktorum. Pozitif , gözünüz aydın.
Lekelenme 8.günde mi oldu ?
7.günün gecesi yatmadan önce geldi leke. İnşallah devamı da gelir Herkes için duam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lekelenme olursa korkma demişti benım doktorum. Pozitif , gözünüz aydın.
Lekelenme 8.günde mi oldu ?
Merhaba, 22 Mart transferim benim de 6.günde gelmişti lekelenme. Dün sabahtan itibaren yok. Test yapmaya korkuyorum umarım bu durumda olan tüm arkadaşların bebişleri yerleşiyordur.Bugün 8.günüm transferden sonra. Dün akşam lekelenmeler oldu inanılmaz korktum olabileceğini bilmeme rağmen. Sabah test yaptım sonuç. Gün içerisinde olmadı lekelenme. Lekelenme yaşayan var mı
Merhaba, 22 Mart transferim benim de 6.günde gelmişti lekelenme. Dün sabahtan itibaren yok. Test yapmaya korkuyorum umarım bu durumda olan tüm arkadaşların bebişleri yerleşiyordur.
Yaş faktörü var ya o yüzden ilk denemede tek embriyo transfer ediyorlar . Hayırlısı ile o bitanecik bebişin tutunur sana inşallah
Ya canim insAllah pozitiftir Rabbim sevindirsin yani sonrasinda yasanan hayal kirikligi icin soyledim erken bir surecte yapmissiniz diye benimkide dondurulmus embriyodu taze transfer olmadim doktorum islem ve ilac etkisiyle idrarda cift cizgiyi gorebilirsin bu yuzden 10.gunu bekle demsiti progestan felan etki eden ilaclarmis ben 5.ve 6.gunde yaptim 10.gunde malesef negatif sonucu aldim ama tabiki Rabbim bilir insAllah pozitiftir simdiden hayirli olsun saglikla kucaginiza alinDondurlmus embroyoda pek sanmiyorum ama.ilaclardan olcagini ovitrelle.olunca oluyorda taze transferde bundan onceki taze transferdi gene cikmsdi rabbimin dedigi olur cnm.ne diyelimm
Normalde 10 ve 14.gunlerde test veriliyor 13.gununuzmus neden test vermediniz?Rabbim guzel haberler almayi nasip etsin bende pco sendromuna sahibim canim kistlerim saolsunlar hic birakmiyorlar beniilk denemem 15 martta oldu ama malesef negatif Rabbim sevindirsin insAllahArkadaşlar merhaba 3. Gün embriyosu tek hücreli transfer oldum. Bugün transferimin 13. Günü cuma günü test yapıcam. Yaşım 23. pko var bende ama aman aman belirtilerim yok. Çok korkuyorum gerçekten cuma gününün gelmesini hiç istemiyorum.. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Üzülme canim benim bu ay nasip degilmis yicek ekmegi yokmus hayirlisi boyleymis ama bak ne guzel pozitifi gormussun adim adim bir sonrakine mucizen tutunur insAllahHerkese merhaba sonuç bekleyen değer yükselmesini bekleyen herkesi Allah sevindirsin inşallah.ben 17 marta transfer oldum 28nde kan verdim 20.63 çıktı bugün 7.40 a düştü.doktorum ilaçları bırak dedi adet olunca ikinci günü gel detaylı görüşelim dedi benim nasibim bu ay yokmuş Allah bekleyen herkesi sevinçli haberler almayı nasip etsin
Doktorum 1 nisanda test yapmam gerektiğini söyledi. Bende bekliyorum aşırı korkuyorum sonucu biliyorum zaten ama belki bi ihtimal hamile olabilirim diyorum.Normalde 10 ve 14.gunlerde test veriliyor 13.gununuzmus neden test vermediniz?Rabbim guzel haberler almayi nasip etsin bende pco sendromuna sahibim canim kistlerim saolsunlar hic birakmiyorlar beniilk denemem 15 martta oldu ama malesef negatif Rabbim sevindirsin insAllah
Negatif dusunme lutfen hep pozitif dusun...ben test bile veremeden adet oldum testimden 1 gun once asilamalarimda bile hep bunu yasadim 3 asilamamdada test gunumden 1 gun once hep adet olarak sarsildim test vermek bile nasip olmadiDoktorum 1 nisanda test yapmam gerektiğini söyledi. Bende bekliyorum aşırı korkuyorum sonucu biliyorum zaten ama belki bi ihtimal hamile olabilirim diyorum.
Olmaz olurmu başladım sürekli bebekli rüyalar görmeyeÇok az kalmış heyecan var mı ayyy inşallah bu zorlu mücadelemizin karşılığını alırız bayram hediyesi olur bizlere
Gerçekten mi. Ya sormak istediğim bişey var benimde bugün adetimin üzerinden 36 gün geçti. Ara ara kasık ağrılarım ve günde iki kez falan bel ağrılarım oluyo. Göğüs ağrım zaten başından beri var bunlar normal mi sizce. Bu arada bir sürü ilaç progestan fitil ve progestan iğne kullanıyorum.Negatif dusunme lutfen hep pozitif dusun...ben test bile veremeden adet oldum testimden 1 gun once asilamalarimda bile hep bunu yasadim 3 asilamamdada test gunumden 1 gun once hep adet olarak sarsildim test vermek bile nasip olmadi
Ben devlet raporlu yaptirdim transfer ucreti 480 di 655 oldu benim transfer gunumde 1927 tl olmustu asiri zamlandi ilaclarima 1800 odemistim raporlu suan ne kadar bilmiorum dondurma ucreti 57 odedim simdi 81 olmus toplama ucretide 480 odedim suan ne kadar bilmiyorum ama raporlu halleriyle bile asiri zam kondu ozelleri dusunemiyorumTüp bebek tedavisine ne kadar ücret ödediniz
Progestan ignesi bende enfeksiyon yapti kendinizi takip edin igneden sonra agrilarinizi kalcanizdaki sertlesmeyi isiyi kaba etten oluyorsaniz eger benim tutmama sebebi o igneden aldigim enfeksiyon oldu bende bu belirtileri yasadim ama adet belirtisiyle bire bir oldugu icin ayirt etmek zordu insAllah tutmustur canim benimGerçekten mi. Ya sormak istediğim bişey var benimde bugün adetimin üzerinden 36 gün geçti. Ara ara kasık ağrılarım ve günde iki kez falan bel ağrılarım oluyo. Göğüs ağrım zaten başından beri var bunlar normal mi sizce. Bu arada bir sürü ilaç progestan fitil ve progestan iğne kullanıyorum.
Bana rapor çıkmıyor o yüzden fiyat araştırması yapıyorum toplam 23 bin ile 25 bin arası dendiBen devlet raporlu yaptirdim transfer ucreti 480 di 655 oldu benim transfer gunumde 1927 tl olmustu asiri zamlandi ilaclarima 1800 odemistim raporlu suan ne kadar bilmiorum dondurma ucreti 57 odedim simdi 81 olmus toplama ucretide 480 odedim suan ne kadar bilmiyorum ama raporlu halleriyle bile asiri zam kondu ozelleri dusunemiyorum
Ben gonal f kullandim sadece ortasin cetronite kullanmaya basladim catlamayi onlemesi adina son safada catlatma ignesi ama hastalik durumuna gore tedavi degisir insAllah guzel ilerler guzel sonuclar alirsinizYumurta geliştirme aşamasında kaç tane iğne kullanılıyor