• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar cuma yumurta toplamam olacak ama estradiol ve progesteron değerlerime göre Toplananları dondurup rahim dinlendirip 1,5 ay sonrasına dondurulanları koyabiliriz dedi :/ kaç olmalı ki ? test verdim sonuç bekliyorum başına gelen var mı

Kızlar cuma yumurta toplamam olacak ama estradiol ve progesteron değerlerime göre Toplananları dondurup rahim dinlendirip 1,5 ay sonrasına dondurulanları koyabiliriz dedi :/ kaç olmalı ki ? test verdim sonuç bekliyorum başına gelen var mı
Bende de benzer durum olmuştu progesteron değerin 1,5 altı olmalı rahim kalınlığını ise 9-10 mm olmasını istiyorlar. Bende bu iki değerler uygun olmadığı için embriyolarım donduruldu, 2 ay bekleme sürecim oldu. Transferim dün gerçekleşti🤗

Kafam karıştı 🙄 10.günde de sonuç netleşir ama dimi. Bahçeciye güveniyorum 🙈

Bende de benzer durum olmuştu progesteron değerin 1,5 altı olmalı rahim kalınlığını ise 9-10 mm olmasını istiyorlar. Bende bu iki değerler uygun olmadığı için embriyolarım donduruldu, 2 ay bekleme sürecim oldu. Transferim dün gerçekleşti🤗
2 ay derken sonraki adetle mi başlıyor ne zor işler ya , hayırlısı olsun hakkınızda

2 ay derken sonraki adetle mi başlıyor ne zor işler ya , hayırlısı olsun hakkınızda
Evet 2 ay sürüyor. 2 adet geçirdim. İkinci adetten sonra da istenen rahim kalınlığı ve hormon seviyesi için de 15-20 gün geçti. Bu sürede önce trisequens sonra Estrofem kullandırdı doktorum. İğnelere 2. Adetten sonra transfer öncesi başladık. Herkeste aynı olmayabilir sonuçta regl döngüsü farklı ama genel işleyiş bu anladığım. 22 ocakta opu olmuştu 22 martta dondurulmuş embriyo transferi oldu. hayırlısı ile süreciniz gerçekleşir🙏🏻

İnşallah beklemek çok zor geliyor sürekli kollamaya çalışıyorum kendimi🙈 umarım güzel haberler alırız bize sımsıkı tutunsunlar. erken test ile de kendimi strese sokmak istemiyorum.
Aynen bende o şekilde yok.ilk transferimde hiç dikkat etmemiştim bı tek ev temizliği yapmamıştım öyle yatmadım dinlenmedim.ama bu defa çok dikkat ettim sağlıklı beslendim ilaçlar çok düzenli uykum düzenli müthiş sağlıklı bir yaşam sürmeye başladım yani🙂erkem test yapma zaten ben geçen kimse yaptım çok pişman oldm idrar pozitif kan negatif çıktı o yüzden bunda pazartesiye bekliyorum inşallah hayirli sonuçlar alırız Allah'ın izniyle

Merhaba kizlar .. 12 martta transfer oldum 9.gun test yaptirdim 15.80 cikti 11.gun (yani bugun) test yaptirdim 30.62 cikti bu ara benim test veren var mi 😊

Aynı durumu bende yasican pazartesi yumurta toplama yaparız büyük ihtimal ancak iki ay sonra transfer dedi neden açıkçası bende anlamadım bilen ve yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim

Aynı durumu bende yasican pazartesi yumurta toplama yaparız büyük ihtimal ancak iki ay sonra transfer dedi neden açıkçası bende anlamadım bilen ve yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim
Aldığımız iğnelerde çok fazla hormon var rahim ve hormonlar düzene girsin diye genelde böyle yapıyolar ben de beklemedeyim:)

Progestan tableti vajiadan uyguladıktan sonra yarım saat yatıyorum. çamaşırımda sonradan erimiş şekilde görüyorum. Neyi yanlış yapıyorum acaba doktorum iyiyce ittir dedi yapıyorum ama yine de geliyor.

Gunaydin kizlarr 18 mart transfer tarihim 2 embriyo transfer edildi. Biri orta kalite digeri 1. Kalite 3. Gun dondurulmus. Bugun 6. Gunum ve cooookkkk merak ediyorum pazartesi test gunum

Progestan tableti vajiadan uyguladıktan sonra yarım saat yatıyorum. çamaşırımda sonradan erimiş şekilde görüyorum. Neyi yanlış yapıyorum acaba doktorum iyiyce ittir dedi yapıyorum ama yine de geliyor.
Yanlış yapmıyorsun canım fazlası atılıyor o herkeste öyle oluyor merak etme

kızlar 0,98 progesteron e2 2890 çıktı yarın OPU var bakalım bu ay yaparmı trasferi 2500 mü sınırdı?

Sandal kokusu Sandal kokusu Z Zecmel kızlae bende dün gittim muayene olup tedaviye başlamak için adetin 2. Günüydü normalde kist yoktu doktorum kistin var bitane dedi iğne ile boşaltayım mı yoksa ilaç kı yazayım dedi ilaç istedim %80 yok eder etmezse de öbür ay iğne ile boşaltıp başlarız tedaviye dedii.. bende mesajını gördüm canımm gitmiş kistinn umut oldu banada inşallahh güzel sonuçlar alırsınn 🥰 hangi ilacı kullandın canısıı sen ?

Back