Doktorunuza söylediniz mi kese oluşmuş ve yolk oluşmuş diye ne tepki verdi? Bunlar nasıl dr oluyolar anlamış değilim. Kadın doğum doktoru ve keseyi göremiyor saçmalık nasıl diploma sahibi bunlar anlamış değilim.Canım ben 2 çizgini gördüğümde sana hamilesin demiştim. İnanıyorum ki bence hamileleğin devam edecek.Rabbim inş yüzünü güldürür

Canım perinatologumun ultrasonu en son çıkandan kayseride hiçbir doktorda yok son teknoloji. O yüzden çok detaylı görüyor. Bebeğimin kesesinin resmini bile verdi. Ama kendi doktorumun ultrasonuyla alakalı sanırım göremedi. O yüzdende değerde çok iyi katlanmayınca ilk günler sağlıksız gebelik veya boş gebelik diyip durdu dün. Ve hiç ilaçlarıma başlatmadı. İlaçları kullanmayalım; Eğer sağlıksızsa kendiliğinden düşsün ama eğer sağlıklıysa devam eder dedi. Benimde kan pıhtılaşma sorunum var perinatologum seneler önce gebe kalır kalmaz iğne başlamamız lazım demişti. Bende cuma günü doktorum ilacımı kesince perinatologun dedikleri aklımdaydı iğneyi kestim ama asprin kullanmaya devam etmiştim. Ve işte pazartesi kanamam başladı. Perinatologm dedi ki ben asprin hiç bi zaman başlamam çünkü etkisi 4-5 gün kadar sürer kanama olduğunda kessemde etkisi devaö eder. Ama iğnenin öyle değil dedi. Bu ara da doktorum bana sadece fitil kullan dedi. Ama perinatologum aktif kanaman var fitil bi işe yaramaz dedi. İğne verdi. Ama doktorum bu konuda hiçbişey demedi. doktoruma kalsam sadece fitili işe yaramaya yaramaya kullancaktm. Çok kızıyorum doktorumuda kendime de. Vardır bir hayır ne diyelim kuzum, bekleyip görcaz bakalım

Bu arada Doktoruma söylemedim ama perşembe günü perinatologumda doktorumda beta hcg istediler. Beta sonucu çıktıktan sonra mutlaka arayacak ya da yanına çağırcak yanına gidersek ultrason görüntüsünü önüne koyacağım

Canım üzülme ınsallah guzel dusunelım. Senı merak ettım vallahı. Hakkında hayırlısı olsun. Üzülme ki hersey yoluna gırsın. Dualarımdasın

Asla oyle dusunmeyin cunku pco bizimle sonsuza kadar olacak bir durum o yuzden kabullenmek herzaman isimizi kolaylastircak guzel seyler dusunun hersey guzel olsun❤

Canım üzülme ınsallah guzel dusunelım. Senı merak ettım vallahı. Hakkında hayırlısı olsun. Üzülme ki hersey yoluna gırsın. Dualarımdasın
Canımsın cok teşekkür ederimmm Bakalım artık herşeye hazırladım kendimi dua etmekten başka birley gelmiyor elimden

benim ilk transferim...daha önce aşılama yaptırmıştım ama olmadı...iyi ya da kötü bir şeyi düşünmek istemiyorum...Allah hepimize yardımcı olsun...

Bende ilk 6. günde yapmıştım kaset testte silik çıkmıştı erken gebelikte daha net çıkar büyük ihtimalle hayırlı olsun:)
cuma günü hastaneye gidip kan vereceğim.. orada net öğrenirm :)))
sizin sonucunuz ne oldu?

Harikaa nasıl güzel haber foto at da gözümüz gönlümüz şenlensinn
günaydın... bu sabah yine test yaptım ve yine çok silik çizgi çıktı. cuma günü öğreneceğim artık. o zaman sonucumu paylaşırım burada Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. Şuan bile çok mutluyuz.. isteyen herkesin kucağı dolsun inşallllaaahhh

cuma günü hastaneye gidip kan vereceğim.. orada net öğrenirm :)))
sizin sonucunuz ne oldu?
pozitif çok şükür ben 7 Martta transfer oldum..
9. gün beta 79
11. gün 196 geldi
tekrar baktırmak istiyorum aslında bir daha kan vermedim. 29 Martta randevum var kese görürüz inşallah ama kalp atışı için erken mi diye düşünüyorum?

Hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel bir şekilde sonuçlanır herşey düzelmesi dileğiyle

Bende ilk 6. günde yapmıştım kaset testte silik çıkmıştı erken gebelikte daha net çıkar büyük ihtimalle hayırlı olsun:)
İnşallah her şey gönlünüzce olur.. sağlıklı şekilde kucağınıza almanızı diliyorum

2 adet test yaptım ikisi de 5-10 dakika içerisinde böyle oldu

Eklentiler

• 154F3451-BE4C-4993-B4BF-E5230714C0D3.jpeg
    87,3 KB · Görüntüleme: 62
Benim arkadaşım
Asla oyle dusunmeyin cunku pco bizimle sonsuza kadar olacak bir durum o yuzden kabullenmek herzaman isimizi kolaylastircak guzel seyler dusunun hersey guzel olsun❤
da da pco vardı kızlar oda bir sene uğraştı moralinizi bozmayın hepimiz güzel düşünelim rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin şimdi arkadaşımın ikizleri oldu

İnşallah her şey gönlünüzce olur.. sağlıklı şekilde kucağınıza almanızı diliyorum

amin canım teşekkür ederim.
silik falan değil gayet net benim hiç belli bile olmuyordu 6. gün ama test markasından diye düşünüyorum ben sizin yaptığınız artımed galiba baya hassas ben surelab kullanmıştım. Hayırlı olsun

Alerjim geçti bugün. Kollarımda kızarıklık kalmadı hiç. 2 gün önce şalgam suyu içmiştim 2 yudum o alerji yaptı sanırım
Vala bana ne alerji yaptı bilmiyorum hiç farklı bisede yemedim içmedim aksine okadar sağlıklı besleniyorum ki hayatımda ilk defa bu kadar sağlıklı besleniyorum belki bunyem kaldırmadı benmde bu kadar düzeni

Aynen öyle düşünmeyin Allah'ın takdiri rabbim hepimizi sevindirsin inşallah
benim ilk transferim...daha önce aşılama yaptırmıştım ama olmadı...iyi ya da kötü bir şeyi düşünmek istemiyorum...Allah hepimize yardımcı olsun...

Kaçıncı gununuzdu bugün.allahin izniyle var gbi inşallah hayırlı olsun şimdidendarısı bana ve diğer sonuç bekleyenlere olsun

Benim arkadaşım

da da pco vardı kızlar oda bir sene uğraştı moralinizi bozmayın hepimiz güzel düşünelim rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin şimdi arkadaşımın ikizleri oldu
Ya ne kadar guzel benimde 15 inde 2 transfer oldu 2 gundur ruyamda ultrasyonda ikizleri goruyorum 8.gilunum bugun herkes isaret olabilir test yap diyor ama esim hastanede kanda ogrencem diyip teste izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…