MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Evet benim de donmuş embriyolarım var onlarla ikinci kez şansımı denicem bakalım Senin kaçıncı deneme kaç embriyo transfer edilecek
Hadi hayırısı canım. Benim ilk tüp bebek tedavimden bi kızım var donmuş embriyoyla oldu. Bu 2. Tedavimde 2. Denemem olcak donmuşla. 2 embriyom var. 2 sini de mi transfer ettireyim çok kararsızım

Bugün çok güzel bir haber aldım. İş arkadaşım ilk tedavi ilk denemeleri pozitif. O kadar mutlu oldum ki sanki kendim hamile haberini aldım gibi. Allah’ım bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın inşallah

Belli olmaz bakarsın çok yüksek çıkar kuzum o zaman pazarı beklemene gerek kalmaz sevinmek için bu günde yaptın mı test sen?
Yaptım bebeğm çok şükür hala benimleler. Biraz daha koyulaştı
kizlarr kan sonucum cikti 87. insallah katlanarak devam eder
Yaa maşallah ne güzel bi değer 8.güne göre çokkk iyi canım allah artışlarını göstersin canım benm. Dinlen bol bol

Kızlar 8.gun bugün ve kahverengı leke gelmeye başladı moralım çok bozuldu

Kızlar 8.gun bugün ve kahverengı leke gelmeye başladı moralım çok bozuldu
Naptın canım tutunuyor olabilir mi genelde hep öyle okuyorum leke geliyor falan geç mi döllendi naptı ki

Naptın canım tutunuyor olabilir mi genelde hep öyle okuyorum leke geliyor falan geç mi döllendi naptı ki
Bılmıyorum kı canım doktorun asıstanına yazdım korkma dedı olabılır dedı bunlar kırmızıyı gormedıkce korkma dedı ılaclarını kullan dedı suanda aşırı moralım bozuldu en basından berı hıcbır sorun yoktu korkuyorum işin açıkcası belım ve ayaklarımda ağrımaya başladı

Bugün çok güzel bir haber aldım. İş arkadaşım ilk tedavi ilk denemeleri pozitif. O kadar mutlu oldum ki sanki kendim hamile haberini aldım gibi. Allah’ım bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın inşallah
Amin canım ben de yakın yaşlarda olduğum bir iş arkadaşıma kendi durumumdan bahsettim, iyi niyetle sen de yaptırabilirsin bazı testler dedim tedbirli olmak açısından. Kii kırk kere de özür diledim, yanlış anlaşılmak istemem benzer yaşlardayız diye söylemek istedim dedim. Bu konuları konuşabileceğim bir arkadaşım sanıyordum. Bana kurumsal bir dille sana mı kaldı uyarmak demeye getirdi ağzımın payını aldım bir daha kimseye bahsetmem durumumdan. Ne güzel sen iş arkadaşınla bunları konuşabilmişsin

Kızlarrrrr ben bu ay adetimle tüp bebeğe başlayacağım 1,5 yıllık evliyim 27 yaşındayım amh düşük benim ve 1 düşük 1 kürtajım var. 5 ay önce kürtaj olmuştum ilk defa bu ay korunmadım 2 defa yumurtlama gördüm sizde bakar mısınız 13. Gün yumurtlama gördüm 14. Gün sabah devam etti ve akşama çatladı aradan 3 gün geçti 17. Gün akşam çok açık pembe akıntım oldu kasık ağrım vardı test yapayım dedim yine yumurtlama gördüm 18. Gün iyice pik yaptı 20. Gün sabah çatladı yine kasık ağrım vardı dua edin tüp bebeğe gerek kalmadan yine hamile kalabileyim sağlıkla Ovulasyon testi için yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 278A2768-6AF4-46AE-A776-ADEDC98D73AC.jpeg
    217,2 KB · Görüntüleme: 25
  • D471B2FE-87BC-4E49-86A2-E9F5CD7D6E69.jpeg
    177,9 KB · Görüntüleme: 28
Ayy bacım valla bence geç tutuntu şimdide yerleşiyor hiç korkma du bakalım bana belirti gibi geldi hayrolsun inşallah ama o kadar ilaç kullanırken adet olamayız sanmıyorum

Hadi hayırısı canım. Benim ilk tüp bebek tedavimden bi kızım var donmuş embriyoyla oldu. Bu 2. Tedavimde 2. Denemem olcak donmuşla. 2 embriyom var. 2 sini de mi transfer ettireyim çok kararsızım
Allah bağışlasın Ben de çok kararsızım iki olsun istiyorum ama yine de bilmiyorum ne yapacağımı

Ayy bacım valla bence geç tutuntu şimdide yerleşiyor hiç korkma du bakalım bana belirti gibi geldi hayrolsun inşallah ama o kadar ilaç kullanırken adet olamayız sanmıyorum
Olamayız mı acaba adet hıc bılmıyorum kı asıstanı kırmıyızı görsen bıle korkma ılaclarına devam et dedı anlamadım wala suanda pazar kan verıcem ıste bu sürece adet oluyormuyum bılemıyorum kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…