Basıma ılk defa geldıgı ıcın korkuyorum ısın açıkçası ınsallah dedıgınız gıbıdır suandaH
Hiç bozulmasın moralin çok normal leke görmen yerleşme sürecindeler tutunurlar inşallah sen pozitif düşün leke çok normal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basıma ılk defa geldıgı ıcın korkuyorum ısın açıkçası ınsallah dedıgınız gıbıdır suandaH
Hiç bozulmasın moralin çok normal leke görmen yerleşme sürecindeler tutunurlar inşallah sen pozitif düşün leke çok normal
İş yerinde böyle insanlar çok maalesef . Ben bu yüzden iş yerimden hiçkimseye bahsetmiyorum . Dedikodusunu bile yapıyorlar . Boş yere can sıkıntısı . Zaten öyle insanlara yardım etmek istediğinde bile bunu farklı algılıyorlar . En iyisi kimseye söylemeden sakin bir şekilde tedaviyi yürütmekAmin canım ben de yakın yaşlarda olduğum bir iş arkadaşıma kendi durumumdan bahsettim, iyi niyetle sen de yaptırabilirsin bazı testler dedim tedbirli olmak açısından. Kii kırk kere de özür diledim, yanlış anlaşılmak istemem benzer yaşlardayız diye söylemek istedim dedim. Bu konuları konuşabileceğim bir arkadaşım sanıyordum. Bana kurumsal bir dille sana mı kaldı uyarmak demeye getirdi ağzımın payını aldım bir daha kimseye bahsetmem durumumdan. Ne güzel sen iş arkadaşınla bunları konuşabilmişsin
Evet öyle yapmak gerekmiş gerçekten. Benim psikolojimi düşünüp destek olması gerekirken bana ağzımın payını verdi. Bir de iyi niyetle söyledim yani kırk kere özür dileyerek. Bir daha tövbeeeeeeeeİş yerinde böyle insanlar çok maalesef . Ben bu yüzden iş yerimden hiçkimseye bahsetmiyorum . Dedikodusunu bile yapıyorlar . Boş yere can sıkıntısı . Zaten öyle insanlara yardım etmek istediğinde bile bunu farklı algılıyorlar . En iyisi kimseye söylemeden sakin bir şekilde tedaviyi yürütmek
Dimi ya tüm iyi niyetinle gidip konuşuyorsun derdine ortak olmak istiyorsun ama suçlu sensin üstüne birde azarEvet öyle yapmak gerekmiş gerçekten. Benim psikolojimi düşünüp destek olması gerekirken bana ağzımın payını verdi. Bir de iyi niyetle söyledim yani kırk kere özür dileyerek. Bir daha tövbeeeeeeee
Hatta benim bildiğim bu lekenme yaşayanların sonrasında değer artışı oluyordu. Dua et canımBasıma ılk defa geldıgı ıcın korkuyorum ısın açıkçası ınsallah dedıgınız gıbıdır suanda
Maşallah çok net sonuçların ayda 2 kere yumurtlamışsın evet değerlendirebildin umarım? İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hasretin sona ererKızlarrrrr ben bu ay adetimle tüp bebeğe başlayacağım 1,5 yıllık evliyim 27 yaşındayım amh düşük benim ve 1 düşük 1 kürtajım var. 5 ay önce kürtaj olmuştum ilk defa bu ay korunmadım 2 defa yumurtlama gördüm sizde bakar mısınız 13. Gün yumurtlama gördüm 14. Gün sabah devam etti ve akşama çatladı aradan 3 gün geçti 17. Gün akşam çok açık pembe akıntım oldu kasık ağrım vardı test yapayım dedim yine yumurtlama gördüm 18. Gün iyice pik yaptı 20. Gün sabah çatladı yine kasık ağrım vardı dua edin tüp bebeğe gerek kalmadan yine hamile kalabileyim sağlıkla Ovulasyon testi için yorumlarınızı bekliyorum
İnşallah dedıgınız gıbıdır pazara kadar nasıl dayanıcam bılmıyorum umarım devam etmez korkum o yöndenHatta benim bildiğim bu lekenme yaşayanların sonrasında değer artışı oluyordu. Dua et canım
Valla çok fazla lekelenmesi oluşta sağlıklı devam eden oldu canım o yüzden strese girme kanama bile olsa olabiliyor yani doktorunla paylaşıp o sana söylenmesi gerekeni zaten söylüyorBasıma ılk defa geldıgı ıcın korkuyorum ısın açıkçası ınsallah dedıgınız gıbıdır suanda
Merhaba canım hoşgeldin aramıza Allah'ım hepimizin yardımcısı olsunBu arada selam kızlar bende bu ay adetimle Diyarbakır bahçeci de tedaviye başlıyorum inşallah
Değerlendirdim canım inşallah gerek kalmaz maddi manevi yıpranmadan ve tabi sağlıklı bir şekilde 2 kaybım var zaten yorucu ve yıpratıcı bir süreç Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin hayırlısıylaMaşallah çok net sonuçların ayda 2 kere yumurtlamışsın evet değerlendirebildin umarım? İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hasretin sona erer
Evet görüştük korkma dedı kırmızıyı gormedıgın sürece ama ben bı panık yaptım süreç tüp bebek olunca ınsan bıraz daha endıse edıyor ne olacak ne oldu dıyeValla çok fazla lekelenmesi oluşta sağlıklı devam eden oldu canım o yüzden strese girme kanama bile olsa olabiliyor yani doktorunla paylaşıp o sana söylenmesi gerekeni zaten söylüyor
Negatif insanlar her yerimizi sarmış durumdaAmin canım ben de yakın yaşlarda olduğum bir iş arkadaşıma kendi durumumdan bahsettim, iyi niyetle sen de yaptırabilirsin bazı testler dedim tedbirli olmak açısından. Kii kırk kere de özür diledim, yanlış anlaşılmak istemem benzer yaşlardayız diye söylemek istedim dedim. Bu konuları konuşabileceğim bir arkadaşım sanıyordum. Bana kurumsal bir dille sana mı kaldı uyarmak demeye getirdi ağzımın payını aldım bir daha kimseye bahsetmem durumumdan. Ne güzel sen iş arkadaşınla bunları konuşabilmişsin
Hoşbuldum amin inşallahMerhaba canım hoşgeldin aramıza Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun
Daha öncesinden de tedavi olduğumu bildiği için sağolsun her konuda bana danıştı Benim ilk tedavimde hiç bir bilgim etrafımda tüp bebek yaptıran kimse yoktu. Şimdi diyorum keşke bir yol gösteren olsaydı diye. Sen insanlık yapmışsın o anlamıyormuş boşverAmin canım ben de yakın yaşlarda olduğum bir iş arkadaşıma kendi durumumdan bahsettim, iyi niyetle sen de yaptırabilirsin bazı testler dedim tedbirli olmak açısından. Kii kırk kere de özür diledim, yanlış anlaşılmak istemem benzer yaşlardayız diye söylemek istedim dedim. Bu konuları konuşabileceğim bir arkadaşım sanıyordum. Bana kurumsal bir dille sana mı kaldı uyarmak demeye getirdi ağzımın payını aldım bir daha kimseye bahsetmem durumumdan. Ne güzel sen iş arkadaşınla bunları konuşabilmişsin
Amin canım Rabbim sana da nasip etsin. Ben de doktoruma bırakcam diyorum sonra ikiside olsun diyorum bakalım bi zamanı gelsin deAllah bağışlasın Ben de çok kararsızım iki olsun istiyorum ama yine de bilmiyorum ne yapacağımı
Pozitiflik önemliBen 2 gündür çok halsizim belki saçma gelecek ama nedense sanki içim de hamilelik hissi var ilaçlardan mi kaynaklı acaba çok acayip pskolojik olarak mı öyle yoksa delirdim mi bilemedim de
Çok haklısın ama bu süreçte moral çok önemli strese girip kendi kendini doldurma olur mu her şey iyi olur Allah’ın izniyleEvet görüştük korkma dedı kırmızıyı gormedıgın sürece ama ben bı panık yaptım süreç tüp bebek olunca ınsan bıraz daha endıse edıyor ne olacak ne oldu dıye
Maalesef işte bende aynı şekilde benden başka kimseye yok çevremde tüp bebekle uğraşan bu konuda bende çok dert yandım ve hep yanlız kaldımDaha öncesinden de tedavi olduğumu bildiği için sağolsun her konuda bana danıştı Benim ilk tedavimde hiç bir bilgim etrafımda tüp bebek yaptıran kimse yoktu. Şimdi diyorum keşke bir yol gösteren olsaydı diye. Sen insanlık yapmışsın o anlamıyormuş boşver
Aklım gitti bencePozitiflik önemli