MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

En zoruda beklemek degıl mı zaten nefret edıyorum su testlerden vala son bı tane vardı onu da yaptım daha yapmıcam kan verıp kurtulcam

Transfer herhalde 15 mart civarı olacak şu an regliyim ilaca başlattı doktorum bizde sperm sayısı kalitesi v.s düşük yumurtalar o yüzden fazla bakalım tutuncaklar mı bu sefer dna testine ve full hastalık tarama testine girecek 6 embriyo o zaman kaç adet kalır bende bilemedim

İnşallah tutar
Güzel düşün hep tutmuş olacak

Yapsan bi türlü yapmasan bi türlü kuzucum sen de sabret nolur bak eğer seninleyse boşuna yıpratmış olursun kendini
İşte öyle de bekliyorsun böyle de ılk zamanlar aklımda yoktu ama sonradan ne olduysa başladım yapmaya ve inanırmısın gece hamıle olduğumu onu gectım kan vermısım degerımı bıle gördüm allahım o kadar güzel bı rüyaydı kı uyanmak ıstemedım

Belki geç tutunmuştur neyse bekleyelim görelim.

Normalde çok üzülürdüm test çıkmayınca ama nedense hiç üzülmedim belirtiler beni çok pozitif düşündürmüş olmalı umarım sonuç da öyle olur
Ya sizi yerim ben Allahım vermeyeceği şeyin hayalini de kurdurmaz rüyasını da gördürmez. Ben çok inançlıyım siz de inançla sabredin canlarım sizi mutlaka takip edeceğim

Ya sizi yerim ben Allahım vermeyeceği şeyin hayalini de kurdurmaz rüyasını da gördürmez. Ben çok inançlıyım siz de inançla sabredin canlarım sizi mutlaka takip edeceğim
İnşallah oyledır bızde bu duyguyu yaşarız artık ne dıyelım

Boşver ya baştan çıkmayınca gerisi gelmiyor onu anladık bize kırmızı çubuk nasip değil kalıoz tek çizgi ile
Bak benim de boş çıktı her zamanki gibi napalım elden gelen ne var ki beklemekten başka?
Rüyalar gerçek olsun

Bak benim de boş çıktı her zamanki gibi napalım elden gelen ne var ki beklemekten başka?

Rüyalar gerçek olsun
İnşallah canım gördüğüm rüya boşa çıkmaz degerım 253 çıkmış bunu bıle gördüm Allah’ın işi keşke çıksa dünyalar benım olur çocuk gıbı oturur ağlarım yemınle ben 2.30 dan yüksek değer gormedım hıc

A Ales67 sen ne güzel rüyasını görmüşsün ben onu bile göremiyorum. Rüyamda göster Allah'ım die yatıyorum amcamın çocuğunun evinde buluyorum kendimi çokda görüşmem onlarla yani hani ne alaka

Bende hiç görmedim. Valla artık hamile nasıl kalınamaz grubu açıcam kendime

Sana ordan sinyal gönderiyor herhalde wala çok güzel rüyaydı ınsallah tersine çıkmaz aklıma eğer takarsam elbet görürüm ama hıc takmadım rüyama girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…