- 3 Temmuz 2013
- 656
- 873
Aha bacım 3.gün benim ki o zaman bugün tutunuorlar işte benim dış çeber açıktı ben bebemin fotosunu atam da görSagolasin canim benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aha bacım 3.gün benim ki o zaman bugün tutunuorlar işte benim dış çeber açıktı ben bebemin fotosunu atam da görSagolasin canim benim
Öyle düşünme dün de ben 3. Gün transferin daha iyi olduğunu 5.güne kadar dışarda duracağına rahim de olmasının daha tutunmayı etkilediğini okudum 3.gün ve 5.gün arasında çok fark yok 2. Gün emriyosu bile tutunuo emin olBunu izleyince 3. Gün transferi olduğum için biraz umutsuzluk kapladı içimi umarım hepimiz için güzel sonuçlar olur.
Of ya bende aynıyım kafamda 40 tilki dönüyor benim embriyolar 11 tane döllendi sadece 2 si 4. Güne geldi diğerlerinin gelişimi durdu belki bunlarında gelişimi durur diye 5. Gün olmadan dondurdular o yüzden pek inandıramıyorum kendimi umarım olur embriyo 80be yazıyor anlayan var mı aramızdaBenimde hiç bir belirti yok olmasımı iyi olmamasımı bilmiyorum hahaha beynim olmadı heralde dio kalbim olsun ya nolur dio arafda kaldık valla inşallah hepimizinki tutar bizleri utandırırlar
Corasprini bana transfer gününde verdi ondan önce kullanmamıştım hiç acaba bi sıkıntı olurmu önceden vermemişti. Kullanıomusn dedi bende hocam bana hiç vermediğiniz dedim o zaman başlayalım hemen dedi o gün başladım.Olabilir bana bi corasprin verdi canım benim
Maşallah aynıyız elhamdülillah bi tane meyveniz varmış. İnşaAllah buda tutunur güzelce bi belirti varmı yada nasılsınızBenim ilk bebeğim de 3. Gün embriyosuydu şuan 4 yaşında embiyo kalitesi bile çokta etkili değil canım kalitesiz embriyo tutuyo mesala 1. Sınıf embriyo tutmuyo nasip bu iş üzme kendini öyle düşünüp şuan benim yeni transferim de 3. Gün inşallah hep birlikte güzel haberler alacağız
Elhamdüllah Rabbim sana da nasip etsin inşallah canım.Belim ağrıyor ama yatmaktan sanırım birde karnımda tam rahim bölgesinde bi gerginlik hissi var acaba iğnelerden mi? Bilemiyorum sizde neler var belirti olarak?Maşallah aynıyız elhamdülillah bi tane meyveniz varmış. İnşaAllah buda tutunur güzelce bi belirti varmı yada nasılsınız
Belirtileri hep olumsuza yoruyorum çünki 4. Gün 8 hücreli emriyo yani tutunması tahmini 7. Gün şuan herşey için erken gibi 5. GündeyizElhamdüllah Rabbim sana da nasip etsin inşallah canım.Belim ağrıyor ama yatmaktan sanırım birde karnımda tam rahim bölgesinde bi gerginlik hissi var acaba iğnelerden mi? Bilemiyorum sizde neler var belirti
Maşallah aynıyız elhamdülillah bi tane meyveniz varmış. İnşaAllah buda tutunur güzelce bi belirti varmı yada nasılsınız
Hiç bişi gibi ya ilk 1.gün iğne batması gibi soluma sancı girdi dün hiç bişi yoktu bugun 3.gün hafif bel ağrım var öğlen başım ağrıodu uyudum geçti belim yatmakdan die düşünüyorum normalde ağrı eşiğim yüksektir ağrılarımı hissetmem önemsemem kendimi dinlemek istemiyorum hiç pozitif görmediğim için nasıl bi duygu idrar testi 5. Yada 6. Gün yapsam mı ki diyorum sonra gerek yok diyorum benim çift emriyo trasnfer edildi bilmiyorum 2 tane tutması mucize gelior bana nedenseElhamdüllah Rabbim sana da nasip etsin inşallah canım.Belim ağrıyor ama yatmaktan sanırım birde karnımda tam rahim bölgesinde bi gerginlik hissi var acaba iğnelerden mi? Bilemiyorum sizde neler var belirti olarak?
Bana 13 mart pazar dedi sonra 14 mart pazartesi verirsin çıkart dedi doktor tabi ben ondan önce idrar testi ile kendimi sınayabilirimEvet kuzum bende dün 11.30da oldum transfer ne zaman test günün aynı zamanda öğrencez o zaman inş
Evet insan kendini dinledikçe hep pozitife yoracak bahaneler arıyor ama maaşallah senin kuzucuk tutunmaya hazır durumdaymış zaten. Hemmencik tutunmuştur inşallah bence 7. gün bi dene erkilenmiceksen. Çünki zaten blast embriyo ve kauğundan çıkmış maaşallah. Bizim daha çok yolumuz var 8 hücre 4. GünHiç bişi gibi ya ilk 1.gün iğne batması gibi soluma sancı girdi dün hiç bişi yoktu bugun 3.gün hafif bel ağrım var öğlen başım ağrıodu uyudum geçti belim yatmakdan die düşünüyorum normalde ağrı eşiğim yüksektir ağrılarımı hissetmem önemsemem kendimi dinlemek istemiyorum hiç pozitif görmediğim için nasıl bi duygu idrar testi 5. Yada 6. Gün yapsam mı ki diyorum sonra gerek yok diyorum benim çift emriyo trasnfer edildi bilmiyorum 2 tane tutması mucize gelior bana nedense
Tahminim 7. Gün erken gebelik testi zaten nasip varsa çıkar yoksa da geride kalan emriyolar ile devam edicez napalım gönül olmasından yana inşallah tutunmuşlardır.Evet insan kendini dinledikçe hep pozitife yoracak bahaneler arıyor ama maaşallah senin kuzucuk tutunmaya hazır durumdaymış zaten. Hemmencik tutunmuştur inşallah bence 7. gün bi dene erkilenmiceksen. Çünki zaten blast embriyo ve kauğundan çıkmış maaşallah. Bizim daha çok yolumuz var 8 hücre 4. Gün
Geride kalanları dondurdular mı yani ne güzel bizim başka ihtimal yok gerisi imha oldu gelişimi durduğu için. Negatif çıkarsa sil baştan iğnelerle tekrar başlicazUmarım başka bişeye gerek kalmadan tutar hepimizinki deTahminim 7. Gün erken gebelik testi zaten nasip varsa çıkar yoksa da geride kalan emriyolar ile devam edicez napalım gönül olmasından yana inşallah tutunmuşlardır.
3 tane donduruldu. Çok şükür ilk denemenizde ilk bebeğiniz tutmuş bence buda tutucakGeride kalanları dondurdular mı yani ne güzel bizim başka ihtimal yok gerisi imha oldu gelişimi durduğu için. Negatif çıkarsa sil baştan iğnelerle tekrar başlicazUmarım başka bişeye gerek kalmadan tutar hepimizinki de
Aminnnbekliyorum güzel haberlerinizi. Ufaklığa da allah uzun ve sağlıklı ömür versin sizlerle inşallahBenim ilk bebeğim de 3. Gün embriyosuydu şuan 4 yaşında embiyo kalitesi bile çokta etkili değil canım kalitesiz embriyo tutuyo mesala 1. Sınıf embriyo tutmuyo nasip bu iş üzme kendini öyle düşünüp şuan benim yeni transferim de 3. Gün inşallah hep birlikte güzel haberler alacağız
Çok bilgi sahibi değilim ama elinizde sprem oldukça tüp bebekle hamile kalma şansınız olur tabiki neden olmasın (yanlış bilgi verme istemem ama )Kızlar yeniden yaptığımız spermiogram testinde eşimin sperm sayısı 6 milyon ama ileri hızı yavaş sizce tüp bebek ile hamile kalma şansım var mı ?
Tutunmuslar yerleri de rahat gelmis kipirdanmayi durdurmuslar canimCanım bugun minnoşların sesi çıkmadı dün kıpraşıolardı duruldular umarım umarım tutunmuşlardır 60 saattir benimleler kendileri alışıp kalmalarını umuyorum sen nasılsın nasıl gidiyor
İnşaAllah canım çok sağolasın inşallah senin güzel haberlerine de sevinecek az kalmışTutunmuslar yerleri de rahat gelmis kipirdanmayi durdurmuslar canim
Ben de iyiyim adet oldum doktor bir ay daha rahim dinlendirmesi yapalim dedi. Nisan ayinda transfer olacak gibi insallah. Bekliyorum bakalim. Sizin haberlerinizle mutlu oluyorum
Evet aynen bildiğin gibiLoya-Kiana ne durumdasın ? Tüp bebek sürecine gitmedin yeniden sanırım