- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsaAllah canim insaAllahÇok haklısıngüzel haberlerimiİ paylaşalım inşallah burdan
Doktorum bana transfer gününü sayarsak 11 gün dedi ama benim doktorum transfer gününü saymıyorTeşekkür ederim. Siz transfer gününü sayarsanız hangi gün test yapmıştınız kaçıncı gününde
Overlita mıydı neydi tam hatırlamıyorum isminiSizin iğnenin ismi ne peki
Eeeeeneeee döndün müüüü hoşgeldinnnnBen halen yol alamadım da ondan sessizim
Evet canım birqz dinlendim döndüm çok şükür sağlık olsun zaman da bizim yollarda hayırlısı olsun beklenen gelsin de zaman mühim olmasın o düşüncedeyim artık benEeeeeneeee döndün müüüü hoşgeldinnnnBen halen yol alamadım da ondan sessizim
Dun transfer oldum canım ben 2 tane koyuldu ❤
Amaaaannnn bu ne güzel bi haber böyleee moralim bozukken moral oldu valla Allah razı olsun inşallah sana sımsıkı tutunurlar herşey gönlünce olsunDun transfer oldum canım ben 2 tane koyuldu ❤
Tesekkur ederim canım benim inşallah tutunurlar sen hangi asamadasinAmaaaannnn bu ne güzel bi haber böyleee moralim bozukken moral oldu valla Allah razı olsun inşallah sana sımsıkı tutunurlar herşey gönlünce olsun
Rabbim sana onlsrı en güzel hediye olarak sunsun... Bende 2.ci transfer için ilaç kullanmaya başladım haftaya cuma kontrol sonra transfer günü belli olacak hayırlısı ile Aralık Ocak derken marta nasip oacak sanırım ikinci trasnfer işlemimTesekkur ederim canım benim inşallah tutunurlar sen hangi asamadasin
Hakkında hayirlsii olsun canimmm insallah ❤ benimde 2.transfer islemimRabbim sana onlsrı en güzel hediye olarak sunsun... Bende 2.ci transfer için ilaç kullanmaya başladım haftaya cuma kontrol sonra transfer günü belli olacak hayırlısı ile Aralık Ocak derken marta nasip oacak sanırım ikinci trasnfer işlemim
Aynı şekilde düşünüyoruz inşallah hayırlı zamanda en güzel şekildeEvet canım birqz dinlendim döndüm çok şükür sağlık olsun zaman da bizim yollarda hayırlısı olsun beklenen gelsin de zaman mühim olmasın o düşüncedeyim artık ben
Benimde iki embriyo şansım olsaydı ilk denemeden sonra ikincide koyarmıydı devlet acaba çok merak ediyorum... İnşallah 2.ci son olur ve pozitif görürsün canım dualarımdasın inşallah her daimHakkında hayirlsii olsun canimmm insallah ❤ benimde 2.transfer islemim
Yıpranmamak elde değil bu süreçte ama Allah yardımcımız olsun direncimiz umudumuz hiç kaybolmasın yoksa pskolojik olarak bu süreci atlatmak daha zorAynı şekilde düşünüyoruz inşallah hayırlı zamanda en güzel şekilde
Yok canım 3 mart benim ki 3.günden selamlar
Benimde hiç bir belirti yok olmasımı iyi olmamasımı bilmiyorum hahaha beynim olmadı heralde dio kalbim olsun ya nolur dio arafda kaldık valla inşallah hepimizinki tutar bizleri utandırırlarBenim 5. Gün benimle aynı günde olan kimler var? Ay hiçbir belirti yok ya çıldıriciiiimm sizde durumlar nasıl kendini pozirif hisseden varmı? Benim düşünceler hep negatif
Hhahahha dün gece oturup bunu düşünmem kızım sen ben ben sen olduk hahhaha bende ultrason fotosuna bakıyorum ortaya mı koydu diyorum acaba kenara doğru koysaydı daha mı iyiydi diyorum çünkü bi anda koydu ve çekildi hemen o an anlamadım bile oldumu ya falan dedm içimden foto da nerdeler dedm bak burada dediler bitti bende yer ayarlar şura mı bura mı falan der die düşünmüştüm. Şimdi evet bu rahmin ortasına bırakınca bu bebeler hemen napıo bekliomu kenarlara doğru gidiomu benimkiler blastokist zarlarından çıkmaya başlamışlardı. Haaha kafamda deli sorular ağızlarını açıp öyle kalakalmalarından korkuyorum keza benim sülaleye çektilerse yapmış olabilirlerBenim aklima bi soru takılıyor da simdi bu transfer sonrasi bebislerimiz rahim boslugunda mi oluyo rahimde kenara gelip ora ile hemen temasa geçip tutunuyor mu. Bu tutunma kaç gün sürüyor aklimda deli sorular cevaplarini bulamadim var mi bilginiz
Bacım valla en son öğlen 1 de netflixe bakıodm sonra dedm uykum var benim gittim uyudum yeni kendime geliyorum. Evde bi bana iyiler kaynana doğuma yetecek kadar yemek yapmış sağolsun bende fosurdadm bi başım ağrıodu.CYdA bebisleri aldin bizi unuttun annesi naptin nerelerdesin
Hiç benim doktorum iğne falan demedi ne alaka ovitrelle olduğuna eminmisin ilk sende duydum böyle bişi yarımda olsa test gününü etkiler bencede yine kafalar yanacakBir de benim tahlil gününden 4 gun once yapmami söylediler hepsini degil yarisini yap dediler etkisi olacaktir testte diye düşünüyorum. Yani karışık var mi fikriniz bilginiz siz testten kac gun once yaptiriyorsunuz igneyi