- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Yaaaaaa canımsınKızlar transfere giderken ve transfer anında sürekli eklediğim duayı okudum sizde kaydedin mutlaka okuyun. Şifa olsun kabul olsun inş
Bi de gece namaz kılıp 7 defa 2.resimdekini okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaa canımsınKızlar transfere giderken ve transfer anında sürekli eklediğim duayı okudum sizde kaydedin mutlaka okuyun. Şifa olsun kabul olsun inş
Bi de gece namaz kılıp 7 defa 2.resimdekini okudum
Evet canım adeti bekliyorum adetle birlikte transfer hazırlığına baslicam kısmet olursaDvet kuzum kesinlikle katılıyorum. Sen nasılsın napıyorsun transfer olacak mısın?
Evet canım adeti bekliyorum adetle birlikte transfer hazırlığına baslicam kısmet olursa
İnş canım benimmm hayırla güzel haberlerini alalımmm Mart ayı umut huzur güzel haberler getirsin hepimizeEvet canım adeti bekliyorum adetle birlikte transfer hazırlığına baslicam kısmet olursa
Yok kuzum ya hiç bahsetmediler onlardan, neyi yiyip yemycğmden de bahsetmediler Ama dikkat edeyim çok sağlıksız donuk gıdalar zaten çok teşekkür ederim canmmCanım yolculuk sıkıntı olmaz bence bir de arada mola verir ufak yürüyüşler yaparsan daha da güzel olur inşallah kafan rahat olduktan sonra tutunacak bu sefer Birde sana da demişlerdir ama doktor bana özellikle donuk gıdaları asla yeme demişti yine aklında olsun tatilde buna dikkat et olur mu
Benimde 3. gun taze test 17 siOlmamıştır bence birşey içinizi ferah tutun benim de taze 3. Gün 2 embriyo 17si test günüm. Umarım ikimiz de pozitifi görürüz ve sağlıkla kucaklarız
Güzel haberlerini alalım canım inş. Bat ne zaman görünüyor? Bu grup yine birbirinden habersiz yakın dönemlerde tedaviye başlamış Iron ButterflyEvet canım adeti bekliyorum adetle birlikte transfer hazırlığına baslicam kısmet olursa
Evet yaaaa aslında bir çok gruplar açılmış bende henüz yeni fark ettim marta dair 3 4 tane gruba denk geldim dedim sadece Nisan mi yazaydım yada açmasamıydım grup diyeGüzel haberlerini alalım canım inş. Bat ne zaman görünüyor? Bu grup yine birbirinden habersiz yakın dönemlerde tedaviye başlamış Iron Butterfly
ay haykırdım resmenbiz niye sürekli yer değiştiriyoruz tebdil-i mekan durumu mu hoş geldin bu arada :)
Hiç bir fikrim yok arkadaş napıyo içerde gitmeye niyetli mi ilacın bitmesine 4gün varEvettt ani bir kararla geçen tedaviye de çok ani karar vermiştim zaten ahahaha. Sen ne durumdasın canım kistle ilgili gelişme var mı?
Sağlıkla büyüsün miniğin et et hepimizin anne duasına ihtiyacımız var
Gözün aydın canım. İçini ferah tut, bir sorun yaşama inş
@kardelelen060492 güzel sonuçlar al inş canım
İnşallah her şey çok güzel olcak dualarımdasınYok kuzum ya hiç bahsetmediler onlardan, neyi yiyip yemycğmden de bahsetmediler Ama dikkat edeyim çok sağlıksız donuk gıdalar zaten çok teşekkür ederim canmm
Benim daha ilk günüm ama hiç öyle batma falan hiçbirşey yok bide 5.gün çok erken değil mi test için yaa
Hayırlı olsun ben kullanmadım hiçBugun transferimi oldum hamdolsun hersey iyi şimdilik. Doktorum bana 14 une ovritelle yarim vur dedi şaşırdım acikcasi progesteron iğne ve fitilini de kullaniyorum bu ovritelle benibbiraz şaşırttı ama bakacağız durumlara duydunuz mu hiç
Maaşallah ne güzel şeyler yazmışsınız ben bir türlü pozitif olmayı beceremiyorum inşallah bu son uğraşınız olur hayırla kucağınıza alırsınız yavrunuzuEylul ayindan beri tup bebek tedavisindeyim ben.
2 ayda bir tup bebek yaptiriyorum ve rezerv dusuk oldugu icin her seferinde sifirdan ilaclara basliyorum ben
Surec zorlu hatta biraz aglamali ama su an moralimizin en yuksek olmasi gerektigi zamandayiz.
Vesveseleri bos verelim,guzel dusunelim
Tedavi gordugum klinikte soyle bir yazi var: "Iyi seyler,zaman alir" diye.
Sen de oyle dusun
Ay ne güzel umarım pozitif görürüz. Ama günler bi türlü geçmiyoBenimde 3. gun taze test 17 si
Aynen xsnim sabah erken oldum ya sanki dün olmus gibiyim ama daha bugun 1 bile değilAy ne güzel umarım pozitif görürüz. Ama günler bi türlü geçmiyo
ay haykırdım resmen