MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Canım yolculuk sıkıntı olmaz bence bir de arada mola verir ufak yürüyüşler yaparsan daha da güzel olur inşallah kafan rahat olduktan sonra tutunacak bu sefer 🙏🏻 Birde sana da demişlerdir ama doktor bana özellikle donuk gıdaları asla yeme demişti yine aklında olsun tatilde buna dikkat et olur mu 🤍🤍
Yok kuzum ya hiç bahsetmediler onlardan, neyi yiyip yemycğmden de bahsetmediler🤔🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Ama dikkat edeyim çok sağlıksız donuk gıdalar zaten çok teşekkür ederim canmm

Bugun transferimi oldum hamdolsun hersey iyi şimdilik. Doktorum bana 14 une ovritelle yarim vur dedi şaşırdım acikcasi progesteron iğne ve fitilini de kullaniyorum bu ovritelle benibbiraz şaşırttı ama bakacağız durumlara duydunuz mu hiç 🤔😊

Güzel haberlerini alalım canım inş. Bat ne zaman görünüyor? Bu grup yine birbirinden habersiz yakın dönemlerde tedaviye başlamış 😍 Iron Butterfly Iron Butterfly
Evet yaaaa aslında bir çok gruplar açılmış bende henüz yeni fark ettim marta dair 3 4 tane gruba denk geldim dedim sadece Nisan mi yazaydım yada açmasamıydım grup diye 😁😁😁😁😁

Evettt ani bir kararla 🤭 geçen tedaviye de çok ani karar vermiştim zaten ahahaha. Sen ne durumdasın canım kistle ilgili gelişme var mı?

Sağlıkla büyüsün miniğin 🙏🏻 et et hepimizin anne duasına ihtiyacımız var 😇

Gözün aydın canım. İçini ferah tut, bir sorun yaşama inş 🙏🏻

@kardelelen060492 güzel sonuçlar al inş canım 😍
Hiç bir fikrim yok arkadaş napıyo içerde gitmeye niyetli mi 😂😂 ilacın bitmesine 4gün var

Benim daha ilk günüm ama hiç öyle batma falan hiçbirşey yok bide 5.gün çok erken değil mi test için yaa

Bugun transferimi oldum hamdolsun hersey iyi şimdilik. Doktorum bana 14 une ovritelle yarim vur dedi şaşırdım acikcasi progesteron iğne ve fitilini de kullaniyorum bu ovritelle benibbiraz şaşırttı ama bakacağız durumlara duydunuz mu hiç 🤔😊
Hayırlı olsun ben kullanmadım hiç

Eylul ayindan beri tup bebek tedavisindeyim ben.
2 ayda bir tup bebek yaptiriyorum ve rezerv dusuk oldugu icin her seferinde sifirdan ilaclara basliyorum ben💆‍♀️
Surec zorlu hatta biraz aglamali ama su an moralimizin en yuksek olmasi gerektigi zamandayiz.
Vesveseleri bos verelim,guzel dusunelim🎇
Tedavi gordugum klinikte soyle bir yazi var: "Iyi seyler,zaman alir" diye.
Sen de oyle dusun😊
Maaşallah ne güzel şeyler yazmışsınız ben bir türlü pozitif olmayı beceremiyorum inşallah bu son uğraşınız olur hayırla kucağınıza alırsınız yavrunuzu

X